reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Nie mam właśnie żadnego krwiaka i nie wiadomo na tą chwilę skąd się wzięło to krwawienie 😓 najgorsze, że wszyscy każą mi się uspokoić bo to jeszcze gorzej i ciśnienie mi skoczyło na 202/130 ale mi się samo płacze i nie umiem tego powstrzymać 😓
Strasznie się boję
Rozumiem Kochana, ale już się nie stresuj 😘 jesteś pod kontrolą lekarzy, serduszko bije, więc na ten moment nie możesz nic zrobić jak tylko się oszczędzać i się nie denerwować.
Trzymamy kciuki żeby było wszystko okej 🫶

reklama
A jak tam u ciebie? Krwawienie ustąpiło? Jak się czujesz?
Plamienie po nocy dalej jest takie brązowe, ale już malutko 🙈 Ciągle myślę o tej mojej wysokiej becie, starszej ciazy niz om a braku serduszka na ostatnim badaniu i mam jakieś mysli niefajne 😵‍💫 A wizyta dopiero 21 🫣

Ostatnia edycja:
Nie mam właśnie żadnego krwiaka i nie wiadomo na tą chwilę skąd się wzięło to krwawienie 😓 najgorsze, że wszyscy każą mi się uspokoić bo to jeszcze gorzej i ciśnienie mi skoczyło na 202/130 ale mi się samo płacze i nie umiem tego powstrzymać 😓
Strasznie się boję
Trzymaj się i dawaj znać! Niech kropek też się dzielnie trzyma, pisałam już, że miałam krwawienie w poprzedniej ciąży nawet później - też nie byli pewni co, uznali, że naczynko... Niech też tak będzie u Ciebie

Strasznie się boję
Wiem, sporoboj się wyłączyć. Nasz ulubiony serial? Kabaret? Słuchowisko? Słuchawki do uszu i spróbuj się wciągnąć. To może pomóc

Hej dziewczyny ;)
Mogę z wami tu przycupnąć? 🥹
Zastanawiałam się długo czy to już pora czy jeszcze nie bo póki co wszystko się nierealne dalej dla mnie wydaje ;)
Z mężem staraliśmy się ponad rok. W międzyczasie u mnie diagnoza PCOS u męża obniżone parametry nasienia i tak jakoś powoli traciliśmy nadzieję. Nie dołączałam już nawet do żadnych miesięcznych wątków
A tu 30.01 wysikałam piękne II ❤️
Beta z 02.02 529 przyrost po 48h - 1253 :) apka TP wylicza na 13.10, pierwszą wizytę mam 18.02 🥰
Oprócz nadmiernej senności i bólu 🍒objawów brak 😀
Witamy, piękna beta! 🥳

Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale ciężko się odciąć bo wciąż boli mnie brzuch. Niestety mam przeczucie, że już po wszystkim bo ból jest intensywny, na chwilę jakby zelżał, a teraz znowu boli jak na mega okres więc to raczej ani krwiak ani naczynko...
Ja nadal wierzę w 🍤 spróbuj się uspokoić, może możesz dostać jakiś lek na uspokojenie? Kojarzę że są jakieś bezpieczne

Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale ciężko się odciąć bo wciąż boli mnie brzuch. Niestety mam przeczucie, że już po wszystkim bo ból jest intensywny, na chwilę jakby zelżał, a teraz znowu boli jak na mega okres więc to raczej ani krwiak ani naczynko...
A nie bierzesz przypadkiem heparyny? Moze przez to te krwawienie..

Hej dziewczyny ;)
Mogę z wami tu przycupnąć? 🥹
Zastanawiałam się długo czy to już pora czy jeszcze nie bo póki co wszystko się nierealne dalej dla mnie wydaje ;)
Z mężem staraliśmy się ponad rok. W międzyczasie u mnie diagnoza PCOS u męża obniżone parametry nasienia i tak jakoś powoli traciliśmy nadzieję. Nie dołączałam już nawet do żadnych miesięcznych wątków
A tu 30.01 wysikałam piękne II ❤️
Beta z 02.02 529 przyrost po 48h - 1253 :) apka TP wylicza na 13.10, pierwszą wizytę mam 18.02 🥰
Oprócz nadmiernej senności i bólu 🍒objawów brak 😀
witaj ☺️ piękna beta , widzę że duża część z nas narazie nie ma objawów , do wizyty wsumie już masz niedaleko ☺️

reklama
Hej dziewczyny, u mnie były jednodniowe plamienia różowe, a później brązowe, ale na ten moment już nie ma nic. Co jakiś czas mam krótkie bóle podbrzusza jak na okres, staram się nie martwić nadmiernie. A na wizytę umówiłam się na 28 luty, bo u mnie dopiero 4 tydzień. Pozdrawiam!

Do góry