reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Dziewczyny tylko napisałam tego posta i za minutę dostałam tak silnego bólu brzucha że nie wiem i zaczęłam krwawić 😓 pojechaliśmy na SOR i niestety zostaje w szpitalu 😓😓
kochana trzymaj się . Najważniejsze że jestem w dobrych rękach pod stałą opieką , wiem że napewno ci trudno się teraz uspokoić i być dobrej myśli , najważniejsze że jest serduszko które bije i mocno chce z tobą zostać , nic więcej narazie nie możesz zrobić oprócz tego żeby w miarę się wyciszyć u uspokoić . Wszystkie tutaj będziemy trzymać za was mocne mocne 🤞🤞 dawaj znać jak tam ale wierzę w to że to krwawienie nie zwiastuje niczego złego 🤞😘

reklama
Hej dziewczyny, u mnie były jednodniowe plamienia różowe, a później brązowe, ale na ten moment już nie ma nic. Co jakiś czas mam krótkie bóle podbrzusza jak na okres, staram się nie martwić nadmiernie. A na wizytę umówiłam się na 28 luty, bo u mnie dopiero 4 tydzień. Pozdrawiam!
Ja mam od wczoraj brązowe plamienia i akurat miałam wizytę i moja gin ze spokojem, że to jest plamienie implantacyjne (chociaż ja myślałam, że to wcześniej występuje) a że w pierwszej ciąży nic takiego nie było to się wystraszyłam. Brzuch też mnie pobolewa🤷

Ja mam od wczoraj brązowe plamienia i akurat miałam wizytę i moja gin ze spokojem, że to jest plamienie implantacyjne (chociaż ja myślałam, że to wcześniej występuje) a że w pierwszej ciąży nic takiego nie było to się wystraszyłam. Brzuch też mnie pobolewa🤷
Ja przetrzepałam pół Internetu i też stwierdziłam że to może być właśnie ta przyczyna 😅a masz takie skurcze czy bardziej ciągły ból?

@Dorka66 może faktycznie był jakiś krwiak, uwierz gdyby było po wszystko serduszko by już nie biło, jak ja dostałam krwawienia to serduszko już nie biło od dwóch dni... teraz też działa dużo głowa. Nie czytaj internetów! Włącz jakiś odmóżdżający film, skup się na czymś, co lubisz... wyciszająca muzykę. Masz słuchawki wyciszające? Żebyś się odłączyła od tego. Oni powinni Ci dać rozkurczowe i przecowbolowe. Ja podniosłam dziecko i głowa wywołałam sobie bóle brzucha bo zaczęłam się przyjmować. Teraz te bóle Cię nakręcają a to faktycznie może szkodzić. Spróbuj jakiejś relaksacji na yt, cokolwiek.

Dziewczyny zaczęłam plamić, po seksie poszłam do łazienki i na papierze pojawiła się krew. Myślicie że to po seksie? Nie było jej dużo, troszkę. Nie wiem czy nie jechać na sor

Dziewczyny zaczęłam plamić, po seksie poszłam do łazienki i na papierze pojawiła się krew. Myślicie że to po seksie? Nie było jej dużo, troszkę. Nie wiem czy nie jechać na sor
Po seksue raczej, jak zwiększy to jedz. Seks raczej napoczatku nie zalecany chodzi o skurcze. Mi lekarka zawsze mówiła żeby się wstrzymać do wizyty z serduszkiem.

reklama
Do góry