reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

a robiłaś test ciążowy? bo takie skąpe krwawienie, plamienie w terminie miesiączki, silny bol jajnika to objawy ciąży pozamacicznej
nieee robiłam. Ale raczej nie ma szans abym już była w ciąży bo tych zbliżeń w zeszłym cyklu było tyle co kot napłakał, w niepłodne i jeszcze się zabezpieczaliśmy ( dopiero co wróciłam z macierzyńskiego do pracy). A w tym cyklu byłoby jeszcze za szybko na ciążę - owulacje mam teoretycznie 9.10, może jednak była szybciej ? 🤷🏻‍♀️
Ten ból był taki zupełnie jednorazowy…
Myślę też, że za bardzo wsłuchuję się w ten mój organizm w tym cyklu i każda nawet najmniejsza nieprawidłowość zauważam…pewnie wcześniej by mnie zabolało i poszłabym dalej…

Test pewnie najszybciej zrobię w przyszłym tyg. dobrze wiedząc, że będzie biały bo nawet jak się uda to nie będzie jeszcze widoczne… no ale tyle ich kupiłam to muszę trenować 😂

reklama
@xyza przykro mi 😣 ale wyjeżdżacie gdzieś, gdzie lecicie ?
@StaraStaraczka przykro mi :( miałaś super proga. Zrób tą drożność na pewno warto jeśli miałaś faktycznie ingerencję w tych miejscach.
@Olkaa93 myślę, że dużo. Morfologia, Ob, glukoza i insulina, mocz z takich podstaw. Zależy co jeszcze byś chciała zrobić

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie całkiem spoko, przykluwa uwagę ;) tylko nie widzę na stronie jak można się zapisać.

A czy macie polecajki jakichś dobrych radiologów od usg jąder? No i najlepiej z Warszawy lub jakieś bliskie okolice
super akcja ,myślę że pomysł na plakat fajny , tylko jak teraz tych chłopaków namówić żeby poszli ? 🤔 I gdzie to się zapisuje ?
Tutaj info: Link do: Mosznowładcy - robimy TO dla jaj
Zapisów nie ma. Przychodzi z marszu i robią.

reklama
super akcja ,myślę że pomysł na plakat fajny , tylko jak teraz tych chłopaków namówić żeby poszli ? 🤔 I gdzie to się zapisuje ?
Nie trzeba się zapisywać. Sprawdź sobie na stronie gdzie będzie punkt badań i wystarczy przyjść :) zabrałam męża parę lat temu, u nas było normalnie w centrum handlowym. Chwilę musiał poczekać w kolejce, a samo USG trwało chwilkę ;)

Do góry