reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

a robiłaś test ciążowy? bo takie skąpe krwawienie, plamienie w terminie miesiączki, silny bol jajnika to objawy ciąży pozamacicznej
nieee robiłam. Ale raczej nie ma szans abym już była w ciąży bo tych zbliżeń w zeszłym cyklu było tyle co kot napłakał, w niepłodne i jeszcze się zabezpieczaliśmy ( dopiero co wróciłam z macierzyńskiego do pracy). A w tym cyklu byłoby jeszcze za szybko na ciążę - owulacje mam teoretycznie 9.10, może jednak była szybciej ? 🤷🏻‍♀️
Ten ból był taki zupełnie jednorazowy…
Myślę też, że za bardzo wsłuchuję się w ten mój organizm w tym cyklu i każda nawet najmniejsza nieprawidłowość zauważam…pewnie wcześniej by mnie zabolało i poszłabym dalej…

Test pewnie najszybciej zrobię w przyszłym tyg. dobrze wiedząc, że będzie biały bo nawet jak się uda to nie będzie jeszcze widoczne… no ale tyle ich kupiłam to muszę trenować 😂

reklama
@xyza przykro mi 😣 ale wyjeżdżacie gdzieś, gdzie lecicie ?
@StaraStaraczka przykro mi :( miałaś super proga. Zrób tą drożność na pewno warto jeśli miałaś faktycznie ingerencję w tych miejscach.
@Olkaa93 myślę, że dużo. Morfologia, Ob, glukoza i insulina, mocz z takich podstaw. Zależy co jeszcze byś chciała zrobić

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie całkiem spoko, przykluwa uwagę ;) tylko nie widzę na stronie jak można się zapisać.

A czy macie polecajki jakichś dobrych radiologów od usg jąder? No i najlepiej z Warszawy lub jakieś bliskie okolice
super akcja ,myślę że pomysł na plakat fajny , tylko jak teraz tych chłopaków namówić żeby poszli ? 🤔 I gdzie to się zapisuje ?
Tutaj info: Link do: Mosznowładcy - robimy TO dla jaj
Zapisów nie ma. Przychodzi z marszu i robią.

reklama
super akcja ,myślę że pomysł na plakat fajny , tylko jak teraz tych chłopaków namówić żeby poszli ? 🤔 I gdzie to się zapisuje ?
Nie trzeba się zapisywać. Sprawdź sobie na stronie gdzie będzie punkt badań i wystarczy przyjść :) zabrałam męża parę lat temu, u nas było normalnie w centrum handlowym. Chwilę musiał poczekać w kolejce, a samo USG trwało chwilkę ;)

Do góry