W
Waska0393
Gość
Używam tylko flo.. od lat już w sumie. W pierwszej ciąży idealnie pokazywało. I nawet pokrywa się aplikacja z testami owu i z tym co zarejestrował nie raz ginekolog na wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już zapisuję kiedy masz wizytę ?Proszę o zapisanie na 28.10 żeby zgodnie z zasadami było.
Mój (mam nadzieję) ostatni cykl przed in vitro.
W tym miesiącu jeszcze wizyta w klinice i czekam na wyniki biopsji endometrium.
Trzymajcie kciuku żeby tam nic nie wyszło.
Jeśli okres mi się nie spóźni i reszta będzie okej to stymulacje zacznę jeszcze w październiku.
Czyli zostaje przy FLO, nie ma jednak nic lepszegoUżywam tylko flo.. od lat już w sumie. W pierwszej ciąży idealnie pokazywało. I nawet pokrywa się aplikacja z testami owu i z tym co zarejestrował nie raz ginekolog na wizycie
Życzę Ci żeby to było plamienie implantacyjne może wystąpić już po 7dpo. Obyśmy spotkały się na czerwcowych mamachJestem w 21dc cykle 28-30dni na bieliźnie zauważyłam brązowe plamy. Jakieś 6/7dpo nie chce se wkręcać ale tak wcześnie to chyba nie może być to plamienie inplantacyje? I czy wgl to tak wygląda ? Przetarłam trochę papieram i też takie ciemne ślady na papierze ale nie za dużo.
Czytam i czytam i się boję wkręcać. Coś czuję jakieś delikatne skurcze czasem prawy lub lewy jajnik i Piersi bolą. Właśnie czytałam że może być od 6dpo plamienie ale test zrobić po tygodniu najlepiejŻyczę Ci żeby to było plamienie implantacyjne może wystąpić już po 7dpo. Obyśmy spotkały się na czerwcowych mamach
Zobacz załącznik 1664911
Nie no przy plamieniu implantacyjnym to chyba już po 2-3 dniach test wyjdzie pozytywnyCzytam i czytam i się boję wkręcać. Coś czuję jakieś delikatne skurcze czasem prawy lub lewy jajnik i Piersi bolą. Właśnie czytałam że może być od 6dpo plamienie ale test zrobić po tygodniu najlepiej
No tak ale cienie pewnie a tydzień to takie bardziej pewniejsze, chyba o to chodziłoNie no przy plamieniu implantacyjnym to chyba już po 2-3 dniach test wyjdzie pozytywny
Cienie to nasza specjalnośćNo tak ale cienie pewnie a tydzień to takie bardziej pewniejsze, chyba o to chodziło