Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha, to ciekawe Jak teraz sobie porównałam Flo z Premom, to się to raczej pokrywa. Dzień owu jest ten sam, okienko z szansą na zapłodnienie praktycznie też – we Flo jest ono rozszerzone o jeden dzień po owu.Flo jest moja stałą aplikacja. Ale ściągnęłam kilka innych dla porównania i każda pokazuje inaczej...
Będziemy działać, o ile mężu będzie o siłach Jedyne co mnie schizuje, to czy może to mieć jakiś wpływ na ewentualną wadę genetyczną zarodka. Wiem, nie powinnam zakładać czarnych scenariuszy, ale ciężko o tym nie myśleć, gdy się już raz doświadczyło.@AnaBloom ale ja bym nie rezygnowała ze starań
Ja się aż tak nie znam są tu dziewczyny z większą wiedzą ale myślę że jak dociera to ten najsilniejszy a właśnie tu działa bardziej genetyka, ale jak źle pisze to niech mnie ktoś poprawiBędziemy działać, o ile mężu będzie o siłach Jedyne co mnie schizuje, to czy może to mieć jakiś wpływ na ewentualną wadę genetyczną zarodka. Wiem, nie powinnam zakładać czarnych scenariuszy, ale ciężko o tym nie myśleć, gdy się już raz doświadczyło.
Nie pogardzę żadnym wsparciemW ostatnim odcinku Na dobre i na złe, Bart mówił, że chce robić dziecko bo jest Nów i są większe szanse na poczęcie... Dziś jest Nów więc działajcie dziewczyny
myślę, że wady genetyczne mają wiele czynników, nie tylko słaby plemnik.Będziemy działać, o ile mężu będzie o siłach Jedyne co mnie schizuje, to czy może to mieć jakiś wpływ na ewentualną wadę genetyczną zarodka. Wiem, nie powinnam zakładać czarnych scenariuszy, ale ciężko o tym nie myśleć, gdy się już raz doświadczyło.
mam ovi i mój kalendarzyk. Różni się dzień w owulacji co miesiąc,mój kalendarzyk „
Tak tak, mam świadomość, że to nie tylko kwestia nasienia Równie dobrze to mogła być moja słaba komórka jajowa. Mam 35 lat, więc odsetek tych uszkodzonych jest większymyślę, że wady genetyczne mają wiele czynników, nie tylko słaby plemnik.
Pytanie jakie mąż ma nasienie, jak dobre to lekka choroba raczej nie namiesza
Mi to się w każdym różnimam ovi i mój kalendarzyk. Różni się dzień w owulacji co miesiąc