Patka2207
Fanka BB :)
Ja też uwielbiam szukać cieni no nic nie nakręcam się bo boję się zawoduCienie to nasza specjalność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też uwielbiam szukać cieni no nic nie nakręcam się bo boję się zawoduCienie to nasza specjalność
a lekarz ci nie powiedział kiedy sprawdzić?Po jakim czasie od brania Dostinex warto sprawdzić czy działa i czy prolaktyna spadła?
No niestety niea lekarz ci nie powiedział kiedy sprawdzić?
Dawaj, będziemy szukaćJa też uwielbiam szukać cieni no nic nie nakręcam się bo boję się zawodu
Piłam, ale żadnych zmian nie zauważyłam.Pije któraś z was fertistim? Może ktoś zauwazyl jakieś działania niepożądane. Ja pije i nie mam wcale apetytu
Jeśli dobrze pamiętam to mi lekarz mówił, że musi minąć te 2 do 4 tygodni i, że każda kobieta reaguje inaczej. A bardzo wysoka Ci wyszła?Po jakim czasie od brania Dostinex warto sprawdzić czy działa i czy prolaktyna spadła?
to szkoda bo ja np. Jak zmieniam dawkę leku na tarczycę to zawsze mi mówi kiedy mam zbadać, kiedy przyjść z wynikami itpNo niestety nie
Ja piję od jakiegoś miesiąca, jak dotąd żadnych działań niepożądanych. Piję na koniec dnia, po kolacji.Pije któraś z was fertistim? Może ktoś zauwazyl jakieś działania niepożądane. Ja pije i nie mam wcale apetytu
Ja piję od jakiegoś miesiąca, jak dotąd żadnych działań niepożądanych. Piję na koniec dnia, po kolac pijesz tak jak jest zalecane ?
Mogę wiedzieć czemu nie pijesz według zaleceń producenta ?Ja piję od jakiegoś miesiąca, jak dotąd żadnych działań niepożądanych. Piję na koniec dnia, po kolacji.