Patka2207
Fanka BB :)
Niby testowanie mam na 9 ale teraz to nie wiem czy w weekend nie spróbuje. Oczywiście już sobie objawy wkręcamDawaj, będziemy szukać
Piłam, ale żadnych zmian nie zauważyłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby testowanie mam na 9 ale teraz to nie wiem czy w weekend nie spróbuje. Oczywiście już sobie objawy wkręcamDawaj, będziemy szukać
Piłam, ale żadnych zmian nie zauważyłam.
O to, to. Ja testowanie dopiero 10 a już widzę zmiany na piersiachNiby testowanie mam na 9 ale teraz to nie wiem czy w weekend nie spróbuje. Oczywiście już sobie objawy wkręcam
mnie piersi bolą już 5 dni i to dziwne bo zaczynały zawsze tydzień przed okresem. Od 2 dni jestem wiecznie głodnaO to, to. Ja testowanie dopiero 10 a już widzę zmiany na piersiach
Ja za to wcale apetytu nie mam a to dziwnemnie piersi bolą już 5 dni i to dziwne bo zaczynały zawsze tydzień przed okresem. Od 2 dni jestem wiecznie głodna
Nie, to jest wkręcanie ale kto broni się tak pocieszaćto musi być cionsz
34. Jutro biorę 3 dawkęJeśli dobrze pamiętam to mi lekarz mówił, że musi minąć te 2 do 4 tygodni i, że każda kobieta reaguje inaczej. A bardzo wysoka Ci wyszła?
U mnie ból piersi jest norma po owulacji i utrzymuje się do miesiączki. Poza tym bóle w podbrzuszu, zatwardzenia.. Od początku starania to zaobserwowałam i też na początku się nakrecalam, aż przychodził okres i czar pryskał..mnie piersi bolą już 5 dni i to dziwne bo zaczynały zawsze tydzień przed okresem. Od 2 dni jestem wiecznie głodna
ClueDziewczyny jakiej aplikacji używacie do śledzenia @ ?
ja piję od ponad miesiąca i też nie zauważyłam jakoś niepożądanych działań . Pije jedna saszetkę rano po śniadaniu . Na początku piłam 2 , rano i wieczorem , ale widziałam że dziewczyny tutaj pisały że pija raz , a u mnie szczerze zdarzało się wieczorem zapomnieć i przypominałam sobie jak już byłam w łóżeczku ,musiałam specjalnie wstawać haha więc stwierdziłam że narazie raz wystarczyPije któraś z was fertistim? Może ktoś zauwazyl jakieś działania niepożądane. Ja pije i nie mam wcale apetytu