reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
mnie piersi bolą już 5 dni i to dziwne bo zaczynały zawsze tydzień przed okresem. Od 2 dni jestem wiecznie głodna 🤤 😆
U mnie ból piersi jest norma po owulacji i utrzymuje się do miesiączki. Poza tym bóle w podbrzuszu, zatwardzenia.. Od początku starania to zaobserwowałam i też na początku się nakrecalam, aż przychodził okres i czar pryskał..
Podejrzewam że progesteron robi takie objawy gdy się podnosi po owulacji..
Ale z całego serca Tobie życzę aby u Ciebie to była ciąża:)

reklama
Pije któraś z was fertistim? Może ktoś zauwazyl jakieś działania niepożądane. Ja pije i nie mam wcale apetytu
ja piję od ponad miesiąca i też nie zauważyłam jakoś niepożądanych działań . Pije jedna saszetkę rano po śniadaniu . Na początku piłam 2 , rano i wieczorem , ale widziałam że dziewczyny tutaj pisały że pija raz , a u mnie szczerze zdarzało się wieczorem zapomnieć i przypominałam sobie jak już byłam w łóżeczku ,musiałam specjalnie wstawać haha więc stwierdziłam że narazie raz wystarczy 😂

Do góry