reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Używam tylko flo.. od lat już w sumie. W pierwszej ciąży idealnie pokazywało. I nawet pokrywa się aplikacja z testami owu i z tym co zarejestrował nie raz ginekolog na wizycie :)

reklama
Proszę o zapisanie na 28.10 żeby zgodnie z zasadami było.
Mój (mam nadzieję) ostatni cykl przed in vitro.
W tym miesiącu jeszcze wizyta w klinice i czekam na wyniki biopsji endometrium.
Trzymajcie kciuku żeby tam nic nie wyszło.
Jeśli okres mi się nie spóźni i reszta będzie okej to stymulacje zacznę jeszcze w październiku.

Proszę o zapisanie na 28.10 żeby zgodnie z zasadami było.
Mój (mam nadzieję) ostatni cykl przed in vitro.
W tym miesiącu jeszcze wizyta w klinice i czekam na wyniki biopsji endometrium.
Trzymajcie kciuku żeby tam nic nie wyszło.
Jeśli okres mi się nie spóźni i reszta będzie okej to stymulacje zacznę jeszcze w październiku.
już zapisuję 🤞 kiedy masz wizytę ?

Jestem w 21dc cykle 28-30dni na bieliźnie zauważyłam brązowe plamy. Jakieś 6/7dpo nie chce se wkręcać ale tak wcześnie to chyba nie może być to plamienie inplantacyje? I czy wgl to tak wygląda ? Przetarłam trochę papieram 🙈 i też takie ciemne ślady na papierze ale nie za dużo.

Jestem w 21dc cykle 28-30dni na bieliźnie zauważyłam brązowe plamy. Jakieś 6/7dpo nie chce se wkręcać ale tak wcześnie to chyba nie może być to plamienie inplantacyje? I czy wgl to tak wygląda ? Przetarłam trochę papieram 🙈 i też takie ciemne ślady na papierze ale nie za dużo.
Życzę Ci żeby to było plamienie implantacyjne 🤞 może wystąpić już po 7dpo. Obyśmy spotkały się na czerwcowych mamach 😁

IMG_20241002_192929.jpg

Życzę Ci żeby to było plamienie implantacyjne 🤞 może wystąpić już po 7dpo. Obyśmy spotkały się na czerwcowych mamach 😁

Zobacz załącznik 1664911
Czytam i czytam i się boję wkręcać. Coś czuję jakieś delikatne skurcze czasem prawy lub lewy jajnik i Piersi bolą. Właśnie czytałam że może być od 6dpo plamienie ale test zrobić po tygodniu najlepiej 🙈

Czytam i czytam i się boję wkręcać. Coś czuję jakieś delikatne skurcze czasem prawy lub lewy jajnik i Piersi bolą. Właśnie czytałam że może być od 6dpo plamienie ale test zrobić po tygodniu najlepiej 🙈
Nie no przy plamieniu implantacyjnym to chyba już po 2-3 dniach test wyjdzie pozytywny ;)

reklama
Do góry