Patka2207
Fanka BB :)
@amusedxxx jak tam u Ciebie sytuacja ? Jesteś już po wizycie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję,że to będzie złoty strzałUdany stosunek był w piątek, test owulacyjny wyszedł pozytywny w sobotę w późnych godzinach nocnych, więc tak liczę że owulacja była wczoraj lub dzisiaj. No zobaczymy jak będzie
Hej, No ja też chyba zdecyduje się..jutro chyba zacznę zbieraćto ja pytałam
Też byłam sceptycznie nastawiona, ale poczytałam o tym i to niby normalne, w diagnostyce też wysyłają.
Ja chyba się zdecyduje, bo dużo może wykryć takie badanie, ale czekam na koniec cyklu, żeby nie brać tego leku kiedy teoretycznie mogę być w ciąży. Ja z kolei słyszałam o laboratorium Allergen, tam chyba koło 250 taki pakiet kosztuje już z przesyłką.
A nie lepiej zwykły NAC ? Jest tańszy.A ja mam takie pytanie, bo zamówiłam sobie to miovalia nac brałam ostatnim razem, więc stwierdziłam, że i teraz spróbuję tylko przyszło to dziś jak mam 5dc i zastanawiam się czy ja mogę to zacząć brać od dziś czy czekać do kolejnego cyklu, bo faktycznie to trzeba brać od 3 do 7
A nie wiem ostatnim razem brałam to to zamówiłam to samo A jaki polecacie z czego?A nie lepiej zwykły NAC ? Jest tańszy.
Ja pewnie bym wziela ze 3 dni