reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Mój robił też w sobotę badania i ma jakby niski testosteron, tzn szoruje po dnie ;) z libido też bez rewelacji.
Badanie partnera:
Zobacz załącznik 1667091
Czy któraś z Was zasięgała jakichś źródeł medycznych czy może to być powodem nieudanych ivf ?
Gdzieś czytałam że jak zarodki padają po 3 dobie to jest już to problem po stronie plemnika.
A jak Wam wychodzi badanie nasienia?

reklama
Dziewczyny
A ja mam inny problem, myślicie że stosunek 3 dni przed owulacją da szansę na zapłodnienie? Tak nam się poukładało że tak wyszło że był 3 dni przed owulacją (nie potwierdzona, robione tylko testy owulacyjne). Teraz nie wiem czy w ogóle się nastawiać na jakiekolwiek testowanie
Cień szansy jest przy dobrych parametrach nasienia :) ale niestety bym się nie nakręcała za bardzo bo pozyt. test owulacyjny świadczy o tym ,że pojawi się w ciągu doby lub dwóch więc jakby kolejny dzień ucieka

Cień szansy jest przy dobrych parametrach nasienia :) ale niestety bym się nie nakręcała za bardzo bo pozyt. test owulacyjny świadczy o tym ,że pojawi się w ciągu doby lub dwóch więc jakby kolejny dzień ucieka
Udany stosunek był w piątek, test owulacyjny wyszedł pozytywny w sobotę w późnych godzinach nocnych, więc tak liczę że owulacja była wczoraj lub dzisiaj. No zobaczymy jak będzie :)

Udany stosunek był w piątek, test owulacyjny wyszedł pozytywny w sobotę w późnych godzinach nocnych, więc tak liczę że owulacja była wczoraj lub dzisiaj. No zobaczymy jak będzie :)
moim zdaniem jakąś szansa jest napewno , różnie to może być . U mnie pozytywny test był we wtorek wieczorem a w środę na USG już było ciałko żółte. W moim przypadku mam wrażenie że po piku ma teście owulacja następuje w ciągu kilku godzin . Jeżeli podejrzewasz że mogła by być dzisiaj to może warto dzisiaj poprawić ? Nie wiadomo czy to coś da , a może ? 🤔

A ja mam dziewczyny do Was pytanie. Bo dzisiaj byłam w laboratorium zbadać niektóre hormony i wyczytałam że najlepiej je robić w 1-3 dniu cyklu, a u mnie dzisiaj jest 4 dzień.. drugi i trzeci dzień przepadał w weekend i nie było szans aby zrobić badania. Czy ten dzień może już zrobić jakąś różnice? Bo w niektórych miejscach czytam, że niby pomiędzy 2-5 dniem cyklu wykonać, a inne źródła podają że 1-3 dzień cyklu.. I już zglupialam.

A ja mam dziewczyny do Was pytanie. Bo dzisiaj byłam w laboratorium zbadać niektóre hormony i wyczytałam że najlepiej je robić w 1-3 dniu cyklu, a u mnie dzisiaj jest 4 dzień.. drugi i trzeci dzień przepadał w weekend i nie było szans aby zrobić badania. Czy ten dzień może już zrobić jakąś różnice? Bo w niektórych miejscach czytam, że niby pomiędzy 2-5 dniem cyklu wykonać, a inne źródła podają że 1-3 dzień cyklu.. I już zglupialam.
spokojnie idź 4 dnia

moim zdaniem jakąś szansa jest napewno , różnie to może być . U mnie pozytywny test był we wtorek wieczorem a w środę na USG już było ciałko żółte. W moim przypadku mam wrażenie że po piku ma teście owulacja następuje w ciągu kilku godzin . Jeżeli podejrzewasz że mogła by być dzisiaj to może warto dzisiaj poprawić ? Nie wiadomo czy to coś da , a może ? 🤔
Właśnie wydaje mi się że była wczoraj. Już stwierdziłam że nie będę się fiksować na tym i nie będę na siłę dzisiaj poprawiać bo już mi się zwyczajnie nie chce 🙈

Jestem zdziwiona tym co piszecie o teście ciążowym z rosska bo ja zrobiłam pierwszy raz i była mocna krecha - ciąża była. I drugi raz miesiąc lub dwa temu - biel jak nie wiem, ciąży faktycznie brak

reklama
A ja mam takie pytanie, bo zamówiłam sobie to miovalia nac brałam ostatnim razem, więc stwierdziłam, że i teraz spróbuję tylko przyszło to dziś jak mam 5dc i zastanawiam się czy ja mogę to zacząć brać od dziś czy czekać do kolejnego cyklu, bo faktycznie to trzeba brać od 3 do 7 🙈

Do góry