reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

no tak to u ciebie to nie ma sensu już całkiem , czyli w środę będziesz mieć jakieś 8 dpo to i tak bardzo wcześnie więc może nic nie wyjść . U mnie 2 razy pierwszy test wyszedł 11 dpo i to taki że myślę że nie każdy by wgl coś zauważył haha 😅
ale ja jestem zupełnie świadoma tego 😂 sama się śmieje, że jaki człowiek głupi że ma takie pomysły 🙈 mi pozytyw w udanej ciąży też wyszedł jakieś 4 dni przed okresem i była to mega słaba kreska… jak zrobiłam zeza i zamknęłam jedno oko i przechyliłam pod kątem to było cokolwiek widać 🤣🤣🤣🤣

Na razie się wstrzymuję ale na pewno w przyszłym tygodniu będę już sikać… zobaczymy jak długo wytrzymam 🙈🙈🙈

reklama
ale ja jestem zupełnie świadoma tego 😂 sama się śmieje, że jaki człowiek głupi że ma takie pomysły 🙈 mi pozytyw w udanej ciąży też wyszedł jakieś 4 dni przed okresem i była to mega słaba kreska… jak zrobiłam zeza i zamknęłam jedno oko i przechyliłam pod kątem to było cokolwiek widać 🤣🤣🤣🤣

Na razie się wstrzymuję ale na pewno w przyszłym tygodniu będę już sikać… zobaczymy jak długo wytrzymam 🙈🙈🙈
to czekamy na przyszły tydzień haha 😅

Ech… miałam iść dziś rano na badanie z krwi (tsh, homocysteina itp…). Specjalnie wieczorem nic nie jadłam…Obudziłam się, zdążyłam zmierzyć temp i mi krew z nosa poszła :/ nie wiem czy iść.. czy to będzie miarodajne…

Ech… miałam iść dziś rano na badanie z krwi (tsh, homocysteina itp…). Specjalnie wieczorem nic nie jadłam…Obudziłam się, zdążyłam zmierzyć temp i mi krew z nosa poszła :/ nie wiem czy iść.. czy to będzie miarodajne…
Możesz se zadzwonić do punktu. Ja dzwoniłam jak byłam chora czy robić próby wątrobowe

Ja taki niski miałam jak robiłam proga chwile przed okresem, chyba dosłownie następnego dnia dostałam

Dzien dobry
🍁🍂
Nie odznalazlam posta ale widziałam, że pytalas o badanie 💩 na pasożyty.
Na ostatniej wizycie u immuno zaleciła właśnie mi takie badanie I poleciła OlimpiaMed z Łodzi. Słyszałaś może o tym laboratorium?
Jakoś nie mogę się przekonać do wysłania 💩 kurierem 😂

A i jak czytałam to zupełnie nie wiem co wybrać, oczywiście lek na wizycie nie powiedziała

W sobotę robiłam badania /druga f.cyklu/ tez zalecone przez nia i szykuje się na to gowno..tylko no jakoś nie mogę.. nigdy nie robiłam rakiego badania.

Tak jak najbardziej, obniżony testosteron może spowodować spadek libido
Mój robił też w sobotę badania i ma jakby niski testosteron, tzn szoruje po dnie ;) z libido też bez rewelacji.
Badanie partnera:
SmartSelect_20241014_084737_Samsung Notes.jpg
Czy któraś z Was zasięgała jakichś źródeł medycznych czy może to być powodem nieudanych ivf ?
Gdzieś czytałam że jak zarodki padają po 3 dobie to jest już to problem po stronie plemnika.

Dzien dobry
🍁🍂
Nie odznalazlam posta ale widziałam, że pytalas o badanie 💩 na pasożyty.
Na ostatniej wizycie u immuno zaleciła właśnie mi takie badanie I poleciła OlimpiaMed z Łodzi. Słyszałaś może o tym laboratorium?
Jakoś nie mogę się przekonać do wysłania 💩 kurierem 😂

A i jak czytałam to zupełnie nie wiem co wybrać, oczywiście lek na wizycie nie powiedziała

W sobotę robiłam badania /druga f.cyklu/ tez zalecone przez nia i szykuje się na to gowno..tylko no jakoś nie mogę.. nigdy nie robiłam rakiego badania.
to ja pytałam :)
Też byłam sceptycznie nastawiona, ale poczytałam o tym i to niby normalne, w diagnostyce też 💩 wysyłają.
Ja chyba się zdecyduje, bo dużo może wykryć takie badanie, ale czekam na koniec cyklu, żeby nie brać tego leku kiedy teoretycznie mogę być w ciąży. Ja z kolei słyszałam o laboratorium Allergen, tam chyba koło 250 taki pakiet kosztuje już z przesyłką.

reklama
Dziewczyny
A ja mam inny problem, myślicie że stosunek 3 dni przed owulacją da szansę na zapłodnienie? Tak nam się poukładało że tak wyszło że był 3 dni przed owulacją (nie potwierdzona, robione tylko testy owulacyjne). Teraz nie wiem czy w ogóle się nastawiać na jakiekolwiek testowanie

Do góry