reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
masz spory zapas więc możesz testować 😂 ja mam finalnie 6 chyba, miałam 10 zamówić ale rypnęłam się w zamówieniu 😁
ja zamówiłam na Amazon bo już wolę wydać 90 zł za 1 razem niż kupować później w Rossmanie po 7-10 zł haha 😅 a ja to robię jak szalona testu także noo .. chociaż po biochemie w zeszłym miesiącu obiecałam sobie że teraz zatestuje dopiero po 14-16 dniach ale już czuję że nie wytrzymam haha a Ty ile dpo jesteś ?

Jak tam dziewczyny weekend mija ? U mnie dziś średnio i wieje ale słońce zapowiadają na cały tydzień nawet po 17 stopni. Trochę podpytam dla nudów i może ewentualnie jakąś propozycję na długie wieczory.
1. Ulubiona książka lub ostatnio przeczytana
2. Ulubiony serial, lub ostatnio oglądany
3. Ulubione wino
4. Wymarzone wakacje
5. Idealny wieczór na te ponure zimne wieczory

U mnie
1. ,,Co kryją jej oczy” Sarah Pinborough. Z wielu książek akurat ta mi utkwiła w pamięci
2. Lubię seriale zagadkowe które na końcu rozwalają system i jestem maniakiem seriali. Ostatnio oglądany - Para idealna - Netflix
3. Zasmakowałam ostatnio Gato Negro - czerwone półsłodkie i nie drogie 😅 BareFoot różowe i delikatne
4. Wszędzie gdzie jest piasek woda i ciepło 😆 W niedalekiej przyszłości
Hiszpania 🩷
5. Przed telewizorem, pod kocykiem z mężem i rozgrzewającą herbatą , najlepiej z palącym kominkiem zapachowym (bo prawdziwego nie mam 😆 )

1. Jeśli chodzi o książki, to ja mogłabym mówić w nieskończoność😁 Ja generalnie jestem fanką fantasy, romantasy i romansu 😁 Więc dla mnie moja przekochana seria romantasy czyli Dwory ✨ Jeśli chodzi o romanse to wszystko Ali Hazelwood i Eleny Armas 😀
2. Seriale to dla mnie comfrot zone więc ukochana Teoria Wielkiego Podrywu ♥️
3. Jeśli chodzi o wino, to nie mam ulubionego ale drineczek z Rześkiej że spritem i ogórkiem albo cytryną 🍹
4. Wymarzone wakacje aktualnie to Portugalia ♥️
5. Idealy wieczór to kocyk, książka i parującą herbatka 🙂

tego sezonu nie oglądałam akurat, ale z tego co mi się obiło o uszy to był ciężki to pracy. A to też niedobrze :) Ale fakt, urodę ma niecodzienną.
A jak Ci się podoba ta edycja?
Mam takie same wrażenia jak Wy :) Miałam jeszcze takie przemyślenie, że mimo że jestem tolerancyjna dla wszystkich, to jak w pierwszych edycjach potrafili odrzucać ze względu na wiek/wagę, tak teraz mam wrażenie że za dużo poprawności politycznych, a za mało modelingu.

1. Jeśli chodzi o książki, to ja mogłabym mówić w nieskończoność😁 Ja generalnie jestem fanką fantasy, romantasy i romansu 😁 Więc dla mnie moja przekochana seria romantasy czyli Dwory ✨ Jeśli chodzi o romanse to wszystko Ali Hazelwood i Eleny Armas 😀
2. Seriale to dla mnie comfrot zone więc ukochana Teoria Wielkiego Podrywu ♥️
3. Jeśli chodzi o wino, to nie mam ulubionego ale drineczek z Rześkiej że spritem i ogórkiem albo cytryną 🍹
4. Wymarzone wakacje aktualnie to Portugalia ♥️
5. Idealy wieczór to kocyk, książka i parującą herbatka 🙂
Ooo, też uwielbiam powieści Ali i Eleny😁 polecam Ci jeszcze Emily Henry. A to co teraz czytam, czyli seria Empireum Rebecci Yarros to właśnie romantasy. Seria dwory to masz na myśli Sarah Maas?

Mam takie same wrażenia jak Wy :) Miałam jeszcze takie przemyślenie, że mimo że jestem tolerancyjna dla wszystkich, to jak w pierwszych edycjach potrafili odrzucać ze względu na wiek/wagę, tak teraz mam wrażenie że za dużo poprawności politycznych, a za mało modelingu.
dokładnie tak. Niestety wymogi do modelingu są jakie są i nie będą teraz szyć nowych ciuchów na osoby plus size. Powinni przy tym zostać i tyle. A dla mnie ta Ola z tej edycji, tak samo jak Martyna z 11 (też plus Size) wcale jako modelki nie radzą sobie super. Chociaż Ola mi się bardziej podoba. Martyna wychodziła słabo i miałam wrażenie, ze ją przepychają właśnie ze względu na wagę.

Ooo, też uwielbiam powieści Ali i Eleny😁 polecam Ci jeszcze Emily Henry. A to co teraz czytam, czyli seria Empireum Rebecci Yarros to właśnie romantasy. Seria dwory to masz na myśli Sarah Maas?
Tak, tak ja jestem totalną fanką Sarah przeczytałam Dwory, Serię Szklany Tron i Księżycowe miasto 😀 Jeśli chodzi o Empireum to też już i Fourth Wing i Iron Flame przeczytałam teraz oczekuje na kolejną część 😀

ja zamówiłam na Amazon bo już wolę wydać 90 zł za 1 razem niż kupować później w Rossmanie po 7-10 zł haha 😅 a ja to robię jak szalona testu także noo .. chociaż po biochemie w zeszłym miesiącu obiecałam sobie że teraz zatestuje dopiero po 14-16 dniach ale już czuję że nie wytrzymam haha a Ty ile dpo jesteś ?
ja domniemana owulacje miałam ok 8/9.10 więc w tym momencie zrobienie testu to czysta fantazja

reklama
ja domniemana owulacje miałam ok 8/9.10 więc w tym momencie zrobienie testu to czysta fantazja
no tak to u ciebie to nie ma sensu już całkiem , czyli w środę będziesz mieć jakieś 8 dpo to i tak bardzo wcześnie więc może nic nie wyjść . U mnie 2 razy pierwszy test wyszedł 11 dpo i to taki że myślę że nie każdy by wgl coś zauważył haha 😅

Do góry