reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witajcie.

Dzisiaj mam wolne to trochę ponadrabiam w ciągu dnia:tak:
Jutrzenko jak się dzisiaj czujesz?
Spóźnione życzonka dla Amelki;-)

reklama
Lori tak jak napisała Anć, lepiej nie ignorować takich sygnałów. Zbadasz się i będziesz miała spokój. A może poprostu macica uciska na naczynia krwionośne i stąd te objawy. Oby to nie było nic poważnego, ale lepiej to zweryfikować;-)

Cześć dziewczyny

Ale pogoda leje i leje i leje

Lori jak swędzą stopy to też bym radziła zrobić próbę wątrobową .

Ja już wymiękam mała daje czadu od godziny 7 rano nie wiem co jest grane ale juz mam dość naprawdę :no: kocham czuć ruchy ale nie 3 godziny non stop :szok: boję się że coś jest nie tak no bo ile można jeszcze tak nie miałam :baffled:

Musa powiem Ci ze moja tez mnie dźga co chwile od srodka :D Dzis nawet sie pytalam jej czy kiedykolwiek spi :D Na okraglooooo

Jak tam poweekendzie?
Ja sie slabawo czulam wczoraj i psychiznie i fizycznie- wogule mnie przeziebienie bierze -

Pierwszy raz w sumie ktos oprocz mnie meza i siostry dotykal mi brzucha i normalnie tak sie radowali jak dzieci
fajnie że dzieci dają znać...
a pamiętacie jak nie mogłyśmy się ruchów doczekać?
ja się wczoraj wygrzałam ale katar dalej jest niestety i ciężka głowa
a dotykania brzucha nienawidzę i za łapy łapię jak ktoś wyciąga albo się odwracam i mówię że nie lubię dotykania i już. Brzuch ciężarnej to nie dobro społeczne żeby każdy macał. Ja nikogo np. po tyłku albo piersiach nie macam bo wystają.

Mi zostały do zrobienia tylko dodatki do obiadu i tort :)
Takie imprezy to ja mogę robić :)
fajnie że imprezka się udałą, takie imprezy to każda może robić :)

Na wieczór ostatnio swedzą mnie bardzo stopy,
dziewczyny dobrze radzą, zrób próby wątrobowe, cholestaza ciężarnych nie jest fajna..

Ja już wymiękam mała daje czadu od godziny 7 rano nie wiem co jest grane ale juz mam dość naprawdę :no: kocham czuć ruchy ale nie 3 godziny non stop :szok: boję się że coś jest nie tak no bo ile można jeszcze tak nie miałam :baffled:

jak czytam o ruchach to się uśmiecham.. jednej za mało, drugiej za dużo... echh ciężarnym nie dogodzi...
kochane jeszcze troszkę i dzieciaczki będą nas po buzi rączkami tłukły :-D

miłego dnia...

a co na obiad? bo pomysłu brak..

W piątek na zaległe urodzinowe spotkanie znajomi przyszli i dwie blachy pizzy uwarzyłam :)

A dzisiaj po raz pierwszy sprosiliśmy na urodziny rodzinę małża i moją (jakoś się upchnęliśmy cudem- 12 osób w sumie) i była impreza że hohoo
Mam moja wymyśliła, że ja mam się nie przemeczać i zrobiła jedno mięso, babcia drugie i drożdżówki, teściowa trzecie i ciasto

Takie imprezy to tak :-) Cieszę się, że rodzinny zlot udany :tak:

Jutrzenko jesteś już w domu?? Zobacz załącznik 483040
Lori tak jak mówią dziewczyny, lepiej zbadać i mieć pewność, że to nic poważnego. Trzymam kciuki &&&&&&.

Miłego dnia! Zobacz załącznik 483042

mina to nie na takiej zasadzie ze mi źle z tym tylko sie autentycznie przestraszyłam bo nigdy takiej kilkugodzinnej serii nie miałam a gdzieś wyczytałam oczywiście przy pomocy google :-:)-( ze nadmierna aktywnosc tez niedobra no i sie wystraszylam ale pochodziłam troche zeby ja ukolysac i jak troszke odpuscila to sie zdrzemnęłam i teraz juz lepiej chociaz dalej wierzga nogami :sorry2:

Właśnie ciekawe co z jutrzenką :cool2:

reklama
Witam dziewczyny, ja już po wizycie, zaraz opiszę w stosownym wątku, kupiłam też Michasiowi parę drobiazgów

jutrzenka - jesteś już w domku? jak zdrówko?

W piątek na zaległe urodzinowe spotkanie znajomi przyszli i dwie blachy pizzy uwarzyłam :)

A dzisiaj po raz pierwszy sprosiliśmy na urodziny rodzinę małża i moją (jakoś się upchnęliśmy cudem- 12 osób w sumie) i była impreza że hohoo
Mam moja wymyśliła, że ja mam się nie przemeczać i zrobiła jedno mięso, babcia drugie i drożdżówki, teściowa trzecie i ciasto

super impreza i bez męki , świetnie :-)

Ja dołanczam u siebie kolejny objaw ciazowy, nie wiem czy któras ma cos takiego.Na wieczór ostatnio swedzą mnie bardzo stopy, ale w takim sensie jakby troszkę dretwiały i mam takie odczucie jak to sie mówi ze "mrówki chodza" mi po stopach.Nie wiem skąd to sie bierze.Ide spac i przechodzi a na nastepny wieczór to samo i tak juz od tygodnia.

Dobrej Nocki zyczę:-)

lori i sprawdź mocz, czy białko nie wychodzi, mam nadzieję, że to tylko świąd spowodowany uciskiem macicy, ale trzeba sprawdzić dla spokoju :-)

Do góry