reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Nikamo właśnie też słyszałam o upałach pod koniec lipca i aż się boję.Teraz nie za bardzo ta pogoda bo prawie ciągle pada,ale wolę już to niż skwar i brak powietrza.
Azorek pokazuj kotka.
Mój łobuz u kolegi,trochę posiedzieli u nas ,a teraz do niego poszli.Mam luz,obiadek zjedzony i teraz na deser zjadam groszki -moja nowa miłość. Odrzuciło mnie od mięsa jakoś

reklama
Hej!
Melduję się, że z nami wszystko w porządku. Wczoraj wróciliśmy znad morza, więc nie miałam jak ani nawet kiedy Was podczytywać. Teraz już nigdzie się nie wybieram i mam być zamiar na bieżąco. A teraz lecę nadrabiać, a zajmie mi to pewnie sporo czasu :sorry2:

Majakk, MartaSx
witajcie

azorek
ja kota nie mam ale słyszałam o tym. ale to i psy też w chorych miejscach najczęściej liżą bo zwierzęta ponoć czują choroby. nie martw się jest napewno dobrze. poprostu może mu tam cieplej było.
Tabletki na odrobaczenie podobno dla psa sa takie jak kota. ja u weterynarza za 6 zł tabletke kupywalam ale miałam dać pół dla dorosłego a cwierć dla szczeniaka.

Malinowa Paula sliczny kotek

właśnie zżarło mi posta wrrrrrrr

Pierożki zjedzone, drugi obiad z mięchem zjedzony, kawa mrożona z czekoladą zaliczona, relaksująca kąpiel zaliczona...cudny dzien. Niestety burzowy więc tylko strach patrzeć co za oknem.

Ja kotka nie mam za to jamnika. I niestety śpi z nami:cool2:

Mamba skąd ta deprecha,ktos Cię zdenerwował?
Nie deprecha dopadła mnie kilogramowa, ale dzisiaj na wizycie się juz uspokoiłam, a relacja w odpowiednim watku:tak:
Cześć dziewczyny

Ale pogoda leje i leje i leje

Lori jak swędzą stopy to też bym radziła zrobić próbę wątrobową .

Ja już wymiękam mała daje czadu od godziny 7 rano nie wiem co jest grane ale juz mam dość naprawdę :no: kocham czuć ruchy ale nie 3 godziny non stop :szok: boję się że coś jest nie tak no bo ile można jeszcze tak nie miałam :baffled:

Spokojnie mała ma chybaleoszy dzien i postanowiła poćwiczyć. Myślę że odkryła że ma nóżki i rązczki i że można z nimi coś fajnego zrobić:tak:
Co do swędzenia stóp to mnie wystraszyłyście i jak będę w laboratorium zrobię sobie badanie na ta cholestazę:tak:\
Azorku ja nigdy o tym nie słyszałam i powiem szczerze, że nie wierzę w to tak samo jak w zabobony pod tytułem że kobieta w ciązy nie powinna nosić naszyjników bo się dzidzia owinie pępowiną:nerd:

Anć, Mina zdrowka dla was mam nadzieje że już lepiej co ?

Bellka wiztaj po urlopie :-) jak bylo ? odpoczeliście troszkę z mężolem ?

Jutrzenka
już wróciła ze szpitala czy ja coś przegapilam ?
Azorku sto lat dla Amelki niech rośnie zdrowo :tak: Pokaż zdjęcie kociaka

aguga
odpoczywaj jak synek u kolegi, mój Miki ostatnio sobie babcie upodobal i na zmiane śpi to u jednej to u drugiej

Witam nowe ciężaróweczki :-)

Nie pamiętam co komu więcej mialam odpisać :zawstydzona/y:
Idę nadrabiać resztę ;-)

z kwaitow gonie kocika od rana bo mi juke podgryza:angry:

polecam na kociaka i kwiaty zwykły spryskiwacz do kwiatów/prasowania. Miej gdzieś pod ręką i kiedy kotek do kwiatka, ty mu psik wodą po nosku.. oduczy się szybko a i kwiatuszki skorzystają :)
niektóre kwiaty są toksyczne np. dracena

Anć, Mina zdrowka dla was mam nadzieje że już lepiej co ?
dzięki, ogólnie słaby stwór jestem, zimne poty mnie oblewają ale przynajmniej zaczynam nosem oddychać..
wstałam na chwilkę zajrzeć do was i idę dalej polegiwać.

hej

dzieki kochane za zainteresowanie i troskę,
tak jestem już w domku, dalej w dwupaku i mam nadzieje ze jak najdluzej.

mialam dzis badanie i usg, szyjka bez zmian 2 cm. Na usg jak w czwartek, przeplywy bez zmian, zreszta one się juz nie polepsza, trzeba sie modlic zeby wytrwaly jak najdluzej.
Lekarz powiedzial ze zrobili co mogli, jestem zabezpieczona sterydami jakby co i trzeba byc dobrej mysli.

ja mam wogole dupowe te przeplywy bo dzis mi nie mogli ich wogole znalezc, porownywali to co widza z tym co mialam w czwartek u mojego gina (zreszta ich szefa ;-)) i podawali jakies parametry, cos mowili ale ze sie nie znam to tylko sluchalam. Strasznie zdziwiony byl ten lekarz co mi robil usg ze taki mam opor w tej jednej tetnicy.
Z-ca ordynatora siedzial obok wiec jestem spokojna ze zrobili mi to usg dobrze.
Wg ich pomiarow maly ma prawie 1300g

teraz oby do 2 sierpnia bo wtedy wizyta

musze jeszcze jechac po wypis ze szpitala bo od razu nie daja i po wyniki posiewu co mi robili bo tydzien sie czeka

wczoraj dobrze ze mialam te ktg bo bym osiwiala, od sniadania po ktorym naliczylam 8 ruchow do nocy odnotowalam 4 !!!!!!! :no:

za to dzis od rana to juz ze 100 :szok:, wierci sie caly dzien, nawet na usg tak kopnal ze ginowi podskoczyla reka bo akurat w tym miescju patrzyl :-D
moze moj wczorajszy gorszy dzien sie malemu udzielil, od dzis ma juz sie ruszyc obowiązkowo bo ktg nie ma

Lori tez bym zrobila badania, ja poprzednio mialam tak ze w nocy sie tylko drapalam po rekach i moczylam je w wodzie bo mi to pomagalo i zrobilam badanie z krwii i wyszlo ok, lepiej byc pewnym

Marand, Belka witajcie po powrocie

mam kupe prania z przed szpitala no i po bo wiadomo, reczniki, koszule, szlafrok, bielizna

jak to popiore biore sie za wyprawke bo boje sie ze nie dotrwam do konca bo wczesnie mi te drugie przeplywy siadly, o 8 tygodni wczesniej niz poprzednio

marand,bellka witajcie z powrotem :-) belka jak wczasy udały sie ? ;-)

jutrzenka bo już tu wszystkie się niecierpliwiłyśmy ;-) super że już po i wszystko przebiegło pomyślnie ładną ma wagę mały :tak:

Widzę ze temat kotów to niewiele popiszę bo ja psiara jestem kotów nie lubię :-p pewnie mnie teraz stąd wygonicie :-D

reklama
Jutrzenko -super ze juz w domku jestes i z dzidziolkiem tez wsio w porządku!!

Marand,Belka -witajcie z powrotem:)

Azorek to macie teraz wesolo z kotkiem :) :)

Dziewczyny ja z innej beczki czy któras z Was ma stycznośc z ubezpieczeniami komunikacyjnymi??? Jak sie sypie to na wszystkich frontach.....

Do góry