reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Jestem i ja :-)

Ale nadrabiania :szok: nie macie litości dla mnie :dry:

Sandy gratuluję udanego urlopu :tak:

Mamba świetny sen ja to bym miała kaca moralnego :-D;-)

Jutrzenka jutro już w domu co? ja też tak nie umiem spać jak nie ma ciemno i cicho :no: ale ważne że jakos to znosisz i jest wszystko dobrze z wami ;-) jeszcze trochę :-)

Sonkaa twoja córa też ma niezłe sny chociaż lepiej śnic o żółtym serze jak o Ronaldzie :-D łopotanie i czkawke też często mam ale akurat uwielbiam takie trzepanie całym brzuchem to chyba nic groźnego dzieci szaleją ;-)

Azorek ale tort :tak: na pewno pychotka :-) Wszystkiego najlepszego dla twojej córci ! :tak::-)

Mina zdrówka nie daj się ! ;-)

Anć jak twoje zdrowie? mam nadzieję ze lepiej ;-) pij duuuużo wody

Karola a jak ty wyprawiasz M do pracy? :-D
Przepraszam jak kogoś pominęłam jestem zmęczona meeega miałam zabiegany weekend wczoraj robiliśmy zakupy i mam już kosmetyki dla małej :tak: byli u nas znajomi z dzieciątkiem ma 2 miesiace i napatrzeć się nie mogłam :-D a śmiał się tak głośno ze aż czkawki dostał :szok:
Dzisiaj też gonitwa od rana z psem w koncu na spacer bo dawno nie był :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: potem do castoramy jeszcze po farbę do półek i znajomi jeszcze zadzwonili żeby na błonia jechać na mini golfa no to pojechali my i teraz my wrócili , zjadłam pizze i bułke :zawstydzona/y: i będę oglądać Epokę lodowcową 4 bo mam ściagnięte :-)

Takze do jutra dziewczynki miłych snów :tak:;-)

maleństwo - oj, zazdraszczam morza

:-) ja o nim marzę ostatnio

ja morza miałam przez 20 lat pod dostatkiem. do samej plaży zaledwie 10km z mojego podwórka miałam. ale rzadko byłam. czasem rowerem lub sapcerkiem można było sobie iść. albno z koleżankami na plaże na piwko się chodziło ;p:-D
ale teraz to już w Bydgoszczy siedzę.

Usnęłam po napisaniu poprzedniego posta, obudziłam się chwilę temu. Jakoś nie mogę odespać tej zarwanej nocy :no:. Do łazienki już nie chodzę, ale temperatura znów powyżej 38 więc zbijam panadolem.

Gdyby nie to ze widze zapis serca ze bije, czasem nawet 160/min to byl juz miala schizy. Naprawde po sniadaniu ledwo jakies 8 ruchow poczulam wymoszonych kladzeniem sie na boku i troche na brzuchu. A teraz juz nic.
U mnie też dziś jakoś nieruchawo, ale już bywały takie dni więc staram się nie panikować. Zwłaszcza, że w środę wizyta.

ja mam dzis zly dzien
jakas zdenerwowana jestem i to moze przez to
teraz mnie od jakis 2h boli zoladek. Chyba ogorek zielony popita woda gazowana :eek:

ech oby do jutra, zobaczymy co bedzie

maly dalej jak zaklety siedzi :wściekła/y:

i tyle bo nie mam humoru
odezwe sie jutro

Jutrzenka może synuś ma gorszy dzień .
Mamba skąd ta deprecha,ktos Cię zdenerwował?
Ptyśka ja też mam Epokę i będziemy z synkiem oglądać .
Sonka kciukam za jutrzejszą wizytę .Ja mam za tydzień ,ale ten czas leci
Anć jak do jutra nie przejdzie to idź do lekarza ,zdrówka.
U mnie panowie układają się do snu więc cisz i spokój

a oryginalna włoska pizza jest naprawdę niezła..
u nas przyjęło się polewanie pizzy ketchupem lub sosami a tam jest to profanacja.. jedyny sos to pomidorowy na spodzie ciasta..

u mnie własnie dzisiaj będzie pizza ale kupna z lokalu chłopaki sobie zażyczyli.

W piątek na zaległe urodzinowe spotkanie znajomi przyszli i dwie blachy pizzy uwarzyłam :)

A dzisiaj po raz pierwszy sprosiliśmy na urodziny rodzinę małża i moją (jakoś się upchnęliśmy cudem- 12 osób w sumie) i była impreza że hohoo
Mam moja wymyśliła, że ja mam się nie przemeczać i zrobiła jedno mięso, babcia drugie i drożdżówki, teściowa trzecie i ciasto
Mi zostały do zrobienia tylko dodatki do obiadu i tort :)
Takie imprezy to ja mogę robić :)

wernkika super ze imprezka udana i nie musiałas sie bardzo wysilać:-)

Ja dołanczam u siebie kolejny objaw ciazowy, nie wiem czy któras ma cos takiego.Na wieczór ostatnio swedzą mnie bardzo stopy, ale w takim sensie jakby troszkę dretwiały i mam takie odczucie jak to sie mówi ze "mrówki chodza" mi po stopach.Nie wiem skąd to sie bierze.Ide spac i przechodzi a na nastepny wieczór to samo i tak juz od tygodnia.

Dobrej Nocki zyczę:-)

reklama
Jak najszybciej zrób próby wątrobowe! Wielu lekarzy to ignoruje, ale swędzenie dłoni lub stóp w ciąży, zwłaszcza wieczorami jest jednym z pierwszych objawów choleostazy ciężarnych. Nie chcę straszyć, ale koniecznie sprawdź. Moja siostra cioteczna olała objaw, bo lekarz powiedział, że ją proszek uczula. Nie skończyło się super :-(

http://www.maluchy.pl/artykul/170

Ostatnia edycja:
Do góry