reklama
Jestem i ja :-)
Ale nadrabiania nie macie litości dla mnie
Sandy gratuluję udanego urlopu
Mamba świetny sen ja to bym miała kaca moralnego ;-)
Jutrzenka jutro już w domu co? ja też tak nie umiem spać jak nie ma ciemno i cicho ale ważne że jakos to znosisz i jest wszystko dobrze z wami ;-) jeszcze trochę :-)
Sonkaa twoja córa też ma niezłe sny chociaż lepiej śnic o żółtym serze jak o Ronaldzie łopotanie i czkawke też często mam ale akurat uwielbiam takie trzepanie całym brzuchem to chyba nic groźnego dzieci szaleją ;-)
Azorek ale tort na pewno pychotka :-) Wszystkiego najlepszego dla twojej córci ! :-)
Mina zdrówka nie daj się ! ;-)
Anć jak twoje zdrowie? mam nadzieję ze lepiej ;-) pij duuuużo wody
Karola a jak ty wyprawiasz M do pracy?
Przepraszam jak kogoś pominęłam jestem zmęczona meeega miałam zabiegany weekend wczoraj robiliśmy zakupy i mam już kosmetyki dla małej byli u nas znajomi z dzieciątkiem ma 2 miesiace i napatrzeć się nie mogłam a śmiał się tak głośno ze aż czkawki dostał
Dzisiaj też gonitwa od rana z psem w koncu na spacer bo dawno nie był potem do castoramy jeszcze po farbę do półek i znajomi jeszcze zadzwonili żeby na błonia jechać na mini golfa no to pojechali my i teraz my wrócili , zjadłam pizze i bułke i będę oglądać Epokę lodowcową 4 bo mam ściagnięte :-)
Takze do jutra dziewczynki miłych snów ;-)
Ale nadrabiania nie macie litości dla mnie
Sandy gratuluję udanego urlopu
Mamba świetny sen ja to bym miała kaca moralnego ;-)
Jutrzenka jutro już w domu co? ja też tak nie umiem spać jak nie ma ciemno i cicho ale ważne że jakos to znosisz i jest wszystko dobrze z wami ;-) jeszcze trochę :-)
Sonkaa twoja córa też ma niezłe sny chociaż lepiej śnic o żółtym serze jak o Ronaldzie łopotanie i czkawke też często mam ale akurat uwielbiam takie trzepanie całym brzuchem to chyba nic groźnego dzieci szaleją ;-)
Azorek ale tort na pewno pychotka :-) Wszystkiego najlepszego dla twojej córci ! :-)
Mina zdrówka nie daj się ! ;-)
Anć jak twoje zdrowie? mam nadzieję ze lepiej ;-) pij duuuużo wody
Karola a jak ty wyprawiasz M do pracy?
Przepraszam jak kogoś pominęłam jestem zmęczona meeega miałam zabiegany weekend wczoraj robiliśmy zakupy i mam już kosmetyki dla małej byli u nas znajomi z dzieciątkiem ma 2 miesiace i napatrzeć się nie mogłam a śmiał się tak głośno ze aż czkawki dostał
Dzisiaj też gonitwa od rana z psem w koncu na spacer bo dawno nie był potem do castoramy jeszcze po farbę do półek i znajomi jeszcze zadzwonili żeby na błonia jechać na mini golfa no to pojechali my i teraz my wrócili , zjadłam pizze i bułke i będę oglądać Epokę lodowcową 4 bo mam ściagnięte :-)
Takze do jutra dziewczynki miłych snów ;-)
M
malenstwo20
Gość
maleństwo - oj, zazdraszczam morza
:-) ja o nim marzę ostatnio
ja morza miałam przez 20 lat pod dostatkiem. do samej plaży zaledwie 10km z mojego podwórka miałam. ale rzadko byłam. czasem rowerem lub sapcerkiem można było sobie iść. albno z koleżankami na plaże na piwko się chodziło ;p
ale teraz to już w Bydgoszczy siedzę.
Usnęłam po napisaniu poprzedniego posta, obudziłam się chwilę temu. Jakoś nie mogę odespać tej zarwanej nocy . Do łazienki już nie chodzę, ale temperatura znów powyżej 38 więc zbijam panadolem.
U mnie też dziś jakoś nieruchawo, ale już bywały takie dni więc staram się nie panikować. Zwłaszcza, że w środę wizyta.Gdyby nie to ze widze zapis serca ze bije, czasem nawet 160/min to byl juz miala schizy. Naprawde po sniadaniu ledwo jakies 8 ruchow poczulam wymoszonych kladzeniem sie na boku i troche na brzuchu. A teraz juz nic.
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ja mam dzis zly dzien
jakas zdenerwowana jestem i to moze przez to
teraz mnie od jakis 2h boli zoladek. Chyba ogorek zielony popita woda gazowana
ech oby do jutra, zobaczymy co bedzie
maly dalej jak zaklety siedzi
i tyle bo nie mam humoru
odezwe sie jutro
jakas zdenerwowana jestem i to moze przez to
teraz mnie od jakis 2h boli zoladek. Chyba ogorek zielony popita woda gazowana
ech oby do jutra, zobaczymy co bedzie
maly dalej jak zaklety siedzi
i tyle bo nie mam humoru
odezwe sie jutro
aguga06
Fanka BB :)
Jutrzenka może synuś ma gorszy dzień .
Mamba skąd ta deprecha,ktos Cię zdenerwował?
Ptyśka ja też mam Epokę i będziemy z synkiem oglądać .
Sonka kciukam za jutrzejszą wizytę .Ja mam za tydzień ,ale ten czas leci
Anć jak do jutra nie przejdzie to idź do lekarza ,zdrówka.
U mnie panowie układają się do snu więc cisz i spokój
Mamba skąd ta deprecha,ktos Cię zdenerwował?
Ptyśka ja też mam Epokę i będziemy z synkiem oglądać .
Sonka kciukam za jutrzejszą wizytę .Ja mam za tydzień ,ale ten czas leci
Anć jak do jutra nie przejdzie to idź do lekarza ,zdrówka.
U mnie panowie układają się do snu więc cisz i spokój
a oryginalna włoska pizza jest naprawdę niezła..
u nas przyjęło się polewanie pizzy ketchupem lub sosami a tam jest to profanacja.. jedyny sos to pomidorowy na spodzie ciasta..
u mnie własnie dzisiaj będzie pizza ale kupna z lokalu chłopaki sobie zażyczyli.
W piątek na zaległe urodzinowe spotkanie znajomi przyszli i dwie blachy pizzy uwarzyłam
A dzisiaj po raz pierwszy sprosiliśmy na urodziny rodzinę małża i moją (jakoś się upchnęliśmy cudem- 12 osób w sumie) i była impreza że hohoo
Mam moja wymyśliła, że ja mam się nie przemeczać i zrobiła jedno mięso, babcia drugie i drożdżówki, teściowa trzecie i ciasto
Mi zostały do zrobienia tylko dodatki do obiadu i tort
Takie imprezy to ja mogę robić
wernkika super ze imprezka udana i nie musiałas sie bardzo wysilać:-)
Ja dołanczam u siebie kolejny objaw ciazowy, nie wiem czy któras ma cos takiego.Na wieczór ostatnio swedzą mnie bardzo stopy, ale w takim sensie jakby troszkę dretwiały i mam takie odczucie jak to sie mówi ze "mrówki chodza" mi po stopach.Nie wiem skąd to sie bierze.Ide spac i przechodzi a na nastepny wieczór to samo i tak juz od tygodnia.
Dobrej Nocki zyczę:-)
Ja dołanczam u siebie kolejny objaw ciazowy, nie wiem czy któras ma cos takiego.Na wieczór ostatnio swedzą mnie bardzo stopy, ale w takim sensie jakby troszkę dretwiały i mam takie odczucie jak to sie mówi ze "mrówki chodza" mi po stopach.Nie wiem skąd to sie bierze.Ide spac i przechodzi a na nastepny wieczór to samo i tak juz od tygodnia.
Dobrej Nocki zyczę:-)
reklama
Jak najszybciej zrób próby wątrobowe! Wielu lekarzy to ignoruje, ale swędzenie dłoni lub stóp w ciąży, zwłaszcza wieczorami jest jednym z pierwszych objawów choleostazy ciężarnych. Nie chcę straszyć, ale koniecznie sprawdź. Moja siostra cioteczna olała objaw, bo lekarz powiedział, że ją proszek uczula. Nie skończyło się super :-(
http://www.maluchy.pl/artykul/170
http://www.maluchy.pl/artykul/170
Ostatnia edycja: