reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
nie chodzi mi o bol w pachwinie tylko rwanie na makasa kosci lonowej-spojenia lonowego:-(czesto to boli...nie wiem jak by to przyblizyc...jak by mnie ktos goracym zeliwem przypalal czy cos. mocne klocie bolesne ze ustac na nogach nie moge czasem i nie przez szybkie wstanie bo tak to rwie jak by od spodu brzucha po pachwine i zaraz puszcza a nie o to mi chodzi:baffled: masakra ja nawet nie umiem okreslic co mnie boli i jak zebyscie zrozumialy:sorry2::baffled:

Mi wlasnie tak w spojeniu lonowym bolalo, 'na koncu pochwy, przy szyjce macicy' ale raczej jakby mnie ktos nozem dziabal.
Masakrycznie bylo, tak ze momentami z boli na kolana i sie zwijalam z bolu. Potem przestalo chwilowo, ale od kilku dni od nowa boli - choc leze i nic prawie nie robie [a raczej sie staram]

Witam nowe mamy :)

Ja nadal nie mam kompa wiec tak pol na pol pisze:D
ALe dalej czytam co i jak u Was brzuchatki:)

Ja od wczoraj mam nakaz lezenia, jakos mi nie wychodzilo to dzis, ale, staralam sie nie przemeczac.
Beboch boli dalej, ale juz mniej troche, nogi nie puchna [no ale jak wypoczywam to nie maja od czego :D]
Niewiem jak dam rade tyle lezec w lozku i nie pracowac, no ale wyjscia ni ma://

Co do roztepow - to ja juz mam zeberke na brzuchu ale jakos mi nie przeszkadza,
siostrzenica nieraz pytala co to, to jej tlumacze ze "dzidzia ciocie podrapala /od srodka/" :D heh :)

hahahaha gdzie to Solec sala nr narazie nieznany bo przepustki na miasto nie przewiduje :-D
temin to od jutra do niedzieli bo w poniedzialek zamierzam dezerterowac :-D

ja jutro w końcu pędzę na pobranie, później basen i szkoła rodzenia więc chyba już nie dam rady, ale sobotę i niedzielę mam wolną. Malinova i Vibeke dajcie znać czy jesteście chętne na odwiedziny u Jutrzenki. jeśli tak to wyślę wam mój numer na prv i jakoś się umówimy :tak:
na solcu można wyjść na podwórko usiąść przy takiej nieczynnej fontannie i posiedzieć na dworze jeśli będzie ładna pogoda, a Jutrzenka nie będzie miała zakazu wyjścia.

Mimii odpoczywajcie i bawcie się dobrze. :-D

Sandy witaj po urlopie, jak było? Pogoda dopisała?

A mnie dziś bezsenność dopadła:-( pęcherz obudził mnie o 2.45 i już nie zasnęłam. Pewnie w dzień padnę.

Cześć dziewczyny

Pogoda się coś zrąbała na całego i dobrze w końcu mogę wyleźć z tej skorupy i pognać do cywilizacji (czyt.centrum miasta) :-)

witam nowe mamy ;-)

Karola gratki za wyniki :-)

Jutrzenka oby ci szybko zleciał ten weekend i szybko wracaj :tak:

Anć dzięki za peeling a może to być kawa rozpuszczalna czy musi być taka fusiara? sorry ale debil jestem i muszę o wszystko popytać :-D

Mamba ja daję do duszonek marchewkę obowiązkowo :-D a robimy tak jak wy czyli obkładamy garnek liśćmi kapusty,jest pyszna taka uduszona :tak:

Mimi udanego wypoczynku ;-):-)

Sandy witaj ,wypoczęta? ;-)

Ja czytałam o mięcie że jest dobra ale nie jak jest podrażniony żołądek czyli są wymioty albo boli wtedy rumianek jest świetny ale nie mięta :no::no::no: ja tak kiedyś piłam mięte jak pawiowałam całą noc i teraz wiem ze tylko podrażniałam go do wymiotów dlatego miecie już dziękuje przy takich rewolucjach.

Ja też mam dziwny suwaczek śpieszy mi o parę dni 29 tydzień zaczynam dopiero w przyszłym tygodniu :eek:

reklama
Cześć Dziewczyny jak tam dzień u Was ? U nie pochmurno, nie mogłam spać dziś bo mały tak fikał.

Jutrzenka
miłej podróży powinno Ci wystarczyć to 300mb
Anc ja jestem typem która ciąże przechodzi bez objawowo kompletnie ani razu nie wymiotowałam, teraz tylko mnie troszkę plecy bolą. A zapachy mi nie przeszkadzają. Ja też od dłuższego czasu zamierzam się wybrać na basen ale jakoś nie mam z kim
Azorek dzięki tego nie doczytałam
Emotion ja na szczęście nie mam rozstępów nigdzie ale pojawiły mi się popękane żyłki na udach. Smaruje się zwykłą oliwką bambino z polecenia ginekologa i odpukać jak do tej pory jest super

Do góry