azorek84
mama Amelii 2009
witam z rana. malz pojechal na kolejna w tym tyg rozmowe o prace.....to juz 4 a dzis po 14 ma kolejna 5 rozmowetak licze ze dzis dostanie dobre wiescipojechal do agencji bo mu zadzwonili ze co s dla niego maja i musi sie zarejestrowac i sie okazalo ze mial pierwsza wstepna rozmowe na miejscu i tam babka zadowolona z niego skierowala go dzis wlasnie do kolejnego pana na dalsza rozmowe i ponoc juz dzis wieczorem ma wiedziec czy dostal te prace&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& masakra normalnie mam stresa jak bym do jakiegos egzaminu szla a to maz na rozmowe pojechal nie ja
ja dzis juz od 4 nie spie.....siku sie chcialo wrocilam do wyrka nie zasnelam juz tylko sie wiercilam z boku na bok i obczailam ze jak sie klade na plecach...tak na wpol plecy na wpol lewy bok i nogi mam rozwalone jak do porodu to spojenie lonowe mniej boli...wrecz wcale w porownaniu z tym co bylo teraz tylko jakos sobie w mowic te pozycje do spania i si epilnowac przez sen
amelkowa ma jakis katarek dziwny... ma geste gluty i wysmarac ich nie moze tylko sie dza gdzies gleboko ze frida tez nie idzie ....a slysze jak jej tam bulgoce w nosku
ja dzis juz od 4 nie spie.....siku sie chcialo wrocilam do wyrka nie zasnelam juz tylko sie wiercilam z boku na bok i obczailam ze jak sie klade na plecach...tak na wpol plecy na wpol lewy bok i nogi mam rozwalone jak do porodu to spojenie lonowe mniej boli...wrecz wcale w porownaniu z tym co bylo teraz tylko jakos sobie w mowic te pozycje do spania i si epilnowac przez sen
amelkowa ma jakis katarek dziwny... ma geste gluty i wysmarac ich nie moze tylko sie dza gdzies gleboko ze frida tez nie idzie ....a slysze jak jej tam bulgoce w nosku