reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Dziękuje za miłe przyjęcie zmykam i zajrzę do Was jutro popołudniu bo rano idę do fryzjera więc trzymajcie kciuki bo strzeliło mi do głowy żeby z prawie czarnych zrobić ciemny blond z jasnym brązem :szok:

Dobrej nocy :-D

ja tak bardzo marze o platynowej bieli... :-D ale po porodzie, wcześniej nie zniosę zapachu farby. powodzenia!

Nie tyle bakteria, co tasiemiec bąblowcowy, przenoszony z moczem zwierząt. Wrzućcie sobie w Google, chyba że wrażliwe jesteście, to lepiej nie...
ja wrzuciłam. wy nie wrzucajcie. naprawdę nie wrzucajcie.

wróciłam z basenu, jestem wykończona, ale nic mi tak nie poprawia humoru. ten karnet to był najlepszy prezent na świecie.
na dużym basenie był dziś aqua aerobik i pani instruktor skakała na brzegu w rytm muzyki, a panie ćwiczące skakały w wodzie. w tym momencie jakaś prześliczna na oko 1.5 roczna dziewczynka wyskoczyła z brodzika dla dzieci i zaczęła tańczyć na brzegu obok instruktorki w rytm muzyki. tata co prawda próbował ją namówić na wejście z powrotem do domu, ale dopiero po 3 piosenkach mu się udało. widok był nieziemski :-D:-D:-D

Marta witaj

ja juz spakowana, jeszcze tylko rano szczeoteczka do zebow (bo przeciez zapomnialam sobie kupic nowa), telefon, ladowarke, laptopa (bede grala w karty, sapera :-D)

a i maz mi probuje skonfigurowac moja komorke zeby dziala jako modem to te 100mb moze mi wystarczy na 4 dni i troche Was poczytam. Glupio zrobilam bo powinna 300mb wziac a teraz juz za pozno na zmiane:wściekła/y:
a jak sie nie uda to sie na telefony zamienimy:tak:

Kochana a w Warszawie będziesz leżeć? jeśli tak to wysyłam swój nr na prv, jakbyś czegoś potrzebowała to się nie krępuj, dowiozę czy dotrzymam towarzystwa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej :-) A ja chciałam tylko powiedzieć, że na tydzień znikam i jutro jedziemy nad morze :-) Cały dzień pakowałam siebie, synka i męża, a teraz padam. A na dodatek coś zanosi się u nas na burzę bo już się błyska.

I witam nowe mamusie :-)

jutrzenko, jeszcze raz gorąco Cię ściskam i mocno trzymam za Ciebie kciuki &&& i za pupę, żeby nie bolała ;-) ale czego to się nie robi dla Maleństwa :-)

Mamba, sonkaa mój teściu robi taką duszonkę :-)

Musa, Patrycja, mam nadzieję, że wizyty w domku udane :-)

marand, miłego pobytu u rodziców i leń się na całego, niech i Ciebie porozpieszczają :-)

Nikolaa, dla taty duuuuużo zdrówka

Anć, ale Ci fajnie z tym basenem, u mnie w mieście jest jeden i to nie głupi, ale chyba trochę boję się ryzykować żeby jakiejś infekcji nie złapać (chodzi mi o to, że basen niby dobry, ale różne opinie o nim się słyszy)

Ostatnia edycja:
Kochana a w Warszawie będziesz leżeć? jeśli tak to wysyłam swój nr na prv, jakbyś czegoś potrzebowała to się nie krępuj, dowiozę czy dotrzymam towarzystwa.

mozemy sobie mini zlot zrobic :-D:-D:-D:-D jeszcze Vibeke i Malinova :-D:-D:-D
dzieki kochana za mile checi

Hej :-) A ja chciałam tylko powiedzieć, że na tydzień znikam i jutro jedziemy nad morze :-) Cały dzień pakowałam siebie, synka i męża, a teraz padam. A na dodatek coś zanosi się u nas na burzę bo już się błyska.

milego pobytu, szerokiej drogi i pieknej pogody :tak:

a wogole to wg miesiaczki mi usg termin liczy na 30 wrzesnia, takze nie na ten watek weszlam ale sie ciesze bo naprawde super tu mamy towarzystwo !!!!!

Nikola zdrowka zycze dla taty:tak:

hej Dziewczyny:) Dołączam do Was, termin 2 październik, córcia w drodze:-)
witamy zapraszamy:-)

Jutrzenko własnie cos jest nie halo z suwaczkami bo ja mam termin na 1.10 i tez mi inaczej odlicza...
bo suwaczek pewnie liczy wg OM i nie kazda ma cykle tej samej dlugosci:tak:

Jutrzenko wracaj do nas szybko:tak:

Cześć Dziewczyny podczytuje Was od dłuższego czasu :-) przyjmiecie mnie do swojego grona ?
wiatmy rowniez i zapraszamy . jesli chcesz sie dopisac do listy to prosze zwroc uwage ze w temacie jest BEZ KOMENTARZA a na poczatku listy jest napisane zeby zglosic sie na priv do Polci i podac jej dane do listy:tak:powodzenia

reklama
oo ja pisalam gdizes robiac suwaczek ile dni mam cyklu:eek:tylko str nie pamietam juz a to nie ten co mam w podpisie:confused2:moze losowo sobie dobiera hehehe pojecia nie mam ale ktos juz mial kiedys jakies fisie z suwakami ze np zatrzymal sie i przez 3 dni pokazywal to samo:eek: moze jakis blad sie wkradl czy cos:sorry:

Do góry