Dziękuje za miłe przyjęcie zmykam i zajrzę do Was jutro popołudniu bo rano idę do fryzjera więc trzymajcie kciuki bo strzeliło mi do głowy żeby z prawie czarnych zrobić ciemny blond z jasnym brązem
Dobrej nocy
ja tak bardzo marze o platynowej bieli... ale po porodzie, wcześniej nie zniosę zapachu farby. powodzenia!
ja wrzuciłam. wy nie wrzucajcie. naprawdę nie wrzucajcie.Nie tyle bakteria, co tasiemiec bąblowcowy, przenoszony z moczem zwierząt. Wrzućcie sobie w Google, chyba że wrażliwe jesteście, to lepiej nie...
wróciłam z basenu, jestem wykończona, ale nic mi tak nie poprawia humoru. ten karnet to był najlepszy prezent na świecie.
na dużym basenie był dziś aqua aerobik i pani instruktor skakała na brzegu w rytm muzyki, a panie ćwiczące skakały w wodzie. w tym momencie jakaś prześliczna na oko 1.5 roczna dziewczynka wyskoczyła z brodzika dla dzieci i zaczęła tańczyć na brzegu obok instruktorki w rytm muzyki. tata co prawda próbował ją namówić na wejście z powrotem do domu, ale dopiero po 3 piosenkach mu się udało. widok był nieziemski
Marta witaj
ja juz spakowana, jeszcze tylko rano szczeoteczka do zebow (bo przeciez zapomnialam sobie kupic nowa), telefon, ladowarke, laptopa (bede grala w karty, sapera )
a i maz mi probuje skonfigurowac moja komorke zeby dziala jako modem to te 100mb moze mi wystarczy na 4 dni i troche Was poczytam. Glupio zrobilam bo powinna 300mb wziac a teraz juz za pozno na zmiane
a jak sie nie uda to sie na telefony zamienimy
Kochana a w Warszawie będziesz leżeć? jeśli tak to wysyłam swój nr na prv, jakbyś czegoś potrzebowała to się nie krępuj, dowiozę czy dotrzymam towarzystwa.
Ostatnio edytowane przez moderatora: