reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
a ja wróciłam niedawno z glukozy, jaka ja jestem zmęczona!!! pani mnie kłuła 3 razy - raz przed piciem, raz po godzinie i drugi raz po 2 godz (mialam 75mg). powiem Wam, że samo wypicie glukozy nie było złe, obyło się bez wciskania cytryny, zagryzłam później juz tylko 1 plasterek, żeby tego smaku sie pozbyć. najgorsze dla mnie bylo to czekanie i kłucia, których niecierpię. w dodatku na czczo i niskie ciśnienie (juz w domu po sniadaniu mialam ledwie 99/50) powodowało ze ledwo tam siedzialam, ale dałam rade, nie ma sie czego obawiać :-D

Też wczoraj miałam test obciążenia glukozą. Pomimo, że lubię slodkie i dużo slodzę ledwo wypiłam ten ulepek. Po godzinie pielęgniarka ledwo dała radę mi krwe pobrać- nie chciała lecieć wcale i prawie zemdlałam, do tego to czekanie.

Ale najważniejsze że mam super wyniki, po godzinie 138 a po dwóch 80 :)

Anć wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)

Wiatam się
Nareszcie można trochę odetchnąc nie jest tak gorąco i duszno taka pogoda mi odpowiada :tak:
Zupka pomidorowa sie gotuje domek ogarnięty więc można odpoczywać :-)

Miłego dnia dziewczynki

Jestem dziś urodzinową dziewczyną więc będę Was tylko podczytywać,

babeczki pierwsza klasa.. mniam!
anć wszystkiego najlepszeglo, dzieciowo-mamusiowego , samej radości z bliskich.. i zdrówka przede wszystkim.

Sandy.. dla ciebie z okazji urodzin specjalne życzenia żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia i żeby ten urlop był owocny w szczęście :)
BUZIACZKI dla was obu!!

Anć, wszystkiego wspaniałego i samych radości w życiu :-):-):-) a babeczki są przecudowne :-)

U nas też odrobinę chłodniej bo właśnie popadało. A ja dzisiaj znowu chodzę jakaś nieprzytomna, chyba jakieś niskie ciśnienie jest.

lori, moja córa też ostatnio wyczynia istne rewolucje w moim brzuchu, a dogina tak, że brzuch to podskakuje mi w każdym miejscu i tak śmiesznie się "wypina", że aż taka kula się robi :-)

Malinowa P, ja też od samego rana na nogach, bo mąż wyjeżdżał tak i obudziłam się razem z nim, potem tylko drzemałam jak Oli oglądał bajki.

Jutrzenka, ale bym zjadała borówek mmm....

A co do przyśpieszania porodu, to ja za pierwszym razem nie robiłam nic i samo wyszło wcześniej więc pewnie jak teraz bym chciała przyśpieszyć to na złość urodze po terminie więc na nic się nie nastawiam, w końcu będę musiała urodzić hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Anć dołanczam sie do zyczeń, wszystkiego najlepszego:-)

Mina ja tez przewaznie lubie te kopniaczki córci przynajmniej wiem ze wszystko u niej ok, ale czasem jak dokopie to wymiekam, musze zaraz na kibelek lecieć albo tak mnie zakłuje ze ze szok.

U nas nadal pogoda nie dopisuje tyle ze chociąz nie pada ale spac sie tylko chce.

Do góry