Witam się dzisiaj bardzo późno ale jestem ledwo żywa, POPRASOWAŁAM wszystkie ubranka Michasia i Majki z 3 prań i zajęło mi to... 7 (słownie: siedem) godzin, jak zobaczyłam swoje stopy, to myslałam , że zemdleje, ponadrabiam Was i idę spać, bo konam :-(, a do południa jeździłam za fachowcami od balustrad i za lampami - mam dość
no to się uspokoiłam, a roztargnienie mnie nie dziwi i nie oburza :-)
my dzisiaj też szukaliśmy fachowca od balustrady, potem kupowaliśmy lampy zewnętrzne do domu i płytki na ścianę do piwnicy (mieliśmy na podłogi tylko) i powiem Ci, mam dość, podziwiam Cię, że tak dajesz radę z tymi zakupami, ja cieszę się ogromnie, że większość za mną, męczyłam się nawet w ubiegłym roku, bo remontowaliśmy wszystko, a co dopiero teraz :-)
anć - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a babeczki cudne :-)
Sandy - wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!!!!
słyszałam, ale gdy ktoś chce mieć biegunkę :-), może chodzi o skurcze jelit, które mogą wywołać skurcze macicy ?
gratuluje wyników :-)
nikamo - gratuluję wygranej - to super, że wygrałaś !!!!!!!!!
&& za glukozę, 2 godzinki zlecą i będziesz szczęściarą po, weź ze sobą kanapkę :-)
hehe no i niejasno napisalam teraz podczytalam co skrobnela i fakt tak wychdzi z postu mojego po 32 tyg bede myc okna ale nie jak tylko 32 stuknie i nie dla porodu..umyla bym juz bo mam tak zasyfione ze szok u nas ciagle pada i budowe zaczeli wiec cale bloto mam na oknachi to z tego wzgledu szubcij bym pomyla ale nie przed 32 bo sie boje ze sie rozsypie :-) a maliny wprowadzam po myciu okien plus seksik nie wszytsko na raz laski wariatka nie jestem heheh do 36 tyg musi siedziec w brzuszku wiec spokojmie jaqk na wojnie. ja wiem ostatnio pisze tak ze jak sama siebie czytam to idze ze cos nie bardzoale mam sporona glowie plus deprecha mnie lapie malz nadal bez pracy i jakos tak poskladac sie nie umiem nawet w pisaniu
no to się uspokoiłam, a roztargnienie mnie nie dziwi i nie oburza :-)
Dzień dobry :-)
Witam się i spiesznie donoszę, że u nas też ciepło, ale jest w końcu tlen! Takie lato to ja lubię :-)
Dziś od 6 jestem na nóżkach, rano odebrałam męża i mamę z pracy, zrobiłam wspaniałe zakupy w piekarni (ale pachniało!!) i teraz sobie siedzę. Jak M. odeśpi nockę to jedziemy po resztę kafelek, kleje, farby itp. i powoli ruszamy z robotą. Na razie bardzo powoli, bo M. ma 5 nocek pod rząd w tym tyg. Od przyszłego tyg. remont pełną parą!
Miłego dnia Zobacz załącznik 481686
my dzisiaj też szukaliśmy fachowca od balustrady, potem kupowaliśmy lampy zewnętrzne do domu i płytki na ścianę do piwnicy (mieliśmy na podłogi tylko) i powiem Ci, mam dość, podziwiam Cię, że tak dajesz radę z tymi zakupami, ja cieszę się ogromnie, że większość za mną, męczyłam się nawet w ubiegłym roku, bo remontowaliśmy wszystko, a co dopiero teraz :-)
anć - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a babeczki cudne :-)
Sandy - wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!!!!
ja jeszcze o oleju rycynowym slyszalam, brrrr
słyszałam, ale gdy ktoś chce mieć biegunkę :-), może chodzi o skurcze jelit, które mogą wywołać skurcze macicy ?
Też wczoraj miałam test obciążenia glukozą. Pomimo, że lubię slodkie i dużo slodzę ledwo wypiłam ten ulepek. Po godzinie pielęgniarka ledwo dała radę mi krwe pobrać- nie chciała lecieć wcale i prawie zemdlałam, do tego to czekanie.
Ale najważniejsze że mam super wyniki, po godzinie 138 a po dwóch 80
gratuluje wyników :-)
nikamo - gratuluję wygranej - to super, że wygrałaś !!!!!!!!!
Anć, Sandy - sto lat, sto lat, niech żyją żyją nam
A ja się na glukozę wybieram jutro rano....a tak mi się nie chce....i jeszcze perspektywa siedzenia tam 2 godz.
&& za glukozę, 2 godzinki zlecą i będziesz szczęściarą po, weź ze sobą kanapkę :-)