reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

jestem po południu:-)
byłam H&M i obkupiłam, ale Majkę, bo są świetne wyprzedaże, Michasiowi kupiłam tylko taki malusieńki biały zapinany sweterek za 10 zł

jeszcze na allegro zamówię koszule i szlafrok i będę prawie prawie, z dużych rzeczy, to laktator mi zostanie i baza do fotelika

tak się łamię z prasowaniem,, ale chyba poczekam do wieczora

Misza - szerokiej drogi , wypoczywaj i nabieraj wprawy w obsłudze noworodka :-)

dziewczynki glukozujące -&&&&&&&&&&& za przetrwanie :-)

reklama
hej

ja sie tylko melduje ze zyje, niedawno odzyskalam kontakt ze swiatem. Cos sie popsulo u naszego dostawcy ale juz naprawil.

u nas w nocy przeszla mega burza. Przez pol godziny blyskalo sie praktycznie non stop i to wssystkich stron i na roznych wysokosciach nieba. Do tego ulewa i grad. Na szczescie zadnych strat u nas nie ma poza kaluza wody przed domem

poczytam potem bo niedawno weszlam do domu i musze ostygnac

Kaka kciuki za glukozę!

Sonka ja boję się jechać do h&m, bo sama się obkupię, a nie chcę kupować niewiadomo jakiej ilości ciuchów ciążowych skoro zostały mi 3 miesiące (niecałe!) &&&& za wysyłanie aplikacji.

Misza wypoczywaj i spokojnej drogi.

Malinowa P bardzo ucieszyła mnie wizja Ciebie w takich kwiecistych kaloszkach stojącej w oczku wodnym i śpiewającej jakąś skoczną piosenkę i oczywiście myjącej kamienie.
poza tym miło przeczytać, że ktoś tak ładnie pisze o byciu żoną. ja mam cały czas wątpliwości czy kwitek jest potrzebny, ale sprawiłaś, że "żona" zabrzmiała dumnie :-)

Azorek mamy taki sam plan na wywoływanie porodu :-D. oj ciężko będzie Luby miał.
jak małż wyrzuci Cię z kotkiem z domu to przyjedź do Nas! mamy dwa koty i taki drapak SUPER DRAPAK DLA KOTA Z DWOMA BUDKAMI I MYSZKAMI ! (2456749503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Amelkową też bierz, bo mój Luby jest wychowawcą przedszkolnym, zna się na rzeczy, więc na pewno będą się razem świetnie bawić :-D. ja upiekę ciasto i będziemy siedzieć z wiatrakiem. plan idealny :tak:

Mimii oby Wam pogoda dopisała nad morzem . deszcz i zimno jak coś odeślijcie mi do Warszawy.

U mnie dziś spokój, odrobinę chłodniej, Marianka jakaś taka bardziej skoczna więc trochę się uspokoiłam.

Azorek, to już po 32tc okna umyjesz? Czy to nie za wcześnie?
Niedawno wróciłam z 1-szych teoretycznych zajęć ze szkoły rodzenia. Trwało to ok 30 min. Nie sądziłam że tak ekspresowo, ale nawet dobrze bo krzesła twarde były i duchota na sali :eek:
A przed chwilą zjadłam całe korytko malin i Mała mi teraz szaleje w brzuszku :happy:
Ogólnie to ręka mi od wczoraj drętwieje. Nie wiem czy to z braku magnezu czy cholipcia czegoś innego. Już magnez dodatkowo biorę i jem sporo gorzkiej czekolady ale jakaś wypluta jestem... Może żelazo?

Ale mało nadrabiania. Cieszę się bardzo :-)

Uwaga!! Uwaga!! Dyliżans zajechał do domu. Zdjęcie w zakupowym ;-)

Mniam mniam zrobiłyscie mi smaka tymi ciastami i sama właśnie piekę ciasto z wisniami i bezą.

Kurcze ja siedze i szukam ofert oc i ac . Normalnie mnie trafia jak w końcu uporalismy się z wszystkimi opłatami to wczoraj się okazało że kończy się nam ubezpieczenie 17.07 szukam cos tańszego i oczywiście na raty bo juz nie wywalę jednorazowo 2 tysiaków!! Brrrr nienawidzę tych wszystkich opłat!
Brzmi pysznie!
Sprawdź ofertę Link4, ja przerabiałam w styczniu ten temat i tam wyszło mi dużo taniej niż w innych firmach. Może i Tobie się uda zaoszczędzić.

jestem i ja po południu.. niedawno odeszłam od deski do prasowania.. brzuch mam twardy jak kamień ale wszystko zrobiłam. I jutro poleguję.
Prasowanie :szok: A co? Do was mrozy przyszły?? :eek:

C

Wyszłam dziś na 15min. z domu i akurat na burzę trafiłam i to taką, że parasol mi wyrwało i chodnikiem szłam po kostki w wodzie:crazy:

Wyprodukowałyśmy dziś z Mamą bułki z jagodami i kupę innych pyszności, a jutro będę się lenić w lesie.
Bardzo by mi się taki spacer po kostki w wodzie podobał, ale bez burzy ;-)
Uważaj na kleszcze i baw się dobrze!

jestem po południu:-)
byłam H&M i obkupiłam, ale Majkę, bo są świetne wyprzedaże, Michasiowi kupiłam tylko taki malusieńki biały zapinany sweterek za 10 zł

tak się łamię z prasowaniem,, ale chyba poczekam do wieczora
Super, że zakupy udane :-)
A z prasowaniem... ogarnij się, usiądź, odpocznij, poczekaj aż Ci przejdzie. Jak Garfield ;-) Żelazko nie zając :cool2:

anć miałam Ci odpisać i się nie zacytowało :[
Do oczka wczoraj właziłam bez kaloszków, tak po prostu bosą stópką (wspaniała sprawa), ryby się nie oburzały więc postałam chwilę (czyściłam filtr od fontanny :-D)
A co do ślubu to papier papierem, tego nie widać więc śmiem twierdzić, że zbędny, ale taka świecąca sprawa na palcu to dopiero coś ;-) Na początku to gapisz się i gapisz jak coś by miało się dziać od tego patrzenia, później trochę przechodzi, ale i tak fajna sprawa. Jak to kiedyś Demotywatory opisywały +10 do dorosłości :-D

Ostatnia edycja:
jestem

u nas niewiele chlodniej, moze o 2 st. Dzis popadalo jeszcze, dobrze bo susza byla.
ale juz z dnia na dzien bedzie chlodniej

w czwartek mam wizyte, juz sie doczekac nie moge

Kaka, Polcia &&&& za glukoze

Sonka to &&& za prace meza

Misza milego odpoczynku

Lori u mnie tez bez oznak wicia gniazda wiec witaj w klubie

Dziewczyny przepraszam ale dzisiaj musiałam leciec do gabinetu potem wróciłam, pospzrątałam zrobiłam obiad potem goście i jestem. No ale nie nadrobiłam niestety:no:

Azorek, to już po 32tc okna umyjesz? Czy to nie za wcześnie?

azorku - Ty po 32 tygodniu już chcesz poród przyspieszać?
hehe no i niejasno napisalam teraz podczytalam co skrobnela i fakt tak wychdzi z postu mojego:rofl2::-D:-D po 32 tyg bede myc okna ale nie jak tylko 32 stuknie i nie dla porodu..umyla bym juz bo mam tak zasyfione ze szok:szok: u nas ciagle pada i budowe zaczeli wiec cale bloto mam na oknach:no:i to z tego wzgledu szubcij bym pomyla ale nie przed 32 bo sie boje ze sie rozsypie :tak::-) a maliny wprowadzam po myciu okien plus seksik nie wszytsko na raz laski wariatka nie jestem heheh do 36 tyg musi siedziec w brzuszku wiec spokojmie jaqk na wojnie. ja wiem ostatnio pisze tak ze jak sama siebie czytam to idze ze cos nie bardzo:eek:ale mam sporona glowie plus deprecha mnie lapie malz nadal bez pracy i jakos tak poskladac sie nie umiem nawet w pisaniu:confused2::crazy:

reklama
Azorek jakos dajem rade w czytaniu postów:rofl2: szkoda ze mąż nie moze czegos załapać, mój za to dzis przyszedł z wieściami ze może jutro ostatni dzien w pracy bedzie.Niby legalnie pracuje ale z dnia na dzien moga zwolnic bo ona na samozatrudnieniu, chyba ze szef przyjedzie i gdzies go wcisną.Wiec tez tak po wakacjach odrazu ostro nas sprowadzili na ziemie.

Ale mi sie córcia ostatnio rozpycha, zwrócona główka w dół i tyłkiem na prawy bok sie rozciaga a nózkami po lewym napindala czasem sie czuje jakby stado koni mi galopowało.

Do góry