reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Anć wszystkiego co najlepsze!!
Babeczki przesliczne az szkoda jeśc!

Niestety u mnie żaden sposób na wywołanie porodu nie zadziałał ,urodziłam tydzień po terminie .

Troszke upały puściły i wzięłam się do ogarnięcia domku ,zrobiłam pierozki z borókami i nareszcie moge odpocząc. Jutro biorę się za pranie i przeglądanie ciuszków dla malutkiej póki jestem na chodzie bo czuję że potem będzie coraz gorzej.

AA i wybrałam dzis wygrane nagrody i dostałam super zestaw antykolkowy z Tommee Tippee ,Falvit mama dwa opakowania i Livon żel na opuchniete nogi :) Fajnie cos wygrac:)

reklama
Azorek jakos dajem rade w czytaniu postów:rofl2: szkoda ze mąż nie moze czegos załapać, mój za to dzis przyszedł z wieściami ze może jutro ostatni dzien w pracy bedzie.Niby legalnie pracuje ale z dnia na dzien moga zwolnic bo ona na samozatrudnieniu, chyba ze szef przyjedzie i gdzies go wcisną.Wiec tez tak po wakacjach odrazu ostro nas sprowadzili na ziemie.
trzymam kciuki i za twojego meza&&&&&&&&&&&&&& no przeciez nie mozna przez wieki byc bezrobotnym jak sie szuka pracy:tak:

Fajne macie sposoby na wywołanie porodu hehe mycie okien ja słyszałam że sperma przyśpiesza więc lepszy chyba seksik bo przynajmniej przyjemność jakaś przy okazji :-D
no dla tego polaczenieprzyjemnego z pozytecznym : liscie malin,okna plus seksik wskazane hehehe:rofl2:
Azorku no cięzko się mi doczytać Twoich postów bo jakieś takie pomieszane;-) Wiesz że my dalej trzymamy kciuki za pracę męża może to polega na tym że teraz ma problemy, ale potem jak znajdzie to bedziecie się pławić w pieniądzach:tak:
sorki jestem tak nierozgarnieta ostatnio ze pisze pez skaldu i ladu:zawstydzona/y: obiecuje poprawe i jak by co to upominac mnie tu na forum glosno i wyraznie to wezme sie za siebie wreszcie :tak::-)
dzis pospalam ze hohohohohoh wstalam godzine temu juz obiad mam wstawiony i lece sie szykowac do pracy hehehehe polezakowalam nieco dzisiaj:-D

Anć wszystkiego najlepszego ,widzę ,że świętujesz w tym samym dniu co ja.
Dziewczyny bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe tu ,FB,oraz w formie SMS-owej .Przekroczyłam magiczną 40-tkę:-D

Dziewczyny przyjmijcie i ode mnie najlepsze zyczonka; bukiet-kwiaty-roz.jpg

sorki jestem tak nierozgarnieta ostatnio ze pisze pez skaldu i ladu:zawstydzona/y: obiecuje poprawe i jak by co to upominac mnie tu na forum glosno i wyraznie to wezme sie za siebie wreszcie :tak::-)
dzis pospalam ze hohohohohoh wstalam godzine temu juz obiad mam wstawiony i lece sie szykowac do pracy hehehehe polezakowalam nieco dzisiaj:-D

No co ty zdarza się każdemu po prostu masz dużo na głowie:tak: ja dostałam pierwszy raz kasę z ZUS-u i jak zwykle musiałam dzwonić do księgowej bo znowu jest tam namieszane. Ja zwariuje ta kobita powinna się przebranżowić:confused2:

anć - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń najskrytszych:-)
nikamo - gratuluję wygranej;-)
karola - trzymam kciuki aby glukoza "poszła gładko"
U mnie tez w końcu odetchnąć można, co prawda widzę że jeszcze jutro 30 stopni, ale kolejne dni po 20 i 22 stopnie, jak dla mnie bomba odetchnę trochę:-)

Nikamo gratuluję wygranej:-)
Karola trzymam kciuki za glukozę &&&&&&&&&&&
Azorek, Lori trzymam kciuki za waszych mężów, żeby z pracą się poukładało &&&&&&&&&&&
A u mnie w domu nic nie lepiej z temperaturą - mury są tak nagrzane, że nawet w nocy kiedy na dworze się ochładza, okna wszystkie otwarte, to spać się nie da bo taki gorąc i duchota:-( Wstaje przez to cała spuchnięta i obolała:crazy:
Przepraszam was dziewczynki, że trochę was zaniedbuje, ale odkryłam uroki allegro i wciągnęło mnie na amen:-D I tak siedzę, wyszukuje, licytuje - lepiej mi to idzie w każdym bądź razie niż szperanie w SH, ja nie wiem gdzie wy chodzicie, że takie fajne rzeczy dla dzieciaków kupujecie, ale w tych które ja odwiedziłam udało mi się nabyć wyłącznie body:crazy:
Idę ukręcić muffinki z pudełka:-D

reklama
Do góry