reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Jagoda witaj:-)
Karola trzymaj się i nie daj choróbsku:no:
Ja spasowałam chwilowo z truskawkami - cellulit się szerzy, tyłek rośnie, a ja truskawek bez śmietany i cukru nie zjem, więc...

reklama
Karola, dużo zdrówka, mnie coś katar męczy, ale mam nadzieję, że nic więcej nie będzie.

Sonkaa, kolację miałaś mistrzowską, ryba i nutella :-)

Ja truskawki zjem pod każdą postacią, same, w cieście, w kompocie no i oczywiście najlepsze z bitą śmietaną, aż zostało mi jeszcze troszkę z wczoraj to chyba w ramach deseru zjem :-)

Jagoda, witam :-)

Jagoda - witaj

miałam spać, ale coś nie idzie, patrzę na mecz i zajrzałam do Was

mojej kolacji nie polecam, nie dość, że zemdliło mnie totalnie, to jeszcze głodna się czuję :-(, ale o tej porze, to już odpuszczę

truskawki też mogę pod każdą postacią, najczęściej robię ciacha a codziennie koktajle, ale jutro chyba pokuszę się o ten deser z bezami, który polecałyście :-)

Jagoda witaj i gratuluję córeczki:tak:

A ja się żegnam na dwa tygodnie z Wami, wyjeżdzamy z mężem nad morze:-) i niestety nie będę miała dostępu do internetu. A po powrocie będę nadrabiać w miarę możliwości, bo za pewne nie będzie to łatwe;-) pozdrawiam i udanych wizyt życzę wszystkim;-)

oluska - miłego odpoczynku, pogody i wracaj do nas wypoczęta :-)

dziewczynki, zmykam spać, dobrej nocy, nie produkujcie jutro straszliwie, żebym mogła Was nadrobić :-)

Ostatnia edycja:
Witam i dolaczam do was. Ja mam termin na 10 pazdziernika z USG ,z OM 28 sierpnia.
Jestem lutowka 2011 mam synka dzis konczy 16 miesiecy. teraz jeszcze nie wiem co bedzie bo jeszcze sie nie ujawnilo mi wszystko jedno narazie niespodzianka jest.
Obecnie jestesmy na urlopie ,a synek od wczoraj ma ospe wiec siedzimy w domku. ja ostatnio z truskaweczek dzem zrobilam przepyszny wzszedl i robi sie go migiem,mniam.
poydrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry