reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

kłaczek - jeśli chcesz kupować body, a boisz się zakładać przez główkę, to kup zapinane kopertowo, teraz to nie problem, ja kaftaników będę używała jako bluzeczek na wierzch, w szpitalu będę miała koszulki, ale dzidziuś się jeszcze zbytnio nie wierci, a potem body i śpiochy lub półśpiochy, albo pajacyki. Jak koszulki - to polecam z niedrapkami - zwłaszcza do szpitala, gdzie można nie mieć jeszcze weny na obcinanie paznokci :-)

reklama
Polcia dzięki za przypomnienie o mrożonej kawie idę sobie zrobić :-D:-D:-D

Co do tych programów to ja się zastanawiam dlaczego takim rodzicom nie odbiera się dzieci przecież oni ryją im psychike :no: puszczają to w tv i ma to taaką oglądalność że szok kto na to pozwala ?:szok:

Marand- wczoraj przeszlam spory kawał b-stoku na piechotkę i mijając każdą ciężarną kobietę zastanawiałam się czy to przypadkiem nie ty :-D swoją drogą-skąd to się nagle tyle brzuchatek wysypało?! :szok:

Polcia - to następnym razem jak będziesz koło ciężarnej przechodzić to szepnij trochę głośniej: "Marand, Marand" - jak to będę ja to się może kapnę że to Ty:-D

ale wczoraj to chyba mało realne bo po mieście nie chodziłam, tylko po osiedlu i jakiś sklepach budowlanych, ale tam nie było ciężarnych

reklama
Do góry