reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Najmłodsze dziecko miało niestety 2 lata:-( I tzw. mama biła je po udach, bo nosiło pampersy i w pupę nic nie dawało
Też myślę, że powinien się tym prokurator zainteresować!
Też myślę, że powinien się tym prokurator zainteresować!
Dlatego ja nie oglądam takich programów bo mnie krew zalewa
A mój pies dziś znalazł sobie zajebistą zabawę na polu otóż wykopał sobie zajebisty dołek do którego nalało wody i zrobił się ładny chlewik w którym postanowił się wykąpać nie zgadniecie jaka miałam mine jak zawołałam ją do domu
A mój pies dziś znalazł sobie zajebistą zabawę na polu otóż wykopał sobie zajebisty dołek do którego nalało wody i zrobił się ładny chlewik w którym postanowił się wykąpać nie zgadniecie jaka miałam mine jak zawołałam ją do domu
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
nie ogladalam tego programu ale moze i dobrze bo bym sie wkurzyla
Kuba ma 4,5 roku i nawet klapsa nie dostal i jakos wiekszych problemow z nim nie mamy.
Jak juz przekroczy granice i jest niegrzeczny to ma kare i to wystarczy
Kuba ma 4,5 roku i nawet klapsa nie dostal i jakos wiekszych problemow z nim nie mamy.
Jak juz przekroczy granice i jest niegrzeczny to ma kare i to wystarczy
mimii
Ja nie oglądam w ogóle takich programów bo mnie tylko denerwują. Zresztą ostatnio niewiele co oglądam. Ale żeby bić dzieci, i to jeszcze kablem ?? w głowie mi się nie mieści.
A i wróciliśmy od lekarza i na szczęście z tym oczkiem to tylko zatarł sobie, co mogło być też wynikiem, że jedną krostkę ma niedaleko tego oczka i nawet ten krem mógł niechcący tam przenieść.
I aby nie opuszczać naszej kulinarnej weny, to u nas na kolację szykują się domowe hot-dogi :-) ale mam ochotę :-) i kawy mrożonej mi się zachciało hehe.
A i wróciliśmy od lekarza i na szczęście z tym oczkiem to tylko zatarł sobie, co mogło być też wynikiem, że jedną krostkę ma niedaleko tego oczka i nawet ten krem mógł niechcący tam przenieść.
I aby nie opuszczać naszej kulinarnej weny, to u nas na kolację szykują się domowe hot-dogi :-) ale mam ochotę :-) i kawy mrożonej mi się zachciało hehe.
Mallinowa_Paula
mimii dobrze, że to nic poważnego:-)
Ja jakoś dziś trafiłam na rozmowy, bo ogólnie też nie oglądam, z zapowiedzi to mi się wydaje, że to jest od A do Zet reżyserowane, bo aż się wierzyć w te historie nie chce. Pokazują tak głupich ludzi czasem, że niemożliwe, że tacy po ziemi stąpają
Pora kolacji już na forum Ja dziś miałam falstart i jestem już po chlebku podsmażonym na maśle z wędliną i serem:-)
Smacznego:-)
Ja jakoś dziś trafiłam na rozmowy, bo ogólnie też nie oglądam, z zapowiedzi to mi się wydaje, że to jest od A do Zet reżyserowane, bo aż się wierzyć w te historie nie chce. Pokazują tak głupich ludzi czasem, że niemożliwe, że tacy po ziemi stąpają
Pora kolacji już na forum Ja dziś miałam falstart i jestem już po chlebku podsmażonym na maśle z wędliną i serem:-)
Smacznego:-)
mimii - dobrze, że to tylko zatarcie :-)
a ja na kolację zjadłam dzis kanapkę z rybką i kanapkę z nutellą ... i nie była to kompozycja, ktrą szybko powtórzę - musiałam zapic tę nutellę szkalnką wody, bo była wizja zwrotu :-(
dziś odpuszczę drugi mecz, bo jutro wstajemy rano, odwozimy Majke i jedziemy po komodę :-)
a ja na kolację zjadłam dzis kanapkę z rybką i kanapkę z nutellą ... i nie była to kompozycja, ktrą szybko powtórzę - musiałam zapic tę nutellę szkalnką wody, bo była wizja zwrotu :-(
dziś odpuszczę drugi mecz, bo jutro wstajemy rano, odwozimy Majke i jedziemy po komodę :-)
Jagoda.
Zaangażowana w BB
Witam :-)
Dziewczyny dołączam do Was :-) Dzisiejszy wynik USG wykazał panienkę na 100% :-)
Cieszę się, bo mamy już chłopca dwulatka :-) więc fajnie będzie mieć parkę :-)
Termin z USG na 20 października, a z OM 21-23 październik :-)
Pozdrawiam wszystkie październikowe Mamusie! :-)
Dziewczyny dołączam do Was :-) Dzisiejszy wynik USG wykazał panienkę na 100% :-)
Cieszę się, bo mamy już chłopca dwulatka :-) więc fajnie będzie mieć parkę :-)
Termin z USG na 20 października, a z OM 21-23 październik :-)
Pozdrawiam wszystkie październikowe Mamusie! :-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Jagoda witaj i zapraszamy
a z ktorej strony Warszawa sa te Twoje okolice
a ja znow kupilam łubianke truskawek prosto z krzaka i znow siedze i jem, juz prawie kilogram razem z Kuba zjedlismy
Sonka o matko ryba i nutella
a z ktorej strony Warszawa sa te Twoje okolice
a ja znow kupilam łubianke truskawek prosto z krzaka i znow siedze i jem, juz prawie kilogram razem z Kuba zjedlismy
Sonka o matko ryba i nutella
reklama