reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

skoro pokazali to w tv do prokurator powinien od razu wystosowac z urzędu oskarżenie.. to jest łamanie prawa.
A sam fakt: bez komentarza,ale takich powinno się sterylizować

reklama
Najmłodsze dziecko miało niestety 2 lata:-( I tzw. mama biła je po udach, bo nosiło pampersy i w pupę nic nie dawało:wściekła/y:
Też myślę, że powinien się tym prokurator zainteresować!

Dlatego ja nie oglądam takich programów bo mnie krew zalewa :no:

A mój pies dziś znalazł sobie zajebistą zabawę na polu otóż wykopał sobie zajebisty dołek do którego nalało wody i zrobił się ładny chlewik w którym postanowił się wykąpać nie zgadniecie jaka miałam mine jak zawołałam ją do domu :shocked2:

nie ogladalam tego programu ale moze i dobrze bo bym sie wkurzyla

Kuba ma 4,5 roku i nawet klapsa nie dostal i jakos wiekszych problemow z nim nie mamy.
Jak juz przekroczy granice i jest niegrzeczny to ma kare i to wystarczy

Ja nie oglądam w ogóle takich programów bo mnie tylko denerwują. Zresztą ostatnio niewiele co oglądam. Ale żeby bić dzieci, i to jeszcze kablem ?? :szok::szok::szok: w głowie mi się nie mieści.

A i wróciliśmy od lekarza i na szczęście z tym oczkiem to tylko zatarł sobie, co mogło być też wynikiem, że jedną krostkę ma niedaleko tego oczka i nawet ten krem mógł niechcący tam przenieść.

I aby nie opuszczać naszej kulinarnej weny, to u nas na kolację szykują się domowe hot-dogi :-) ale mam ochotę :zawstydzona/y::-) i kawy mrożonej mi się zachciało hehe.

mimii dobrze, że to nic poważnego:-)
Ja jakoś dziś trafiłam na rozmowy, bo ogólnie też nie oglądam, z zapowiedzi to mi się wydaje, że to jest od A do Zet reżyserowane, bo aż się wierzyć w te historie nie chce. Pokazują tak głupich ludzi czasem, że niemożliwe, że tacy po ziemi stąpają:confused:
Pora kolacji już na forum:-D Ja dziś miałam falstart i jestem już po chlebku podsmażonym na maśle z wędliną i serem:-)

Smacznego:-)

mimii - dobrze, że to tylko zatarcie :-)

a ja na kolację zjadłam dzis kanapkę z rybką i kanapkę z nutellą ...:baffled: i nie była to kompozycja, ktrą szybko powtórzę - musiałam zapic tę nutellę szkalnką wody, bo była wizja zwrotu :-(

dziś odpuszczę drugi mecz, bo jutro wstajemy rano, odwozimy Majke i jedziemy po komodę :-):happy2:

Witam :-)
Dziewczyny dołączam do Was :-) Dzisiejszy wynik USG wykazał panienkę na 100% :-):happy2::tak:
Cieszę się, bo mamy już chłopca dwulatka :-) więc fajnie będzie mieć parkę :-):tak:
Termin z USG na 20 października, a z OM 21-23 październik :-)
Pozdrawiam wszystkie październikowe Mamusie! :-)

Jagoda witaj i zapraszamy
a z ktorej strony Warszawa sa te Twoje okolice

a ja znow kupilam łubianke truskawek prosto z krzaka i znow siedze i jem, juz prawie kilogram razem z Kuba zjedlismy

Sonka o matko ryba i nutella

reklama
Do góry