reklama
a ja właśnie przeczytałam plotkę że Angelina Jolie jest w ciąży z bliźniakami.
skoro jesień to ciekawe jaki magik stwierdził już płeć dzieci....
Termin ma wyznaczony na jesień.. Chcą, by chłopcy przyszli na świat już po ich ślubie.
skoro jesień to ciekawe jaki magik stwierdził już płeć dzieci....
*PaMinka
Wdrożona(y)
witam z rana :-)
Kurcze jeszcze nie ma info od zapominajki ?
My z młodym dopiero wstaliśmy z racji że nie idzie dzisiaj do przedszkola to pospaliśmy dłużej A na 12 jedziemy to laryngologa Miki jest pod obserwacją bo ma 3 migdał i teraz mu robiłam wymaz z gardła i wychodował tam jakieś 3 bakterie i trochę się martwie co nam laryngolog powie
Paulawawa super że m znalazł prace iże ty zadowolona z wyjazdu.
A m długo tam będzie siedzial? na poród wróci ?
Za wizytujące dzisiaj trzymam kciuki
Kurcze jeszcze nie ma info od zapominajki ?
My z młodym dopiero wstaliśmy z racji że nie idzie dzisiaj do przedszkola to pospaliśmy dłużej A na 12 jedziemy to laryngologa Miki jest pod obserwacją bo ma 3 migdał i teraz mu robiłam wymaz z gardła i wychodował tam jakieś 3 bakterie i trochę się martwie co nam laryngolog powie
Paulawawa super że m znalazł prace iże ty zadowolona z wyjazdu.
A m długo tam będzie siedzial? na poród wróci ?
Za wizytujące dzisiaj trzymam kciuki
K
krak8686
Gość
Dziendobry wszystkim
Nikamo ja mam te badania 30/03, ponoc najlepiej je wykonac w 11-14 tyg, ja akurat bede 12t6d takze udalo nam sie z data perfekcyjnie
Mina skad ja to znam, na samym poczatku jak sie wzielam za odkurzanie to mnie tak podbrzusze rozbolalo, ze od razu dalam sobie spokoj, teraz K odkurza co tydzien tylko i jakos zyjemy i nawet szczesliwi jestesmy jeszcze sie zdarzysz nasprzatac w swoim zyciu, szczegolnie jak Dzidzia bedzie juz z Wami
Diana ja tez miewam takie sny, ze szkoda gadac, jeden z mniej przyjemnych "skutkow ubocznych" ciazy, mi pomaga troche wypicie melisy przed snem
Sandy milego siania
Zapominajka...co z Toba?
U mnie wczoraj wieczorem bylo lepiej, rano jak sie obudzilam tez ok, ale teraz znow mnie glowa boli buuu
Nikamo ja mam te badania 30/03, ponoc najlepiej je wykonac w 11-14 tyg, ja akurat bede 12t6d takze udalo nam sie z data perfekcyjnie
Mina skad ja to znam, na samym poczatku jak sie wzielam za odkurzanie to mnie tak podbrzusze rozbolalo, ze od razu dalam sobie spokoj, teraz K odkurza co tydzien tylko i jakos zyjemy i nawet szczesliwi jestesmy jeszcze sie zdarzysz nasprzatac w swoim zyciu, szczegolnie jak Dzidzia bedzie juz z Wami
Diana ja tez miewam takie sny, ze szkoda gadac, jeden z mniej przyjemnych "skutkow ubocznych" ciazy, mi pomaga troche wypicie melisy przed snem
Sandy milego siania
Zapominajka...co z Toba?
U mnie wczoraj wieczorem bylo lepiej, rano jak sie obudzilam tez ok, ale teraz znow mnie glowa boli buuu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
jeśli chodzi o sny to ja się wczoraj spiłam na umór wśnie, a potem uciekłałam przed Niemcami, a na koniec Maciej Zakoscielny mi powiedział ze musze usunąc ciążę (naszą ciąze) bo on nie chce zeby dziecko się podczas wojny urodziło....Jeszcze innej nocy z Wojewódzkim flirtowałama on mi się w sumie nie podoba
azorek84
mama Amelii 2009
witam:-) u mnie wieje strasznie i mega ciezkie chmury za oknem ale w sumie cieplo jest...tylko ten wiatr brrrrr
amelkowna znow ze man dospala i dzis wstalysmy o 7.45 powinnam byc mega wyspana i wypoczeta hehehe
NO ICZEKAM NA WIESCI OD ZAPOMINAJKI
paulawawa dobrze ze z mezem sie poukladalo a tesciowa...no coz ja akurat mam tescia przez ktorego mam nerwy-taka ich rola niestety
widze ze kazda ma mega dziwne sny wy tez macie jet akie realne?? bo ja czesem sie zerwe w nocy to niebardzo rozkminiam co jest prawda a co snem dzis mezasty ma wychodne na bilarda wiec ja sie umowilam z kolezanka ze wpadnie po pracy na lampke winka- od zrobienia testu stoa 2 otwarte butelki winka jeden grzaniec i jakies czerwone hehehe ktos musi to spijac bo maz nie lubi winka;-)
amelkowna znow ze man dospala i dzis wstalysmy o 7.45 powinnam byc mega wyspana i wypoczeta hehehe
NO ICZEKAM NA WIESCI OD ZAPOMINAJKI
paulawawa dobrze ze z mezem sie poukladalo a tesciowa...no coz ja akurat mam tescia przez ktorego mam nerwy-taka ich rola niestety
widze ze kazda ma mega dziwne sny wy tez macie jet akie realne?? bo ja czesem sie zerwe w nocy to niebardzo rozkminiam co jest prawda a co snem dzis mezasty ma wychodne na bilarda wiec ja sie umowilam z kolezanka ze wpadnie po pracy na lampke winka- od zrobienia testu stoa 2 otwarte butelki winka jeden grzaniec i jakies czerwone hehehe ktos musi to spijac bo maz nie lubi winka;-)
witam ja wczoraj zaczęłam sie zbierać do dentysty i zaczął mnie boleć brzuch nie skurcze ale taki jakiś dziwny wiec od razu zadzwoniłam do gina pojechałam szyjka oki ale macice miałam delikatnie napiętą dostałam lutkę i nakaz leżenia rano wstałam nie bolało ale zrobiłam śniadanie i znów pobolewa Boże jak się boje jak coś się stanie to ja tego nie przeżyje tyle czasu pragnęłam dzidziusia i teraz jakbym go straciła nie dałabym rady... ginka mnie uspokoiła ze skoro to nie skurczowy ból i że szyjka wygląda dobrze i że to może przez przeziębienie albo jakaś infekcja wiec mam zrobić mocz .....jestem przerażona chyba oszaleje z nerwów do środy.....
po ginie pojechałam do dentysty na szczęście nie bolało więc się nie stresowałam chociaż tyle
po ginie pojechałam do dentysty na szczęście nie bolało więc się nie stresowałam chociaż tyle
reklama
*PaMinka
Wdrożona(y)
Zapominajka.. no co z tobą?
kurcze, miała wizytę na 18-30..
No ja też siedze i czekam na wieści a tu nic
Nie wiem o co chodzi ale się martwie