reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

syneczki - no to cos nas łączy .... ja skończyłam prawo międzynarodowe, ale pracowałam w sadzie na wydziale gospodarczym....praca nie okazała się moją pasją i stwierdziłam że się tam marnuję...rónoczesnie skonczylam jeszcze zarządzanie zasobami ludzkimi i w tym kierunku dostalam prace....ale jakims dziwnym trafem los mnie pokierował na logistyke .... no i to okazało się moją pracą i moim hobby .... nigdy nie przypuszczałam że tym bede się w życiu zajmować :-p

reklama
Właśnie tak to zwykle bywa, że robi się w życiu coś, o czym nigdy się nie myślało :) byle sprawiało przyjemność.

Wiecie co, właśnie odkąd wróciłam do domu, to cały czas leżę, ale jak tylko wstanę do łazienki, to cały czas ten cholerny ból przy chodzeniu, podnoszeniu nóg... Masakra.

Miałam iść na te podstawowe badania zlecone przez gina, ale się wstrzymałam, bo z obliczeń wyszło ok. 300 zł :/ i zastanawiam się, czy nie wybrać się do jakiegoś na fundusz na początku tyg., może wypisze mi skierowanie przynajmniej na część? Straszne są te wydatki :( nie wiem co mam robić za bardzo.

Właśnie tak to zwykle bywa, że robi się w życiu coś, o czym nigdy się nie myślało :) byle sprawiało przyjemność.

Wiecie co, właśnie odkąd wróciłam do domu, to cały czas leżę, ale jak tylko wstanę do łazienki, to cały czas ten cholerny ból przy chodzeniu, podnoszeniu nóg... Masakra.

Miałam iść na te podstawowe badania zlecone przez gina, ale się wstrzymałam, bo z obliczeń wyszło ok. 300 zł :/ i zastanawiam się, czy nie wybrać się do jakiegoś na fundusz na początku tyg., może wypisze mi skierowanie przynajmniej na część? Straszne są te wydatki :( nie wiem co mam robić za bardzo.

Ja też miałam ten dylemat,poszłam do gina do przychodni i on powiedział że badania mi przepisze na nfz ale do ręki ich nie dostanę tylko do karty od razu idą więc do prywatnego muszę i tak zrobić bo przecież muszę mieć dokument.
Miałam też coś jakby kłucia w podbrzuszu,wczoraj byłam na jodze,zrelaksowałam się i na razie odpukać mam spokój,za to krew mi leciała z nosa wczoraj i dziś dwa razy:-(Przed ciążą też miałam z tym problemy ale słyszałam że w ciąży wiele kobiet ma krwawienia więc ja to już pewnie będę miała podwójną wersję skoro jest skłonność.Miałyście taki problem?

Szkołę trzeba skończyć :-)
Zaparłam się i koniec, nawet jakbym do tej szkoły miała chodzić do 100 ;-)
Karolcia ja tak czasem mam, ale lekarz stwierdził, że to podobno normalne i że czasem może się zdarzyć

dziendobry niedzielnie:-) widze temat szkoly no to ja jestem po technikum a tutaj na uniwerku robilam kursy psychologie behavioralna i psychologie kryminalna:tak:od stycznia mialam zaczac kurs medycyny sadowej (jest troche drogi niestety) ale trwa jakies 6mcy i raczej ciesze sie ze nie zaplacilam za kurs bo wiem ze miala bym teraz problem zeby go ukonczyc a zalezy mi na nim bardzo:tak: ja tu niestety nie mam zadnych babc czy dziadkow wujkow i cioc zeby mi sie amelka zajmowali i pomogli. jestesmy tu sami z mezem znajpmi pracuja badz maja wlasne rodziny wiec kiepsko raczej z opieka dla mlodej bywa. nawet do kina nie chodzimy...chyba ze na bajki z amelkowna:tak:

Hej

azorek - moja siostra tez taka biedaczka sama jest w UK i pomocy nie mają ... najgorsze właśnie jest to że nawet nie można zrobić wieczoru dla siebie i pójść na romantyczną kolacje bo nie ma co z dzieckiem zrobić. Dla tego niestety nie zdecydowali się na drugie chodź bardzo mocno ją namawiam, ale jest nieugięta.

Zapominajka - dobrze ze sie cały czas uczysz bo Ci mózg pracuje .... mi juz sie zalosował hihi ... teraz miałabym problem w 2 dni nauczyc się do egzaminu .... teraz mam problem zapamiętać liste zakupów :-D

Mina - też nie mogłam spać całą noc ... ciagle mi się śniło jedzenie i sie wybudzałam przez mdłości :confused2:

karolcia - no ja tez mialam taki plan, ale lekarz państwowy powiedział że na NFZ należy sie tylko krew, mocz i grupa krwi...nawet na tokso od niego nie wysępiłam :evil:

eeh a ja dzisiaj wstałam lewa nogą, pewnie przez to że się nie wyspałam, ale mąż mnie wkurzył już na wstępie a młody mnei dobił eeeh ... dzisiaj wyjątkowo mi niedobrze, ale jakos zjadłam śniadanie.

Zdałam sobei sprawe że zapomnialam wczoraj pojechac do laboratorium zrobic badania i teraz juz nie wiem jak to zorganizowac

Chciałabhym cos porobic dzisiaj z Matim, ale nie wiem co :confused2: .... nie mam żadnego pomysłu

Lorelain ja listy zakupów też zapamiętać nie umiem :-D

Azorek medycyny sądowej? Znaczy trupki będziesz oglądała? Powiem ci, że z tymi dziadkami to ja też nie mam wesoło. Mimo, że teściowie mieszkają stosunkowo blisko na ich pomoc właściwie liczyć nie możemy. Pamiętam jak raz mój Adam wyjechał na kilka dni, a ja miałam akurat zajęcia. Teściowie mieli się zająć Iggym 1 dzień po południu i noc (Adam miał tej nocy wrócić, ale nie wiedział o której). No i zadzwonili, do mnie, jak już jechałam, że oni jednak nie, nie maja czasu, oni sobie nie poradzą itd. A że miałam egzamin to Iggy pojechał ze mną i na czas jak byłam w szkole zajęła się nim moja koleżanka.
W związku z tym z pomocy dziadków nie korzystamy raczej...

Ale mi się dzisiaj chce wymiotować, masakra.

reklama
witam niedzielnie,

ja swoją edukację skończyłam 3 lata temu i jakoś nie tęsknię za tymi wykładami i egzaminami, skończyłam zarządzenie i marketing oraz ekonomię, nie powiem bo na studiach fajnie było, ale sześć lat studiowania w zupełności wystarczy,
teraz pracuję w branży można tak ogólnie powiedzieć finansowej i też jest sporo nauki bo co chwila to nowe rozporządzenia, nowe produkty i programy więc może dlatego nie tęskno mi do szkoły

Do góry