reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

ja w 6 mc z synkiem chodziłam na wykłady za męża ( on w tym czasie miał inne egzaminy) i dlatego nasz synek dzisiaj jest tak inteligentny :-p

reklama
dziewczyny a co ciekawego studiujecie? ... to był bardzo fajny etap ... brakuje mi troche tego :-p:blink:

Ja to jestem w II klasie L.O. :zawstydzona/y:
Jakoś nie było wcześniej okazji żeby skończyć, a teraz bardzo bym chciała.
Tylko że wtedy właśnie tak jak teraz, nie skończyłam szkoły, bo nie dałam ray z dzieckiem malutkim, teraz mała starsza, to dawałam radę :-)
Teraz znowu ciąża :-)
No i znowu będzie ciężej, ale nie poddam się i wreszcie sończę tą szkołę :-)
A potem zobaczymy co dalej :-)

A ja jestem już (prawie, bo praca została do napisania i obronienia) po Finansach i Rachunkowości, a teraz studiuję Pedagogikę z zamiłowania :)

Słuchajcie, mam taki mały problem - może to normalne? Byłam właśnie dzisiaj dość długo poza domem i jak wracałam z egzaminu to zaczęło mnie kłuć w okolicach lewego jajnika/biodra. Nie wiem co to jest, ale boli mnie już od 2-3 h, że ledwo chodzę. Miałyście coś takiego? :(

Hey!

Ja juz po wizytce.Relacja w odpowiednim watku ale wszystko jest ok.Dziekuje za &&&&&&&&&&&&:-)

Lorelain ja miałam te podstawowe badania genetyczne w pierwszej ciąży i teraz tez bede miała bo sa w pakiecie.Własnie następna wizytke mam za miesiąc a to bedzie akurat 12 tc.

Kkarolcia widze ze jesteśmy imienniczkami i drogi edukacyjne podobne, ja tez po Rach i Fin a na pedagogike zawsze mnie ciągneło, mam skonczony jakies kurs nawet ale na studia sie nie wybrałam bo wyjechałam za granice ale jeszcze nic straconego:-)

karolcia - mnie czasami cos zakuje, ale nie jakos mocno ..... / ja bym sobie teraz chetnie dla odmiany postudiowała psychologie :-p

wiesz, myslę że takie kłucie jest normalne.. też czasami mnie tak pobolewało w pierwszej szczęśliwej ciąży dość często,teraz też sporadycznie jeśli za dużo chodzę. Ale raczej kojarzy mi się to ze zmianami hormonalnymi. Ale najlepiej gina zapytać

reklama
kkarolcia to kłucie to z przeciążenia bądź zmęczenie. Mnie towarzyszy bardzo często na początku każdej ciąży. Gdy Cię dopada odpocznij najlepiej połóż się by rozluźnić tamte okolice i po 10 max 15 minutach czujesz się jak nowo narodzona.

Lorii tobie tęskno do okresu studiowania a ja studiuje i studiuje i w wieku 26 lat nadal studiuje. Powód? urlopy dziekańskie. I tak zamiast rozwijać się w zawodzie ślęczę na uczelni. Co studiuję? prawo, oczywiście zaocznie.

Do góry