reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

aguga - sto latek, wznoszę toast za twe zdrowie popijająć koktajlem truskawkowym:-)
Zobacz załącznik 470315
vanilasky - witam!

Wow ,superrrrr balonik.Dziewczynki bardzo dziękuję za życzenia,aż sie wzruszyłam,że dostałam tyle życzeń.Co do pielusze to mój synuś
Co do pieluszek to ja kupowałam firmy pampers od początku tak przyzwycziłam ,że później każde inne wywoływały uczulenie .Teraz zamierzam od początku używać dada na zmianę z pampersem.Wielorazowych nie wyobrażam sobie ,zwłaszcza,że takie maluchy prawie ciągle kupki robią itd
Ja dzisiaj kupiłam truskawki i czereśnie bo u nas 10zł za kg
Vanilasky witamy ,witamy
Azorek kciukam za m
Malami mój maluch też większy o 2tyg,ale ginek nie kazał robić jeszcze glukozy

Ostatnia edycja:
reklama
Aguga i ja przyłączam się do zyczeń.Wszystkiego co najlepsze !!!!!!!

Malinowa_Paula uduszę za te czereśnie!!! Poluje na nie juz pare dni ale dalej po 26zł! Jutro już nie wytrzymam i chocby 100 kosztowały to kupie:)

Juz truskawki mi troche obrzydły i przerzuciłam się na arbuzy.

Mina mmmmmm udanego wieczorku z meżem:) :) ;) Oj bedzie się działo!!

Co do pieluch to ja sobie nie wyobrażam nawet tetrowych i tak miałam taki zapieprz przy Miśku że prania ,suszenia i prasowania bym nie przetrzymała.Sonka ma racje pampersom nalezy sie nobel!

Natomiast jesli chodzi o mamy -celebrytki to mnie trafia (nie mówiąc juz o Reni Jusis której nie trawię) jak ekspertkami od wychowania dzieci są Mucha i Skrzynecka !

Kurcze zaplanowałam jutrzejszy dzień dziecka na pikniku rodzinnym a tu deszcze zapowiadają.... buuuuu!!

nikamo za dużo nie kupuj, bo jeszcze nie są tak słodkie jak być powinny. Znaczy są wymieszane dojrzałe z takimi co jeszcze powinny czerpać ze słonka to co najlepsze i najsłodsze.

malinowaP - a jak już wlazłam na tą górkę, to one na dowód, że jestem zmęczona, zaczęły mi pokazywać jakies wykresy, że mam skurcze, wyglądało to jak wydruk z EKG, no masakra jakaś

a mój małz teraz siedzi i zaśmiewa się do łez, bo znalazł w TV Matrixa po czesku :-)

Mina - o tej porze, to juz chyba nie tyle trzymanie kciuków, co gratulacje :-D:-D:-D

To znowu ja :-)

netika nie strasz nawet :no: jak dzis widzialam te wszystkie babki w szpitalu po tych operacjach to mam dość tak sobie pomyslalam ze chyba nie chce tej cesarki :no: a miewalam mysli ze moze na zyczenie bedzie ...

mina z tą rwą to tak ze sa dni ze mam luz a sa takie tez ze jak mam "atak" to o ludu! boli jak diabli w nocy nie mozesz nawet sie ruszyc nie mowie juz o zmianie pozycji :-( albo wstaniu do siku :wściekła/y:

Widzę że temat Reni Jusis i reszty nawiedzonych bab :-D podzielam zdanie wasze baby z nudow przy opiekunkach i calej ekipie nie maja co robic to piepsza bzdety a Cichopek i Muszki to juz w ogole nie znosze :wściekła/y:

A wiecie co taka ciekawostka mam pokazala jaki kamien miala :tak: wielkosci jaja przepiorczego(moze troszke mniejsze ale zblizona wielkosc podaje) byscie nie uwierzyly :no::szok:

Temat pieluch na poczatku bylam bojowo nastawiona na tetrowe ale chyba wraca mi rozum pomalu :-D jak sobie przypomne jak dawalam czadu z praniem i prasowaniem pieluch siostrzencow to zmieniam zdanie :tak::-D chyba ze faktycznie bedzie sie odparzac to wtedy co innego a co pampersow to slyszalam od kolezanek ze wlasnie te z biedronki sa super i niedrogie :tak:

sonkaa gratki za przetrwanie glukozowe :-)

vanilasky witaj !

emotion gdyby nie babeczka z recepcji to moja lejarka tez odeslala by mnie z kwitkiem a tak to rade dostala od babki wlasnie ktora podsluchala co mi jest i powiedziala ze akumupnkture miala i moge sprobowac tacy sa lekarze wlasnie :wściekła/y:

A ja dziś w szpiatalnym sklepiku nie moglam sie oprzec i kupilam takie kochane polspioszki ze slonikiem hahah gdzie nie wleze to zawsze z czyms wyjde :-D

malinowa babska przypadlość :tak: a w ciaży to już w oglole zauwazylam ze wole malej juz cos kupic niz sobie a ja na szmaty zawsze bylam napalona :-D
sonkaa a wrzucę a co :-D:-D:-D:-D:-D

A ja pojechałam do apteki bo duphaston mi się skończył no i jak zobaczyłam znowu te truskawki to nie mogłam się oprzeć :sorry:
Belka ty jeszcze na duphastonie jestes?

Ja mykam spac bo jutro.. ide do pracy :D
Haha prze jazda normalnie, niby na urlop przyjechalam a bede pracowac :D
[jeden dzien niby za kolezanke ale zawsze cos :D]

reklama
Witajcie,
witam nową mamę .
Widzę ,że temat pieluchowy ,ja miałam dużo [ponad 100] ,ale nie zdawało to ogzaminu przy Majce ,a przy Ali przydały sie do wietrzenia pośladków po szpitalu.
Truskawkowy temat -wykańczam własnie babeczki z truskawkami do przedszkola -bo dziś piknik -a pogoda okropna-teraz leje jak z cebra .
Miłego dnia

Do góry