reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

emotion no jeszcze na duphastonie jestem i pewnie tak już zostanie, tzn. miałam odstawiony już koło 16-17 tyg ale ze względu na te moje twardnienia macicy to znowu mam brać i do tego podwójną dawkę.

A ja właśnie jem śniadanko i wybieram się zawieść siuśki. No i obmyślam gdzie tu mi najbliżej o jakiś sklep dla dzieci zahaczyć, co by tu chociaż jedno ubranko kupić :sorry2: W końcu dziś dzień dziecka, to Malutka musi coś dostać :-)

Aaaa i bym zapomniała. Wiecie co znalazłam rano na staniku w którym śpię? Biało-żółtą plamę :szok: No i się przeraziłam, że to już mi mleko leci. Ma któraś z Was też tak?

reklama
Witajcie.Pogoda okropna,całą noc lało.Dziś synek w domku bo coś podziębiony,bawi się zabawkami które dostał z okazji DD.
Bellka mi nie leci siara ani w pierwszej ciąży też tego nie miałam,ale któraś z dziewczyn pisała ,że u niej produkcja też już ruszyła.
Malinowa jaki ładny ten bukiecik z lizaczków hehehe.
Sandy nam przełożyli DD na wtorek ze względu właśnie na pogodę.

hejka

u nas tez leje i jest paskudnie. A dzis mialo bys ognisko i zabawy na dworze w przedszkolu

my dla Kuby juz tez mamy prezent, dostanie to o czym mowil juz od dawna ze by to chcial i jestem ciekawa jak zareaguje. Dostanie jak wroci z przedszkola

ja w tym miesiacu musze sie juz wstrzymac z zakupami to kupe kasy musielismy na kosiarke spalinowa wydac bo stara stracila swoj zywot a i jak na zlosc R padl komp i musial kupil plyte glowną, procesor, pamięć i naped. Reszte na szczescie wykorzyskam z poprzedniego ale i tak ladnych pare stow poszlo :angry:

takze w tym miesiacu juz bez zakupow.

ide zaraz do sklepu bo przez Geslerowa dzis musze rybe na obiad robic jak sie wczoraj naogladalam

milego dnia

Heja :-)
U nas tez paskudna pogoda ale deszcz potrzebny bo już sucho się zrobilo i trzeba trawe i ogród podlewać więc ja nie narzekam

Sandy ciebie to podziwiem że tak rano ty już na nogach ja ostatnio mam problem o 7 wstać a już coś robić to nie ma mowy:cool2:

Bellka produkcja siary ci się zaczela ja misalam kilka dni temu że u mnie też już ruszylo :tak:

Jutrzenka
niestety tak to jest że jak się wali i psuje to na całego ja to nie lubie takich nieplanowanych wydatków :no: planować też nie bardzo bo zazwyczaj wyskoczy coś nieplanowanego :-D i tak w kółko

U nas wczoraj był DD w przedszkolu przedstawienia w wykonaniu dzieci i piknik dobrze do dzisiaj już by pogoda nie pozwoliła

Dziewczyny nareszcie poczułam wczoraj ruchy maleństwa juz takie konkretne a nie smyranko:-) Leżałam i się zachwycałam jak brzuszek skacze :tak: Cudowne uczucie

No dobra trzeba się wziąść za jakąś prace , tak piszecie o tych szafach więc i ja postanowiłam dzisiaj trochę poukladać w nich a co ;-)

No i buziaczki od BB ciotki dla wszystkich dzieciaczków tych w brzuszkach i tych starszych :-)

Mina - o tej porze, to juz chyba nie tyle trzymanie kciuków, co gratulacje :-D:-D:-D

oj działo się , a że działo to armata to się armaciło...:-D
skromnie powiem że wstrząsy wtórne były też o 6 rano (mąż na 7 do pracy) i przez to spałam prawie do 9. Całe szczęście że Kaj również :happy2:.
Więc jedna sesja zaliczona, teraz planujemy fotograficzną..
Miłego dzionka..i DD
dzien_dziecka.jpg

P.S.
na DDTVN mają mówić o macierzyństwie bez ściemy.. czyli o normalności.. ciekawe co powiedzą..

Ostatnia edycja:
Ha ha Mina gratuluje "wstrzasów" !!!!!! i zazdroszczę... Mój M dzis wraca po tygodniu więc tez liczę na mega wstrzasy:) :) :)

Ja myslalmze mnie dzis trafi ,godzine wybierałam się na zakupy i w koncu jak ubrałam mojego diabełka i sama zrobiłam się na bóstwo to zaczęło tak lać że teraz siedzę i patrze w okno kiedy przestanie:( :( . Lodówka pusta ,samochodzik obiecany a tu d..a!!!!

Patrycja gratuluje ruchów!!!!!

Ja jutro mam wizytę i juz zaczynam się denerwowac!

Wszystkim dzieciaczkom w brzuszkach i tych juz na zewnątrz wszystkiego co najlepsze !!!!!

kto-ma-pomysl-co-robic-na-dzien-dziecka.jpg

Ostatnia edycja:
Witam Was w Dniu Dziecka :-)

Puchatekpr.jpg

I tak samo wszystkiego najsłodszego dla naszych brzuszkowych Maluszków i tych starszaków
:-) U nas Olek w domu, pogoda okropna, więc od rana razem szalejemy. Złożyłam mu helikopter policji lego :-) Straż jeszcze wczoraj składał z wujkiem (dzisiaj nie będą się już widzieć to dostał wcześniej).
Mallinowa Paula, mój Olek dostał w zeszłym roku na urodziny taki lizakowy bukiet, ale było szaleństwo hehe :-)

Szkoda, że pogoda taka beznadziejna, bo też planowaliśmy jakiś piknik na świeżym powietrzu, lody itp. I chyba tak jak jedna z Was pisała, przeniesiemy to wszystko do domu :-)

Patrycja, gratuluje ruchów Maluszka, to taki prezent od Dzidzi dla Mamusi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mallinowa Paula, mój Olek dostał w zeszłym roku na urodziny taki lizakowy bukiet, ale było szaleństwo hehe :-)

Patrycja, gratuluje ruchów Maluszka, to taki prezent od Dzidzi dla Mamusi :-)
Moja mama obdarowywała mnie i moją siostrę takimi bukiecikami w dzieciństwie, ja to lizaki serduszka i "kojaki" w nich znajdowałam, siostra wiekowo na ChChups już się załapała ;-)
Dołączam się do gratulacji:-)

Do góry