reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

emotion no jeszcze na duphastonie jestem i pewnie tak już zostanie, tzn. miałam odstawiony już koło 16-17 tyg ale ze względu na te moje twardnienia macicy to znowu mam brać i do tego podwójną dawkę.

A ja właśnie jem śniadanko i wybieram się zawieść siuśki. No i obmyślam gdzie tu mi najbliżej o jakiś sklep dla dzieci zahaczyć, co by tu chociaż jedno ubranko kupić :sorry2: W końcu dziś dzień dziecka, to Malutka musi coś dostać :-)

Aaaa i bym zapomniała. Wiecie co znalazłam rano na staniku w którym śpię? Biało-żółtą plamę :szok: No i się przeraziłam, że to już mi mleko leci. Ma któraś z Was też tak?

reklama
Witajcie.Pogoda okropna,całą noc lało.Dziś synek w domku bo coś podziębiony,bawi się zabawkami które dostał z okazji DD.
Bellka mi nie leci siara ani w pierwszej ciąży też tego nie miałam,ale któraś z dziewczyn pisała ,że u niej produkcja też już ruszyła.
Malinowa jaki ładny ten bukiecik z lizaczków hehehe.
Sandy nam przełożyli DD na wtorek ze względu właśnie na pogodę.

hejka

u nas tez leje i jest paskudnie. A dzis mialo bys ognisko i zabawy na dworze w przedszkolu

my dla Kuby juz tez mamy prezent, dostanie to o czym mowil juz od dawna ze by to chcial i jestem ciekawa jak zareaguje. Dostanie jak wroci z przedszkola

ja w tym miesiacu musze sie juz wstrzymac z zakupami to kupe kasy musielismy na kosiarke spalinowa wydac bo stara stracila swoj zywot a i jak na zlosc R padl komp i musial kupil plyte glowną, procesor, pamięć i naped. Reszte na szczescie wykorzyskam z poprzedniego ale i tak ladnych pare stow poszlo :angry:

takze w tym miesiacu juz bez zakupow.

ide zaraz do sklepu bo przez Geslerowa dzis musze rybe na obiad robic jak sie wczoraj naogladalam

milego dnia

Heja :-)
U nas tez paskudna pogoda ale deszcz potrzebny bo już sucho się zrobilo i trzeba trawe i ogród podlewać więc ja nie narzekam

Sandy ciebie to podziwiem że tak rano ty już na nogach ja ostatnio mam problem o 7 wstać a już coś robić to nie ma mowy:cool2:

Bellka produkcja siary ci się zaczela ja misalam kilka dni temu że u mnie też już ruszylo :tak:

Jutrzenka
niestety tak to jest że jak się wali i psuje to na całego ja to nie lubie takich nieplanowanych wydatków :no: planować też nie bardzo bo zazwyczaj wyskoczy coś nieplanowanego :-D i tak w kółko

U nas wczoraj był DD w przedszkolu przedstawienia w wykonaniu dzieci i piknik dobrze do dzisiaj już by pogoda nie pozwoliła

Dziewczyny nareszcie poczułam wczoraj ruchy maleństwa juz takie konkretne a nie smyranko:-) Leżałam i się zachwycałam jak brzuszek skacze :tak: Cudowne uczucie

No dobra trzeba się wziąść za jakąś prace , tak piszecie o tych szafach więc i ja postanowiłam dzisiaj trochę poukladać w nich a co ;-)

No i buziaczki od BB ciotki dla wszystkich dzieciaczków tych w brzuszkach i tych starszych :-)

Mina - o tej porze, to juz chyba nie tyle trzymanie kciuków, co gratulacje :-D:-D:-D

oj działo się , a że działo to armata to się armaciło...:-D
skromnie powiem że wstrząsy wtórne były też o 6 rano (mąż na 7 do pracy) i przez to spałam prawie do 9. Całe szczęście że Kaj również :happy2:.
Więc jedna sesja zaliczona, teraz planujemy fotograficzną..
Miłego dzionka..i DD
dzien_dziecka.jpg

P.S.
na DDTVN mają mówić o macierzyństwie bez ściemy.. czyli o normalności.. ciekawe co powiedzą..

Ostatnia edycja:
Ha ha Mina gratuluje "wstrzasów" !!!!!! i zazdroszczę... Mój M dzis wraca po tygodniu więc tez liczę na mega wstrzasy:) :) :)

Ja myslalmze mnie dzis trafi ,godzine wybierałam się na zakupy i w koncu jak ubrałam mojego diabełka i sama zrobiłam się na bóstwo to zaczęło tak lać że teraz siedzę i patrze w okno kiedy przestanie:( :( . Lodówka pusta ,samochodzik obiecany a tu d..a!!!!

Patrycja gratuluje ruchów!!!!!

Ja jutro mam wizytę i juz zaczynam się denerwowac!

Wszystkim dzieciaczkom w brzuszkach i tych juz na zewnątrz wszystkiego co najlepsze !!!!!

kto-ma-pomysl-co-robic-na-dzien-dziecka.jpg

Ostatnia edycja:
Witam Was w Dniu Dziecka :-)

Puchatekpr.jpg

I tak samo wszystkiego najsłodszego dla naszych brzuszkowych Maluszków i tych starszaków
:-) U nas Olek w domu, pogoda okropna, więc od rana razem szalejemy. Złożyłam mu helikopter policji lego :-) Straż jeszcze wczoraj składał z wujkiem (dzisiaj nie będą się już widzieć to dostał wcześniej).
Mallinowa Paula, mój Olek dostał w zeszłym roku na urodziny taki lizakowy bukiet, ale było szaleństwo hehe :-)

Szkoda, że pogoda taka beznadziejna, bo też planowaliśmy jakiś piknik na świeżym powietrzu, lody itp. I chyba tak jak jedna z Was pisała, przeniesiemy to wszystko do domu :-)

Patrycja, gratuluje ruchów Maluszka, to taki prezent od Dzidzi dla Mamusi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mallinowa Paula, mój Olek dostał w zeszłym roku na urodziny taki lizakowy bukiet, ale było szaleństwo hehe :-)

Patrycja, gratuluje ruchów Maluszka, to taki prezent od Dzidzi dla Mamusi :-)
Moja mama obdarowywała mnie i moją siostrę takimi bukiecikami w dzieciństwie, ja to lizaki serduszka i "kojaki" w nich znajdowałam, siostra wiekowo na ChChups już się załapała ;-)
Dołączam się do gratulacji:-)

Do góry