azorek84
mama Amelii 2009
mina jestes wielka wybrnelas z przeklinaniem zeby bana nie dostac tylko ja w klawiaturze nie mam znakow np blyskawicy a szkoda hahaha teraz by sie przydala moze wogole wiecej emotek na bb by sie przydalo;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szwagierka mi kiedys opowiadalo 2- 3 tyg temu tak to nie pomyslala przy wigili ze jej wody odeszly [miala termin na poczatk stycznia] a sie okazalo ze sie zesikala [nawet o tym niewiedzacboże kamień z serca, ja myślałam że coś nie tak z moimi "uszczelkami" bo również mi się zdarza że przy kichnięciu lub kaszlnięciu popuszczę, nieźle mnie to przeraziło, ale jak widzę że wy macie podobne problemy to od razu lepiej, tylko powiedzcie mi czy to mija po porodzie?
Ile sztuk ubranek kupujecie w rozmiarach 56 i 62cm?
Jestem ciekawa odpowiedzi, ja mam 14par body z krótkim rękawem i 6 z długim, chyba z 20 par śpiochów, po kilka par półśpiochów, kaftaników, spodenek dresowych, koszulek i bluz. Nie wiem czy to dużo czy mało ale okazyjne lub zdobyczne to dopełniam kolekcję ;-)Ile sztuk ubranek kupujecie w rozmiarach 56 i 62cm?