reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

mina jestes wielka :D wybrnelas z przeklinaniem zeby bana nie dostac:-D:-D tylko ja w klawiaturze nie mam znakow np blyskawicy a szkoda hahaha teraz by sie przydala:D moze wogole wiecej emotek na bb by sie przydalo;-)

reklama
Malami zdrówka dla małej.

Ja po poważnej rozmowie z R w sprawie staranek,zobaczymy ,czy się nie wyłamie , wyłuszczyłam wszystkie za i przeciw.

Najbardzie to Ala mnie dziś rozczuliła -idziemy z szkoły ,a ona widząc inną mamę w ciąży[termin na lipca] mówi ,: na tak Arturek to będzie miał braciszka ,a naszej Ady nie ma...,kiedy będziemy mieć Klarcię..

Sandy.. dzieci naprawdę wiele rozumieją i wierzą że dobro i do was przyjdzie... fajnie że chłopina zaczyna coś rozumieć i trzymam kciukasy za staranka :happy2:

dziewczyny wieczorkiem poczytam co pisałyście bo cały dzień spędziłam na pikniku szpitala św Zofii

jesli ktoś jest ciekaw czy hot czy hamb zapraszam na wątek o wizytach ;-)

boże kamień z serca, ja myślałam że coś nie tak z moimi "uszczelkami" bo również mi się zdarza że przy kichnięciu lub kaszlnięciu popuszczę, nieźle mnie to przeraziło, ale jak widzę że wy macie podobne problemy to od razu lepiej, tylko powiedzcie mi czy to mija po porodzie?:szok:
Szwagierka mi kiedys opowiadalo 2- 3 tyg temu tak to nie pomyslala przy wigili ze jej wody odeszly [miala termin na poczatk stycznia] a sie okazalo ze sie zesikala [nawet o tym niewiedzac :D

Hejka,dopiero doczytałam praktycznie od wczoraj buahahaha,lecicie jak szalone.
Na wstępie witam nowe mamusie.
Malami zdrówka dla córci,mój synek w kwietniu przechodził zapalenie ucha,ból nie do wytrzymania i płakał bardzo,a on ogólnie to bardzo dzielny jest.Pierwszy raz widziałam go z takim bólem,ale po kropelkach i pierwszej dawce antybiotyku przeszło.Tam gdzie trafiłaś to nie można nazwać tego szpitalem,ani osoby pracującej lekarzem.Dobrze,że skargę złożyłaś wrrrrrrr
NIe pamiętam co której mam odpisać dlatego napisze ogólnie.Ubranka będę prała w góra 40st w proszku dla dzieci,u młodego tylko jedno duże opakowanie zużyłam i prałam już w naszym i nic małemu nie było.Ubrania prasujemy ,ale nie nawidzę tego.
Wczoraj kupiłam komodę ,postawiłam pod wiatą i cały dzień,całą noc się wietrzyła.Dziś poprzestawialiśmy i poukładałam ubranka bo nawet nie wiedziałam co ile mam.
Ile sztuk ubranek kupujecie w rozmiarach 56 i 62cm?

Przyłączam się do pytania, bo też mnie to zastanawia. W wyprawkach piszą, że np. po 3 sztuki, ale tyle to przecież maluch może potrzebować w ciągu dnia... A z drugiej strony nie chcę kupować za dużo, bo przecież dzieci szybko rosną.

reklama
Jestem ciekawa odpowiedzi, ja mam 14par body z krótkim rękawem i 6 z długim, chyba z 20 par śpiochów, po kilka par półśpiochów, kaftaników, spodenek dresowych, koszulek i bluz. Nie wiem czy to dużo czy mało :confused: ale okazyjne lub zdobyczne to dopełniam kolekcję ;-)

Do góry