malami25
Fanka BB :)
[/CENTER]
to jest coś takiego
Tefal Express AntiCalc GV7250 - Żelazko systemowe - CENA w Sklepie RTV EURO AGD w zasadzie jedno posunięcie po materiale i już wyprasowane a takie delikatniejsze rzeczy czasem wystarczy potraktować parą;-):-) np poszwa na kołdrę złożona na pół wystarczy wyprasować z jednej strony...jedyni minus to że jest bardziej goraco niż przy zwykłym żelazku;-)
Mam bardzo podobne, dostaliśmy w prezencie ślubnym i mimo tego super systemu prasuję jak naprawdę muszę
Co do ciuszków dla maleństwa zamierzam poprać i przygotować wszystko przed 30tc. Nati urodziła się w 34 i miałam wyprane tylko kilka sztuk i to w rozmiarze 62, więc zakup mniejszych rozmiarów i przygotowanie do użytku spadło na moją mamę. Teraz zamierzam się na spokojnie przygotować wcześniej, bo jakby poród był przed czasem to na barki mojej mamy spadną moje obowiązki w gospodarstwie i opieka nad Natalką, więc i tak sporo. A propos mamy to lecę zmyć farbę z włosów i jadę z Nati do mamuśki:-) Miłego dnia i wszystkiego najlepszego w dniu Naszego święta!!!