witajcie niedzielnie
Emotion, jesli chodzi o metode na chlopca, to polaczylismy rozne "techniki", np. dieta, przytulanie w owulacje, "przyspieszanie" meskich plemnikow kofeina wypita przez K przed przytulankami hehe, takie rozne smieszne sposoby
Sonkaa u mnie ruchow nie czuc ciagle, kilka razy na dzien po kilka kopniakow i ruchow, najczesciej czuje jak siedze albo jak leze na plecach
Lori tez w czerwcu wypoczywamy w PL, jakies konkretne plany czy taki relaksacyjny wyjazd? My jedziemy na wesele i przy okazji zrobimy Dzidziolowi scan 3d
Bellka niestety z Mutsy nie poradze, moge tylko powiedziec, ze 3 wozki, na ktore my patrzylismy i wszystkie baardzo polecane przez znajome to Stokke Xplory, Britax B-smart i MOOOOJJJJJ wymarzony Uppababy Vista
Mamba mnie tez czasem "przeraza" jak mocno czuje kopniaki, a przeciez Dzidziol jeszcze taki malutki...wczoraj bylismy w kinie i Dzidziol tak mi po pecherzu skakal, ze nie dalo sie wytrzymac, nie wiem jak to bedzie jak podrosnie
Marand to gratuluje z tymi starankami, ja tak sobie mysle, ze to moze byc tak, ze jak sie nastawiasz, ze raczej w tym cyklu nic i tylko tak na probe sie postaracie, to wtedy wlasnie wychodza takie niespodzianki
Musa masz racje - poloz sie i wypoczywaj poki mozesz, bo juz za rok to codziennie bedziesz tak biegala za swoim dzieciaczkiem
Ptyska mam takie samo zdanie odnosnie slubow w kosciele, my jestesmy niepraktykujacy w tym sensie, ze nie chodzimy do kosciola, jestesmy wierzacy, obchodzimy wszystkie Swieta, jednak do kosciola nie uczeszczamy, wlasnie z powodow, ktore wymienilas, slub bralismy w kosciele, bo tak chcielismy i tak czulismy
Talkaa i milej niedzieli dla Ciebie, nie przemeczaj sie tylko za bardzo!!
Oluska mialam zadawac to samo pytanie, mimo, ze brzucha nie mam jeszcze ogromnego, to krzyz mi zaczyna powoli dokuczac, szczegolnie jak mi sie zachce na kanapie caly dzien byczyc
ja mysle, ze na bole kregoslupa / krzyza to ruch ruch i jeszcze raz ruch, polecam spacerki i basen przede wszystkim
Arthae mnie ta dolegliwosc ciazowa nie dopadla, a gumy mietowe albo owocowe nie pomagaja?
Mimii gratuluje skonczenia pracy! ech pamietam jak niedawno ja sie tez meczylam, ale jaka potem ulga i satysfakcja
udanego grilla
ja juz od 9 bawie sie w Pracusia
a taka ladna pogoda za oknem, ale nic to, mam nadzieje, ze jutro tez pogoda dopisze, w UK jutro dzien wolny od pracy, wiec moze sie z K wybierzemy do parku