reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witajcie ,ja pozawoziłam małe do szkoły ,przedszkola ,teraz piję kawkę na słoneczku ,po południu będziemy kosić trawniki .
Gotuję żurek ,bo nic innego mi nie przyszło do głowy ,szykuję na jutro rzeczy po dziewczynach dla młodej poznanej w szpitalu-jutro jej ojciec po nie podjedzie -bo ona w szpitalu-za 2 tygodnie ma c.c w 30 tyg ciąży -bo boją się ,że macica nie wytrzyma -bo to będzie jej 4 c.c-ma chłopców -4 lata.3 lata ,1rok.
Ciuszki im się przydadzą ,bo jej siostra ma 3 córki ,.
Młoda jest szczęśliwa ,że dostanie wózek ,nosidełko[fotelik ] dla noworodka ,becik do chrztu ,wyprawkę dla noworodka,bo jest sama z dziećmi ,chłop ją zostawił teraz w tej ciąży:crazy:.

Dziewczyny ,która to ślubuje w tym tygodniu?:-) ,Przyznać się ,bo nie mam siły szukać w tej ilości postów:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sandy jak to dzieciaki w szkole / przedszkolu?
u nas wszystkie placówki edukacyjne mają wolne.. cały tydzień. Zarządzenie dyrektorów szkół. Tylko piątek był odrabiany w którąś sobotę..

Mina no u nas tak samo,dzieci do końca tyg mają wolne.
Emotion u mnie na początku było takie przesuwanie,a teraz to już prawdziwe kopniaki czuję aż skóra się wybrzusza.Wczoraj mieliśmy bardzo aktywny dzień,praktycznie poza domem byłam i pod wieczór jak się położyłam to moje dziecie tak mnie skopało ,że szok.Najdziwniejsze jest to,że uderzało w jeden i drugi bok rączkami i nóżkami wiem jak leży i mniej więcej ile ma cm przez to :szok::-D

Cześć dziewczyny :)
Nadrobienie Was po kilku dniach nieobecności to nie lada wyzwanie!:tak:

Pogoda piękna!! Szkoda dnia na siedzenie w domku. Weekend spędziliśmy z mężastym nad jeziorkiem bo teście mają tam domek. Słoneczko Nas opaliło, spacerowaliśmy do oporu i cieszyliśmy się sobą :-) Dziś musieliśmy wrócić do domku bo M do pracy ale jak tylko wróci jedziemy tam znów bo jutro ma wolne. Życze wszystkim spokojnego i słonecznego dnia:tak:
Zapomniałam dodać że ja ruchów chyba też jeszcze nie czuje:-( czasem coś mnie tam załaskocze w środku ale to chyba jeszcze nie to:-( Musze czekać cierpliwie!

Ostatnia edycja:
U mnie na kopniaki to chyba jeszcze za wcześnie :-( Nie raz siedzę i się wczuwam , ale chyba bez rezultatów :-D
Czasem raczej sobie wmawiam , że coś tam się poruszyło, ale to raczej jakieś bulgotki niedziecięce :-D

U mnie tez bulgotki ,kopniaczków jeszcze nie czuje i najczesciej pod wieczór.

Gorąc potworny że nie ma czym oddychać ,wybieramy się pozałatwiac sprawy na mieście i własnie zastanawiam się w co sie ubrać ,najchetniej poszłabym nago :)

U mnie tez bulgotki ,kopniaczków jeszcze nie czuje i najczesciej pod wieczór.

Gorąc potworny że nie ma czym oddychać ,wybieramy się pozałatwiac sprawy na mieście i własnie zastanawiam się w co sie ubrać ,najchetniej poszłabym nago :)

Hihi, na pewno będzie Ci do twarzy :-D
Ale poważnie... ja nie wiem jak przetrwam lato... jutro u mnie ma być 32 stopnie :szok:

reklama
no lekko nie będzie
ja wczoraj odkopałam letnie rzeczy z szafy, mierzę, a tu mało co wchodzi...bluzki to jeszcze, ale żadne szorty, rybaczki...dobrze że jakieś sukienki luźniejsze mam. trochę mnie zaskoczyło mnie to lato w tym roku:)

Do góry