reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

nikolaa- na szczęście miałaś intuicję i teraz zrobią ci przegląd techniczny, ustalą leczenie i wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki i wracaj do nas z dobrymi wieściami :-) &&&&&

reklama
staram się myśleć pozytywnie o ile to możliwe do zobaczenia za kilka dni trzymajcie kciuki.....
buziaki dla wszystkich

Nikola jesteśmy z Tobą !!!! Będzie dobrze w szpitalu się dobrze wami zajmą i będzie ok.
Przesylam całą mase pozytywnej energii dla ciebie . Czekamy na twój powrót :tak:

Lece lulu milej nocki dla was mamuśki

Nikolaa, trzymam kciuki i trzymaj się dzielnie. I przyznam się teraz szczerze, że mnie też już od jakiegoś czasu wszystko swędzi, najbardziej plecy, nogi ręce. Wydawało mi się, że to skóra mi się rozciąga i mam bardzo wysuszoną ale po przeczytaniu Twojego postu trochę się przestraszyłam. We wtorek mam wizytę u gina to na pewno zapytam. Wymiotów nie mam, a mocz chyba (!) normalny.

Witajcie dziewczyny,
nieśmiało się przyłącze do Was. Podczytuje Was kilka dni ale dziś dopiero pisze,przyjemnie sie was czyta,fajny wątek:-)
Jestem w 15 tygodniu ciąży i w poniedziałek na kolejną wizyte,jak dotąd wszystko z dzidzią dobrze.
Aha i jestem z Krakowa:) pozdrawiam wszystkie i gratuluje dobrych wieści o dzieciaczkach:-)

nicola 3m sie :)

Witam nowe kolezanki.

Troche tu mnie nie bylo - nie pisalam znaczy sie bo czytalam calkiem na bierzaco :D 
Wczoraj wrocilam do domku [w irl] i dalej zalegam na kanapie caly dzien :D Jeszcze 2 tygodnie minimum, hehe. Moze lekarka juz mi pozwoli wrocic do pracy ? To bedzie 17 tydzien jak mam wizyte :?

Tak was wszystkie zacezlo swedziec to i mnie, 
Ale mnie chyba z innych powodow, 
Powiedzcie kochane czy ktoras z was miala moze w domu mole?
[wiem nie w temacie - ale nieraz sie przekonalam ze na tym forum sa multi - eksperci od wszystkiego :D]
Dopiero przyjechalam wiec nie szukalam jeszcze, ale juz jakis czas, zwlaszcza na wieczor smigaly mi takie male 'cmy' moze jedna dziennie - noi jak wrocilam dalej to samo, wczoraj zabilam z 5, dzis juz 2 ... ://// Niepowiem ale starszenie to wkurzajace!!!!
Przeprowadzilam sie tutaj w poczatkiem lutego a juz przerobilam myszy i mrowki w domu :]]] Teraz to... Co bedzie nastepne? :///

A daleko do Ciebie?

w zasadzie to drugi koniec Polski, ale ciasto jeszcze jest więc spokojnie zdążycie :-)

Nikola - trzymam kciuki aby wszystko wróciło szybko do normy, a przede wszystkim aby z dzidziusiem było wszystko OK, nie przejmuj się bądź dobrej myśli, lekarze na pewne Ci pomogą

debi - witaj:-D

reklama
Do góry