reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Nikola trzymamy!I wierzymy,że wszystko będzie dobrze,bo będziesz pod fachową opieką bynajmniej
mimii
Fanka BB :)
Nikolaa, trzymam kciuki i trzymaj się dzielnie. I przyznam się teraz szczerze, że mnie też już od jakiegoś czasu wszystko swędzi, najbardziej plecy, nogi ręce. Wydawało mi się, że to skóra mi się rozciąga i mam bardzo wysuszoną ale po przeczytaniu Twojego postu trochę się przestraszyłam. We wtorek mam wizytę u gina to na pewno zapytam. Wymiotów nie mam, a mocz chyba (!) normalny.
Witajcie dziewczyny,
nieśmiało się przyłącze do Was. Podczytuje Was kilka dni ale dziś dopiero pisze,przyjemnie sie was czyta,fajny wątek:-)
Jestem w 15 tygodniu ciąży i w poniedziałek na kolejną wizyte,jak dotąd wszystko z dzidzią dobrze.
Aha i jestem z Krakowa pozdrawiam wszystkie i gratuluje dobrych wieści o dzieciaczkach:-)
nieśmiało się przyłącze do Was. Podczytuje Was kilka dni ale dziś dopiero pisze,przyjemnie sie was czyta,fajny wątek:-)
Jestem w 15 tygodniu ciąży i w poniedziałek na kolejną wizyte,jak dotąd wszystko z dzidzią dobrze.
Aha i jestem z Krakowa pozdrawiam wszystkie i gratuluje dobrych wieści o dzieciaczkach:-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
nicola 3m sie
Witam nowe kolezanki.
Troche tu mnie nie bylo - nie pisalam znaczy sie bo czytalam calkiem na bierzaco
Wczoraj wrocilam do domku [w irl] i dalej zalegam na kanapie caly dzien Jeszcze 2 tygodnie minimum, hehe. Moze lekarka juz mi pozwoli wrocic do pracy ? To bedzie 17 tydzien jak mam wizyte :?
Tak was wszystkie zacezlo swedziec to i mnie,
Ale mnie chyba z innych powodow,
Powiedzcie kochane czy ktoras z was miala moze w domu mole?
[wiem nie w temacie - ale nieraz sie przekonalam ze na tym forum sa multi - eksperci od wszystkiego ]
Dopiero przyjechalam wiec nie szukalam jeszcze, ale juz jakis czas, zwlaszcza na wieczor smigaly mi takie male 'cmy' moze jedna dziennie - noi jak wrocilam dalej to samo, wczoraj zabilam z 5, dzis juz 2 ... ://// Niepowiem ale starszenie to wkurzajace!!!!
Przeprowadzilam sie tutaj w poczatkiem lutego a juz przerobilam myszy i mrowki w domu :]]] Teraz to... Co bedzie nastepne? :///
Witam nowe kolezanki.
Troche tu mnie nie bylo - nie pisalam znaczy sie bo czytalam calkiem na bierzaco
Wczoraj wrocilam do domku [w irl] i dalej zalegam na kanapie caly dzien Jeszcze 2 tygodnie minimum, hehe. Moze lekarka juz mi pozwoli wrocic do pracy ? To bedzie 17 tydzien jak mam wizyte :?
Tak was wszystkie zacezlo swedziec to i mnie,
Ale mnie chyba z innych powodow,
Powiedzcie kochane czy ktoras z was miala moze w domu mole?
[wiem nie w temacie - ale nieraz sie przekonalam ze na tym forum sa multi - eksperci od wszystkiego ]
Dopiero przyjechalam wiec nie szukalam jeszcze, ale juz jakis czas, zwlaszcza na wieczor smigaly mi takie male 'cmy' moze jedna dziennie - noi jak wrocilam dalej to samo, wczoraj zabilam z 5, dzis juz 2 ... ://// Niepowiem ale starszenie to wkurzajace!!!!
Przeprowadzilam sie tutaj w poczatkiem lutego a juz przerobilam myszy i mrowki w domu :]]] Teraz to... Co bedzie nastepne? :///
marand
pełna szczęścia
A daleko do Ciebie?
w zasadzie to drugi koniec Polski, ale ciasto jeszcze jest więc spokojnie zdążycie :-)
Nikola - trzymam kciuki aby wszystko wróciło szybko do normy, a przede wszystkim aby z dzidziusiem było wszystko OK, nie przejmuj się bądź dobrej myśli, lekarze na pewne Ci pomogą
debi - witaj
reklama