reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

jutro przepis wrzucę na stosowny wątek,

ja dzisiaj mam taki apetyt, że koszmar, bułki z pasztetem, śledziki w śmietanie (bo znowu nie było w buraczkach) - w ogóle pokochałam tak buraczki, że ach... a w poniedziałek wizyta i ważenie, więc trzeba przystopować :-)

reklama
A ja przed chwilą doznałam szoku. Leżę sobie pod kocykiem i czuję nagle rozpychanie na dole brzucha to przyłożyłam rękę,a tam po prawej stronie brzuch płaski i miękki ,a po lewo mała guleczka wystaje więc alarm w domu ,wołam męża i siedzieliśmy z mordami uśmiechniętymi.Za późno zajarzyłam żeby zdjęcie zrobić. Czy to możliwe żeby tak szybko było widoczne????

Sonka to bardzo dobrze,że tak polubiłaś buraczki

Jezu dziewczyny jakbyśmy tak siadły w jednej restauracji to dopiero było by zdziwienie obsługi ze względu naszych upodobań i połączeń smakowych:eek:
Aguga
też takie coś czułam w sobotę:tak:tylko po lewej stronie twardszy brzuch i "góreczka"która się przemieszczała.

Marteczka cudowne uczucie nie? Mi to tak maluch ścisnął pęcherz,że ledwo co łazienki doleciałam ,a tam dwie kropelki :cool2:
Malinowa no jadłospisu nie masz bogatego,ale ja też nie za dużo jem.Zależy od dnia ,dzisiaj maleńko jadłam ,wczoraj też

Aguga Fajne,ale najlepsze jeszcze przed nami,właśnie ruchów brakuje później chyba najbardziej.No i tak chociaż raz dziennie mój maluch daje o sobie już znać lekkimi ruchami.

no i stało się jutro szpital na 8 mam się stawić na Ujastku na szczęście prawdopodobnie tylko na kilka dni..... spakowałam się ...ogólnie fatalnie się czuje .......

reklama
Do góry