Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
To widzę, że nie tylko ja na deser jem śledzie
No cóż jak zachcianki to zachcianki
A teraz mam ochotę na dobrą kawę i zupę cebulową z zapiekanym serem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To widzę, że nie tylko ja na deser jem śledzie
koniecznie sonkaa podaj później przepis, aż mi ślinka ciekniemina - no te cebularze to machnę w przyszłym tygodniu, ale w zamrażarce mam jeszcze bułeczki z kaszą gryczaną !!! :-)
koniecznie sonkaa podaj później przepis, aż mi ślinka cieknie
ja jutro o 7.30 mam wizytę i jak to pani dr powiedziała "dokładne USG i pomiary", więc chyba juz czas na to, o czym Wy piszecie, czyli CLR, NT - na co jeszcze mam zwrócić uwagę? póki byłam w pracy nie miałam czasu rozmyślać o tym, a jak juz jestem w domu to zaczynam
Ok wpadamy masz więcej krzeseł?tak czytam sobie i czytam i doszłam do wniosku że nie ma strony bez pisania o jedzeniu, hehe
coraz to lepsze połączenia i wykwintne dania
a ja właśnie upichciłam ciacho i czekam na gości
tak czytam sobie i czytam i doszłam do wniosku że nie ma strony bez pisania o jedzeniu, hehe
coraz to lepsze połączenia i wykwintne dania
a ja właśnie upichciłam ciacho i czekam na gości
ok, wpadajcie
krzeseł wystarczy ale ciasta to już nie wiem:-)