reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
mina - no te cebularze to machnę w przyszłym tygodniu, ale w zamrażarce mam jeszcze bułeczki z kaszą gryczaną !!! :-)
koniecznie sonkaa podaj później przepis, aż mi ślinka cieknie :zawstydzona/y:

ja jutro o 7.30 mam wizytę i jak to pani dr powiedziała "dokładne USG i pomiary", więc chyba juz czas na to, o czym Wy piszecie, czyli CLR, NT - na co jeszcze mam zwrócić uwagę? póki byłam w pracy nie miałam czasu rozmyślać o tym, a jak juz jestem w domu to zaczynam :sorry:

koniecznie sonkaa podaj później przepis, aż mi ślinka cieknie :zawstydzona/y:

ja jutro o 7.30 mam wizytę i jak to pani dr powiedziała "dokładne USG i pomiary", więc chyba juz czas na to, o czym Wy piszecie, czyli CLR, NT - na co jeszcze mam zwrócić uwagę? póki byłam w pracy nie miałam czasu rozmyślać o tym, a jak juz jestem w domu to zaczynam :sorry:

Hmmm no mysle że teraz to na pewno NT, prawidłowo wykształcona kosc nosowa i prawidłowy przepływ krwi o ile dobrze pamiętam. No i kupa radości ze słuchania bicia serduszka i brykania u mamusi w brzuszku:-D

Witam

Zasypiam na siedząco więc dzisiaj bardzo króciutko. Nocka okropna - nie śpię już od 4.00 tragedia... cały dzień zakupy odwiedziny padam na pysk.

nikolaa dopóki nie przegadasz tego z lekarzem to odgoń czarne myśli. 3mam kciuki

Nie mam weny więc na dzisiaj się żegnam.

tak czytam sobie i czytam i doszłam do wniosku że nie ma strony bez pisania o jedzeniu, hehe
coraz to lepsze połączenia i wykwintne dania

a ja właśnie upichciłam ciacho i czekam na gości

reklama
Do góry