reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
My siedzieliśmy przed domem i wpadliśmy na pomysł aby zrobić skrzydełka na grillu.Objedliśmy się i teraz odpoczywamy.
Ja mam wielkie oparcie w swoim m ,mamy już jedno dzieciątko i spisuje się w 100% jako tatuś to jest dla mnie najważniejsze. Zajmował się synkiem i zajmuje dalej z drugim będzie tak samo.Mi to wystarcza i nie musi ze mną jeździć na USG czy czytać książek :-D

Majeczka witaj :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja po wizycie u poloznej :) mocz czysciutki, powiedziala, ze to, ze wtedy wykryli krew w moczu to pewnie przez plamienie, cisnienie ksiazkowe 130/80 takze wszystko pieknie cudnie ;) serduszka jeszcze nie chciala sluchac, bo mowila, ze jeszcze troche wczesnie na dopplera i ze mozemy sie niepotrzebnie zdenerwowac jak nie bedzie mogla znalezc, wiec bedziemy sluchac od nastepnej wizyty :)
Zapisala mnie na szkole rodzenia ogolna, a talze klasy rodzenia w wodzie i klasy porodu aktywnego, jak bede w szpitalu na usg 30/03 to mam z nimi ustalic sobie konkretne daty, ktore mi najbardziej odpowiadaja. I to tyle, nastepna wizyta u poloznej 25/04

No to teraz czekam na nastepny piatek :)

Poszlam tez po drodze do sklepu, rozpiescilam sie kilkoma kosmetykami ;) kupilam sobie arbuza, a teraz siedze i sie zajadam :)

Eh...ja nadal zdechła...leże i leże...będę miała odleżyny :/ czekam na mego lubego bo jak wróci z pracy to Nam zrobi obiadek. ja nie mam siły.. A ogórkową i arbbuza też bym wciągła!!!

Mój ,i dziewczynki mają obiecane wspólne usg ,jak już będzie wiadomo kto mieszka w moim brzuszku .
Teraz chce by tylko mnie zawiózł i czekał jak będą te prenatalne-zresztą tam jest napisane-proszę przyjść z osobą towarzysząca:-)

krak to ja wpadam na arbuza:-D:-Dma w sumie blisko moze zdaze przed praca;-):laugh2: ja wlasnie posialam marchewke i rzodkiewke--na balkonie w doniczce..moze cos z tego wyjdzie no ubolewam nad brakiem ogrodu jak nie wiem co o tej porze roku. uwilebiam grzebac w ziemi zasiac i patrzec jak rosnie:-Dtu wiekszosc moich sasiadow na balkony kupuje juz gotowe kwiatuszki wyrosniete zakwitniete a ja tam w tym radosci nie widze hihi woele swoje wlasne wychodowane:-) i jakies kwaituszki tez posialam tylko musze gleboka donice kupic bo mam tez slonecznii ozdobne i potrzebna mi taka wielagchna z kijkiem zeby mogly ladnie rosnac:tak:

Hej :-) Znowu miałam trochę do nadrobienia. Ja już po wizycie przyjaciółki. Posiedziałyśmy sobie, nadrobiłyśmy sporo plotek (ona urodziła teraz w listopadzie). Dzisiaj zaprowadziłyśmy Olusia do przedszkola a potem przeszłyśmy się na koktaj owocowy i ja oczywiście napoleonkę :-)

Wczoraj jak calutki dzień byłam na nogach to na wieczór tak mnie ciągnął brzuch na dole, że pierwszy raz w tej ciąży brałam nospę. Na szczęście rano wstałam i przeszło.

Co to wizyt u gina z partnerem to mój w pierwszej ciąży chodził ze mną zawsze, wychodził tylko w czasie badania na samolocie, no i przy usg dopochwowym też nie był. Teraz miałam tylko jedną wizytę ale nie mógł być ze mną. Ale później też zamierzam zabrać i męża i synka na usg (ale to też jak już Dzidzia będzie większa).

No i niestety i mnie dopadło przeziębienie :-( Katar mam, gardło boli i próbuje ratować się jakoś herbatą z miodem i cytryną.

reklama
Azorek wpadaj prosze bardzo :) faktycznie daleko nie masz, chociaz samolotem to by Cie dziewczyny z PL
przescignely hehe ;) Ja tez nie mam ogrodka, ale duzo zieleni dookola i wszystko cudnie juz kwitnie :) gdzie nie spojrzec tam setki zonkili no pieknie :)

Mimii, Sandy, no i to jest wlasnie piekne moim zdaniem, ze cala rodzinka bierze udzial w zyciu Dzidziusia od samego poczatku :)

A ja mimo arbuza i zupki stwierdzilam, ze moj dzisiejszy dzien bez zamowienia jakiegos niezdrowego jedzonka bedzie stracony...mam jeszcze 2 godzinki zanim K wroci do domu, zeby sie zastanowic...pizza czy chinszczyzna... ;)

Do góry