reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

emotion_sickness, jak zaszłam w ciążę i sprawdzałam tsh to miałam ponad normę - 4,9, po zwiększeniu dawki spadło tylko do 4,09, teraz zażywam euthyrox 150 a dwa razy w tygodniu 175:baffled: - ciekawe ile przy tej dawce spadnie mi tsh... Ostatnie badania przed ciążą robiłam we wrześniu i tsh miałam na poziomie właśnie 1. Kiedy pierwszy raz oznaczałam miano przeciwciał to było 400, przy Szymku 300 a teraz koło 200. Nie wiem czemu spada. Mam bardzo zniszczoną tarczyce - jeden płat w całości, drugi w dużej części. U mnie niedoczynność wyszła zupełnie przez przypadek,bo nie miałam żadnych objawów ze strony tarczycy.
Ja zachodzilam w ciaze z TSH ponad 4 :confused: Dlatego tym wiekszy byl SZOK, ze w ciazy jestem :-)
Jak juz zaszlam wynik spadl do 1,02 [w 6 tyg ciazy -liczone od dnia okresu]
Teraz zobaczymy jakie wyjdzie, hehe. Narazie lekow nie ruszalam - 100mg biore.

Moje antyciala za pierwszym razem byly ok 350 [w normie 1-40], tyle samo mniej wiecej zaraz przed ciaza.
A teraz jak robilam [tez w 6tyg] to mi wyszlo ponad 2500. Ale dokladnie nie oznaczyli, tylko napisali "+2500"
Mam tez guzy na tarczycy. Z lekarka konsultuje sie telefonicznie poki co [w irl jestem], a jak w Polsce to normalne wizyty wtedy.

reklama
Kurcze Lorelain gdzie jestes?? Moze rzeczywiscie jest w szpitalu ale na jakis badaniach...albo poszła z M na pizze uczcic ta pomyłke... no nie wiem... wszystko oby nie to, co najgorsze! Ja nadal trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekam na wieści!!

jejku...jeszcze nic nie wiadomo :-(
biorę głęboki oddech, bo też myślę o swoich bliźniakach .....

Hej, dawno nic nie pisalam jakos nie mam weny, ale podczytuje Was. Tez trzymam mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Lorelain. Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze, musi byc dobrze.

właśnie wróciłam niedawno z USG, zjadłam obiadek, wchodzę na forum podzielić się dobrą nowiną, a tu takie straszne rzeczy czytam, nie mogę w to uwierzyć, Lorelain to nie może być prawda, przewertowałam szybko posty z nadzieją że na ostatniej stronie przeczytam że to była jakaś choler***na pomyłka, a tu nic, nikt z Was nie ma jakiś wieści??

patrycja - dobrze że u Ciebie wszystko OK

Lorelain..... tulę.......
przeczytałam w innym wątku twoją wypowiedź....
do jasnej cholery .. dlaczego ten świat jest tak urządzony!!!

reklama
marand czekamy na wieści od Lorelain :-(

A jak u ciebie po wizycie ?

Edit: czyli jednak to prawda??
Nie wierzę
Lorelain tule, przykro mi :-(

Do góry