reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Mój też, ale przewalone bo z 02.11
A mógł mieć taką fajną datę 11.11.2011 😐
Ja mam córkę 18.08.2018 😂 sn rodzona , po porodzie wchodzę na insta a tam mama ginekolog pisze że też urodziła w ten sam dzień.

Mi też tu grzejcie miejsce 😍 Gratulacje wszystkim i nudnych ciąż życzę 🍀

Żeby bylo śmiesznie to syn 13.03.2023 😂 też sn :-)

U mnie:
1 - cesarskie cięcie z powodu złego KTG (spadki tętna u dziecka)
2 - poród wywoływany również z tego samego powodu co wyżej
3 - poród wywoływany z powodu cukrzycy ciążowej i stanu po cięciu cesarskim

😅 także zawsze z ingerencja

Dokopałam się!

Jestem, a w zasadzie byłam staraczka ponad 4 lata. W luty podeszliśmy z mężem na zasadzie, jak ma być ciąża to będzie i nie trafialiśmy w owulację.
Beta robiona w sobotę 1337, dzisiaj 3070.
Byłam wczoraj na potwierdzeniu, na razie widać pęcherzyk. Jutro idę już do swojego prowadzącego i pewnie kolejna wizyta za tydzień :)

Dokopałam się!

Jestem, a w zasadzie byłam staraczka ponad 4 lata. W luty podeszliśmy z mężem na zasadzie, jak ma być ciąża to będzie i nie trafialiśmy w owulację.
Beta robiona w sobotę 1337, dzisiaj 3070.
Byłam wczoraj na potwierdzeniu, na razie widać pęcherzyk. Jutro idę już do swojego prowadzącego i pewnie kolejna wizyta za tydzień :)
Witaj!
No w końcu nie jestem sama 😁
Ja mam wizytę pierwsza 19 marca, woec jeszcze troszkę, ale zleci!
Chyba dziś rano poczułam pierwsze mdłości i już jestem cała chora, bo niestety ten pierwszy trymestr źle przechodzę 😔

reklama
Witaj!
No w końcu nie jestem sama 😁
Ja mam wizytę pierwsza 19 marca, woec jeszcze troszkę, ale zleci!
Chyba dziś rano poczułam pierwsze mdłości i już jestem cała chora, bo niestety ten pierwszy trymestr źle przechodzę 😔
Ja nie mam na razie nie mam mdłości, jedynie ból brzucha i piersi. A, no i strasznie głodna chodzę. Cały czas bym jadła🤔🤔

Nie chciałam czekać z wizytą, tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża, mam kilka lat starań , leczenie w klinice niepłodności.

Tak zapytam, czy lekarza masz na NFZ czy prywatnie? Bo jak widzę ile koszyja wizyty, które są co dwa tygodnie to mi szczęka opadła…

Do góry