reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
niestety lekarz potwierdził, wiek ciąży 10 i 5 dni, oboje mają prawie po 4 cm , różnią się jedynei 2 mm. Nie ma akcji serca. Sprawdzał bardzo długo, włączał tez do słuchania i nie było słychać. Jutro mam sie zgłosic w szpitalu gdzie i tak obowiązkowo sprawdza jeszcze ordynator, ale ja nadziei juz nie mam bo to najlepszy lekarz jakiego mogłam znaleźć. Musze sie zdecydowac czy pojade do szpitala w moim miescie i zrobią mi zabieg czy poajde do tego mojego lekarza do szpitala i urodze naturalnie.
Dał mi ich ostatnie zdjęcia
Syneczki - jak to u ciebie wyglądało?
Dał mi ich ostatnie zdjęcia
Syneczki - jak to u ciebie wyglądało?
lorelain przepraszam że się rządzę i cię raczej śledzę ale nie mogłyśmy się tutaj doczekać wieści..
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/zaczynamy-staranka-53439/index2081.html#post8332759
tutaj przeczytałam..
siedzę i ryczę...
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/zaczynamy-staranka-53439/index2081.html#post8332759
tutaj przeczytałam..
siedzę i ryczę...
Marteczka23
Fan(ka)
Kurcze Lorelain !Ale nie chce mi się w to wierzyć...ten lekarz to jakiś partacz z deka z tego co opisałaś,więc zamiast Cię straszyć powinien się chyba jeszcze podszkolić!
Partycja dobrze,że chociaż od Ciebie dobre wieści
Sandy ale wcześnie wstajeszja się wtedy na drugi bok przekręcam chyba,bo znowu późno chodzę spać to i śpimy gdzieś do 11 z córą;-)
Ale dziś rano poleciałam na pobranie do badań i jutro po odbiór 7 wyników.
Boshe współczuję wam tych mdłości,ja też w niedzielę odczułam to na własnej skórze po raz pierwszy i mam nadzieję ostatni:-(nie mogłam wstać z łóżka bo tak mi się w głowie kręciło i było mi niedobrze,że aż się poryczałam z niemocy,myślę zjem coś to może przejdzie,no i zjadłam 2 croissanty maślane i pół banana i długo na reakcję nie trzeba było czekać,ledwo do wc zdążyłam,tak mnie wyrwało ze 3 razy i później się już dobrze czułam.A teraz mnie naszło na smażone ćwiartki ziemniaczków z kefirkiem:-)
Dziewczyny też tak macie?Czasem jak wstaję szybciej z podłogi bądź z pozycji kucającej to mnie tak jakby w brzuchu pociągnie,zakłuje.Wydaje mi się,że takie coś to miałam jak byłam już w zaawansowanej ciąży.
Partycja dobrze,że chociaż od Ciebie dobre wieści
Sandy ale wcześnie wstajeszja się wtedy na drugi bok przekręcam chyba,bo znowu późno chodzę spać to i śpimy gdzieś do 11 z córą;-)
Ale dziś rano poleciałam na pobranie do badań i jutro po odbiór 7 wyników.
Boshe współczuję wam tych mdłości,ja też w niedzielę odczułam to na własnej skórze po raz pierwszy i mam nadzieję ostatni:-(nie mogłam wstać z łóżka bo tak mi się w głowie kręciło i było mi niedobrze,że aż się poryczałam z niemocy,myślę zjem coś to może przejdzie,no i zjadłam 2 croissanty maślane i pół banana i długo na reakcję nie trzeba było czekać,ledwo do wc zdążyłam,tak mnie wyrwało ze 3 razy i później się już dobrze czułam.A teraz mnie naszło na smażone ćwiartki ziemniaczków z kefirkiem:-)
Dziewczyny też tak macie?Czasem jak wstaję szybciej z podłogi bądź z pozycji kucającej to mnie tak jakby w brzuchu pociągnie,zakłuje.Wydaje mi się,że takie coś to miałam jak byłam już w zaawansowanej ciąży.
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
-Lorelain-
Mina - ty tez straciłas tak zaawansowaną ciąże, jak to u ciebie wyglądało? ... miałaś zabieg czy naturalnie? ... dla mnei to jedno i drugie jest okropne
prosze nie pisze mi nic o aniołkach, świeczkach i współczuciu bo ja sie staram jakos trzymac a nie chce sie totalnei załamać
prosze nie pisze mi nic o aniołkach, świeczkach i współczuciu bo ja sie staram jakos trzymac a nie chce sie totalnei załamać
reklama
tallkaa
Lorelain straszne okropne nie możliwe :-(