reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
niestety lekarz potwierdził, wiek ciąży 10 i 5 dni, oboje mają prawie po 4 cm , różnią się jedynei 2 mm. Nie ma akcji serca. Sprawdzał bardzo długo, włączał tez do słuchania i nie było słychać. Jutro mam sie zgłosic w szpitalu gdzie i tak obowiązkowo sprawdza jeszcze ordynator, ale ja nadziei juz nie mam bo to najlepszy lekarz jakiego mogłam znaleźć. Musze sie zdecydowac czy pojade do szpitala w moim miescie i zrobią mi zabieg czy poajde do tego mojego lekarza do szpitala i urodze naturalnie.
Dał mi ich ostatnie zdjęcia :(

Syneczki - jak to u ciebie wyglądało?

Kurcze Lorelain :szok:!Ale nie chce mi się w to wierzyć...ten lekarz to jakiś partacz z deka z tego co opisałaś,więc zamiast Cię straszyć powinien się chyba jeszcze podszkolić!:wściekła/y:
Partycja dobrze,że chociaż od Ciebie dobre wieści
Sandy ale wcześnie wstajesz:baffled:ja się wtedy na drugi bok przekręcam chyba,bo znowu późno chodzę spać to i śpimy gdzieś do 11 z córą;-)

Ale dziś rano poleciałam na pobranie do badań i jutro po odbiór 7 wyników.
Boshe współczuję wam tych mdłości,ja też w niedzielę odczułam to na własnej skórze po raz pierwszy i mam nadzieję ostatni:-(nie mogłam wstać z łóżka bo tak mi się w głowie kręciło i było mi niedobrze,że aż się poryczałam z niemocy,myślę zjem coś to może przejdzie,no i zjadłam 2 croissanty maślane i pół banana i długo na reakcję nie trzeba było czekać,ledwo do wc zdążyłam,tak mnie wyrwało ze 3 razy i później się już dobrze czułam.A teraz mnie naszło na smażone ćwiartki ziemniaczków z kefirkiem:-)
Dziewczyny też tak macie?Czasem jak wstaję szybciej z podłogi bądź z pozycji kucającej to mnie tak jakby w brzuchu pociągnie,zakłuje.Wydaje mi się,że takie coś to miałam jak byłam już w zaawansowanej ciąży.:confused:

Mina - ty tez straciłas tak zaawansowaną ciąże, jak to u ciebie wyglądało? ... miałaś zabieg czy naturalnie? ... dla mnei to jedno i drugie jest okropne

prosze nie pisze mi nic o aniołkach, świeczkach i współczuciu bo ja sie staram jakos trzymac a nie chce sie totalnei załamać

Mea, tak bardzo mi przykro... nie wiem co powiedzieć, napisać... Bardzo mocno Cię przytulam i sercem jestem przy Was...

Lorelain nie da się tego wyrazić słowami. Strasznie mi przykro i współczuję bardzo .:no::no::no: Tak bardzo wierzyłam ,że to nie prawda i tamten lekarz się mylił.

reklama
Do góry