reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Rosenau witaj u Nas:)

Ullana
co za lekarz??? Tragedia !!

Aguga6 super że wszystko z dzidzia ok :)

Ja własnie wróciłam z młodym z 3 godzinowego spaceru i nóg nie czuje .Biorę się za obiadek bo juz mi żołądek świruje.

Do gina idę dopiero 20 marca i już się doczekać nie moge zeby dzidzię zobaczyć ,wogóle to juz bym płeć chciała znać a tu jeszcze trzeba czekać...

reklama
mimii, a mój Szymuś w tym samym wieku co Olek:-) Jak dmuchnie to tak słabo, że nic nie wyleci a najczęściej tylko wyciera śpiki spod nosa:baffled: A taka inhalacja z soli to co robi? Wysusza ten katar? I jak to się robi?

Nikamo ja też bym już płeć chciała znać hehehe. Niektóre kobiety nie chcą wiedzieć co będzie... ale ja jestem taka ciekawa że chyba bym nie wytrzymała...

Szwagier z żonką mieli mieć dziewczynkę. Do ostatniego USG lekarz twierdził że to będzie dziewczynka a tu psikus. :-) Chłopczyk się urodził, wszyscy byli w szoku... a ja dopiero uwierzyłam jak MMS'a posłali. Taka mała niespodzianka.
Dlatego ja nawet jak będę wiedzieć to w 100% nie będę się nastawiać :-)

Ja już wymyśliłam, że jak lekarz zapyta czy chcemy poznać płeć to mu powiem, że jak jest chłopak to tak a jak dziewczynka to nie:-D Chciałabym córkę, zresztą szczerze powiedziawszy to jest mi trochę obojętne, ale boję się, że jak będzie córa to będzie miała mój charakter i się pozabijamy:zawstydzona/y:

Ja już wymyśliłam, że jak lekarz zapyta czy chcemy poznać płeć to mu powiem, że jak jest chłopak to tak a jak dziewczynka to nie:-D Chciałabym córkę, zresztą szczerze powiedziawszy to jest mi trochę obojętne, ale boję się, że jak będzie córa to będzie miała mój charakter i się pozabijamy:zawstydzona/y:

hehehehe chyba aż tak źle nie będzie :-)

A tak w ogóle wiem ze na pewno już padało takie pytanie ale powiedzcie mi jak zrobić żeby tego suwaczka nie trzeba było za każdym razem wklejać na nowo :zawstydzona/y:

Ha ha Netika masz racje :) Ja tez bym wolała zeby jak juz bedzie dziewczynka to wdala się w mojego M :) Ale tak skrycie to wolałabym drugiego faceta:) Jednak co bedzie to bedzie byle zdrowe a kochać będziemy jednakowo.

A ja tym rzem nie jestem ciekawa jakoś mocno kto w brzuszku mieszka. Nawet się zastanawiam, czy nie poczekać do rozwiązania z poznaniem płci :-)

Dzięki za miłe przyjęcie:)
My w pierwszej ciąży chcieliśmy bardzo chłopca. Jak się okazało,że dziewczynka to tylko u męża wystąpiło lekkie, i na szczęście chwilowe, rozczarowanie:)
A teraz wszyscy życzą chłopca a nam bez różnicy. Mój P. twierdzi, że "dziewczynki są super":)

reklama
Nikamo ja też nie mogę doczekać się kiedy poznam płeć. Na tym USG to fasolka już nie kropka a taki mały ludzik -super uczucie.
Myślicie,że kupować ubranka już mogę???Miałam po drugiej wizycie zacząć zakupy,ale nie wiem sama?W końcu co ma być to będzie nie?Aaaaa i powiedziałam dzisiaj szwagierce i jej mężowi o dzidziusiu

Do góry