Wystarczający maszOki rozumiem. Pisalam do mojego lekarza ale jeszcze mi właśnie nic nie odpisał.. ciągle jakiś stres![]()
reklama
Truskawka0105
Aktywna w BB
Mi dzisiaj powiedziała że progesteron 16 to jest dobry wynikNie znam się za bardzo, ale może wdroży duphaston np, zawsze lepiej mieć więcej jak za mało![]()
Wystarczający masz
Dzięki, trochę mnie uspokoiłyścieMi dzisiaj powiedziała że progesteron 16 to jest dobry wynik

Truskawka0105
Aktywna w BB
Na prawdę nie stresuj się tak bo zwariujesz choć ja się nie dziwięDzięki, trochę mnie uspokoiłyście![]()

No ja jestem trochę po przejścia i dlatego tak mnie wszystko stresujeNa prawdę nie stresuj się tak bo zwariujesz choć ja się nie dziwiębo też wariuje ale staram się być spokojna i myśleć pozytywnie na wizycie dzisiaj też mnie uspokajała że jest ładnie i nie ma powodów do zmartwień

Truskawka0105
Aktywna w BB
Rozumiem, u mnie też lekko nie było. Więc rozumiem doskonaleNo ja jestem trochę po przejścia i dlatego tak mnie wszystko stresujeI tak cud że przy moim niskim AMH 0.09 zaszlam naturalnie w ciążę

Cześć Dziewczyny,
Nieśmiało dołączam z pozytywnym testem i oczekując na betę, którą dziś robiłam. Z OM termin na 19.11. umówiłam usg na 31.03 i pozostaje czekać na rozwój wydarzeń
Nieśmiało dołączam z pozytywnym testem i oczekując na betę, którą dziś robiłam. Z OM termin na 19.11. umówiłam usg na 31.03 i pozostaje czekać na rozwój wydarzeń

reklama
Witaj, zapisuje termin na pierwszą stronęCześć Dziewczyny,
Nieśmiało dołączam z pozytywnym testem i oczekując na betę, którą dziś robiłam. Z OM termin na 19.11. umówiłam usg na 31.03 i pozostaje czekać na rozwój wydarzeń![]()

Koniecznie napisz jak beta