reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Mina - a bo myślałam że tylko ten jeden dzień ... no trochę do bani bo mu za l4 mniej płacą a do roboty chodzi, a poza tym on po to ma l4 że ma leżeć żeby się wszystko dobrze zrosło. Kobieto nie rób zakupów bo nie wolno dźwigać! ... zwłaszcza że ty miałaś takie przeboje. Ja wysyłam swojego raz w tygodniu do supermarketu z listą, a pod domem to tylko ewentualnie mięsko na obiad i świeże pieczywo. Nie nosze żadnych siatek.

reklama
Dzień dobry ;-)
ja po fatalnej nocce jestem, a co za tym idzie oczywiście chce mi się spać.
I pogoda jakaś do bani u mnie ;/

Witam was Dziewczyny!Przygarniecie mnie do swojego grona oczekujących???:zawstydzona/y:Będę mieć teraz sporo wolnego czasu bo przebywam na zwolnieniu więc postanowiłam "odświeżyć"przygodę z BB, swój stary wątek "Marcóweczki 2008" wspominam baardzo miło, już zajrzałam tam się przywitać po długiej nieobecności.

Witaj!

no tak... dzien kobiet :-D

wszystkiego naj dziewczynki :-*

u mnie na razie ok.
wczoraj mnie brzuch bolał ale dzisiaj daje rade.

Mnie czasem też pobolewa. Robiłas jakieś badania?

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!!

Mnie ostatnio nie ma bo siedze jak na bombie i czakam na wizyte, ktora mam dopiero za 1,5 tygodnia. Straszne te odstepy co 4 tygodnie:szok:

Lorelain spoznione ale szczere, zyczenia z okazji urodzin:tak:

Mina29 to jest wlasnie natura faceta, do pracy poleci z dolegliwosciami a jak potrzebny w domu to juz nie moze nic pomoc. Ja to tego nie rozumiem,jak sie ostatnio swojemu skarzylam ze mi ciezko, bo Gabrys pezeziebiony, zeby mu wychodza i z tymi moimi mdlosciami, to wiecie co mi powiedzial.....mam Ci nianie wynajac?! A wspomne ze pracuje srednio po 12 godzin, jak wczoraj wyszedl o 8-mej to jeszcze nie wrocil, a na weekend wyjezdza za granice:no:I nie mam pomocy od nikogo, dziadkowie, tesciowie przez rok czasu nie wzieli malego na spacer. Wiec dzis jak mi przyniesie kwiatki to podejrzewam ze wyleca przez okno....

Sorry dziewczyny, miedzy innymi dlatego sie nie odzywam zeby Wam atmosfery nie psuc.

Mimo wszystko zycze Wam milego, slonecznego dnia:-)

izabela - ja urodziny miałam w grudniu hihi teraz urodzinki miała Lori ;-) .... kurcze no właśnie tak to jest jak sie ma małe dziecko w domu a tu drugie baby w drodze, dla tego ja wszystkie dziewczyny podziwiam ktore sie zdecydowaly na taką małą róźnicę wieku. Teraz sie przemeczysz, ale kiedys bedziesz sie cieszyc że dzieci razem się bawią.

Izabela witaj w klubie samych mamuś . :(
a ja o dziecko i siebie zadbam .. a mój dzisiaj na obiad to niech sobie zupkę chińską zrobi bo ja palcem nie kiwnę.
Zakupów nie targam w rękach tylko mam taki duży plecak i w nim nosze ale i tak sapię jak lokomotywa na to 3 piętro. wrrr

edit: a wczoraj wieczorem to się mnie pan mąż pyta czy poradzę sobie z drugim dzieckiem..
kurcze, mam 6 latka samodzielnego więc pomocnik będzie nawet. A dziewczyny przecież niektóre macie dzieci rok po roku.. echh, chłopy

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja .

Wszystkiego Najlepszego z Okazji Naszego Święta Kobitki :blink:

Dawno mnie nie było,bo od kilku dni czuje się wiecznie zmęczona.Nawet gdy słonko świeci to mam lenia.Przeleżałabym cały dzień.Masakra.Na dodatek w nocy kręce się i nie mogę spać.
Jeszcze mój Kubulek jest przeziębiony.Dzisiaj jak zaprowadzałam go do przedszkola, rozmawiałam z jedną mama. i dowiedziałam się w w przedszkolu kilka dzieci zaraziło się szkarlatyną.Przeraziłam się ,ta choroba kiedyś była śmiertelna.Naszczęscie teraz są leki ,a czytałam że dorosli z reguły nie zarazają się.Mam nadzieje,że my tego świństwa nie będziemy mieli.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Hmm ciekawe czy mój mąż dzisiaj pamięta o święcie.? zobaczymy jak przyjdzie z pracy.

Do góry