Kasiorzyca
Aktywna w BB
Nie kumam czemu niektórym nie mieści się w głowie, że bycie dzieckiem to zabawa i beztroska.
A przynajmniej tak powinno byc.
A przynajmniej tak powinno byc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiorzyca witamy. no pewnie że przyjmiemy, każda mama jest mile widziana
No to witam się juz marcowo :-)
Ale ten czas leci niedługo wiosna, już nie mogę się doczekać ciepelka
Zauważylam że jest tu dużo mam które mają starsze dzieciaczki w wieku 4 lat i teraz kolejne.
Czyżby to był najlepszy okres na drugą dzidzie ?
Milego dzionka życzę wszystkim :-)
mmmmmmmmmmmm serca nie macie! ale mi narobiłyście ochoty na kopytka u mnie zawsze podaje się je z podsmażona cebulką.
Lorelain- i jaki model ostatecznie wybraliście? Pochwal się
Mina- to dziwne, ale mnie też mdli po wzięciu Falvitu właśnie Wczoraj wisiałam nad sedesem dwie minuty po wzięciu tabletki
Dziś i jutro mam popołudniowe zmiany , a od soboty wyganiają mnie na 5-dniowy urlop wiec bede sobie wypoczywać i częsciej tu do was zaglądać ;-)
Aa.. no i od dziś są zapisy do przedszkola, miałam młodą zapisac, ale w obecnej sytuacji,skoro sama będę siedziała w domu,to nie wiem czy jest sens?
to u nas było tak :
1 ciąża po 3 msc starań - norma , po 3 latach stwierdziliśmy że pora na następnego bąbla i zaczęły się schody :/ ponad 2 lata starań, leczenia i badań - stwierdzone policystyczne + początek cukrzycy. W końcu po podaniu leku wymuszającego owulację udało się no i teraz nagle po 7 msc od porodu kończę tabletki i czekam na @ ale cisza... do tego jakieś dziwne smaki.. robię test a tu w ciągu sekundy 2 grube krechy - szok i niedowierzanie....
co do zapisów - nas czeka zapisanie córy do zerówki :/ będą boje - w jej przedszkolu nie ma grupy zero i wszystko się komplikuje