reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

ja też miałam tą niespokojną macicę i skurcze i dostałam na to luteinę, pomogła na szczęście. mam nadzieję, że i u ciebie niedługo to minie. &&& za was, musi być dobrze. ejj to co się nie chwaliłaś że się staraliście hehe? ale ty tajemnicza jesteś ;-) ale te plamienia ustały?

reklama
dzis jeszcze troche plamilam ale mniej - bole tez sporo mniejsze

a bo sie nie staralismy :-) :-)
mielism sie zaczac starac gdzies grudzien, po nowym roku moze - zeby nie zaczynac ciazy z taka nadwaga. no ale wyszlo jak wyszlo :-)
maz pracuje w delegacjii i jest w dmu co drugi weekend - piatek kolo 20 przyjezdza a w poniedzialek o 3-4 wyhezdza. wiec jakby na to ni pstrzyc na przytulanie jest tylko obota co 2 tyg.. i ze akurat trafilo to normalnie jakis cud jest.. :-)

emotion to faktycznke fart, że trafiliście:)super!
kasik sukieneczka bardzo ładna:) ja tak samo szłam do ślubu z brzuszkiem, ale mi sie marzyła sukienka krótka z przodu długa z tyłu...i taką miałam:) w innym wypadku pewnie kupiłabym podobną:)

Paulina wiem o co chodzi, tzw. Princeska chyba to się zwie. Taką też swojego czasu brałam pod uwagę, ale musiałabym być przed albo po ciąży. W takiej sukieneczce najładniej się wygląda jak jest talia osy:)

oj tak, do takiej sukieneczki princeski trzeba być szczuplutkim :) Paulina widzę że za niecały rok się pobieracie, super :)

Emotion to naprawdę niesamowite, że wam się udało. widocznie tak musiało być :-)

Nataniel gorzej się zachowuje przy katarze niż gdy był mniejszy :no: taki nerwus z niego przez to, ehh. a żeby mu psiuknąć wodą morską to potrzeba przynajmniej dwóch osób.

Kasik, piękna suknia i biżuteria. ja miałam buty i bukiet w kolorze delikatnego różu. Bardzo mi się podoba obuwie kolorowe do ślubu? a może coś w kolorze twojego wisiorka?

Emotion, farciarze z was, to prawie jak w totka trafić z taką częstotliwością spotkań.

Dziewczyny, a jak z tym Facebookiem? bo nikt mi nie odpowiedział? domyślam się, że tzrba być pewnie super aktywny6m aby dostać zaproszenie:-p
Dzisiaj byliśmy z mała na kontroli u kardiologa. Nasze problemy z serduszkiem zakończyły się, wszystkie dziurki zarosły. Po roku wizyt kontrolnych, ta byłą już ostatnia:-)

Witam!
Gratuluję wszystkim mamom oczekującym nowych dzidziusiów i życzę spokojnej i nudnej ciąży! z również podjęcia innych życiowych decyzji dotyczących zmiany stanu cywilnego czy miejsca zamieszkania/kupna mieszkania:-)
Gratuluje także każdej nowej umiejętności maluchów, nowych ząbków, dobrych wyników badań i wieści z wizyt kontrolnych!
Wszystkim niedomagającym życzę dużo zdrowia!

A maluchom, które juz obchodziły albo będą obchodzić w najbliższym czasie życzę wszystkiego co najlepsze!

Wpadam tylko na chwilkę bo znalazłam kilka minutek wolnych:tak: a widzę że temat kolorowych butów ślubnych na tapecie... ja osobiście polecam bo potem te buty możecie nosić jeszcze na różne okazje:tak: ja miałam intensywnie czerwone czółenka na szpilce i do tej pory one mi służą na różne uroczyste wyjście:tak: Kasik do Twojej biżuterii i bukietu proponowałabym buty własnie w kolorze butelkowej zieleni (pełne czółenka) albo ewentualnie srebrne butki :tak: i będą buty nie tylko na ten jeden raz ale na wiele innych okazji:-)

buziaki dla Was wszystkich :*

Kłaczek nie ma żadnej grupy na fb ;) (przynajmniej ja o żadnej nie wiem) po prostu pozapraszałyśmy się z dziewczynami do znajomych na fb ;-) zaraz ci wyślę zaproszenie
co do propozycji "butowej" Karoli to ostatnio często widzę u panien młodych buty w innym kolorze niż biały/ecru. dość fajnie to wygląda :)

reklama
Do góry