reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

ja też miałam tą niespokojną macicę i skurcze i dostałam na to luteinę, pomogła na szczęście. mam nadzieję, że i u ciebie niedługo to minie. &&& za was, musi być dobrze. ejj to co się nie chwaliłaś że się staraliście hehe? ale ty tajemnicza jesteś ;-) ale te plamienia ustały?

reklama
dzis jeszcze troche plamilam ale mniej - bole tez sporo mniejsze

a bo sie nie staralismy :-) :-)
mielism sie zaczac starac gdzies grudzien, po nowym roku moze - zeby nie zaczynac ciazy z taka nadwaga. no ale wyszlo jak wyszlo :-)
maz pracuje w delegacjii i jest w dmu co drugi weekend - piatek kolo 20 przyjezdza a w poniedzialek o 3-4 wyhezdza. wiec jakby na to ni pstrzyc na przytulanie jest tylko obota co 2 tyg.. i ze akurat trafilo to normalnie jakis cud jest.. :-)

emotion to faktycznke fart, że trafiliście:)super!
kasik sukieneczka bardzo ładna:) ja tak samo szłam do ślubu z brzuszkiem, ale mi sie marzyła sukienka krótka z przodu długa z tyłu...i taką miałam:) w innym wypadku pewnie kupiłabym podobną:)

Paulina wiem o co chodzi, tzw. Princeska chyba to się zwie. Taką też swojego czasu brałam pod uwagę, ale musiałabym być przed albo po ciąży. W takiej sukieneczce najładniej się wygląda jak jest talia osy:)

oj tak, do takiej sukieneczki princeski trzeba być szczuplutkim :) Paulina widzę że za niecały rok się pobieracie, super :)

Emotion to naprawdę niesamowite, że wam się udało. widocznie tak musiało być :-)

Nataniel gorzej się zachowuje przy katarze niż gdy był mniejszy :no: taki nerwus z niego przez to, ehh. a żeby mu psiuknąć wodą morską to potrzeba przynajmniej dwóch osób.

Kasik, piękna suknia i biżuteria. ja miałam buty i bukiet w kolorze delikatnego różu. Bardzo mi się podoba obuwie kolorowe do ślubu? a może coś w kolorze twojego wisiorka?

Emotion, farciarze z was, to prawie jak w totka trafić z taką częstotliwością spotkań.

Dziewczyny, a jak z tym Facebookiem? bo nikt mi nie odpowiedział? domyślam się, że tzrba być pewnie super aktywny6m aby dostać zaproszenie:-p
Dzisiaj byliśmy z mała na kontroli u kardiologa. Nasze problemy z serduszkiem zakończyły się, wszystkie dziurki zarosły. Po roku wizyt kontrolnych, ta byłą już ostatnia:-)

Witam!
Gratuluję wszystkim mamom oczekującym nowych dzidziusiów i życzę spokojnej i nudnej ciąży! z również podjęcia innych życiowych decyzji dotyczących zmiany stanu cywilnego czy miejsca zamieszkania/kupna mieszkania:-)
Gratuluje także każdej nowej umiejętności maluchów, nowych ząbków, dobrych wyników badań i wieści z wizyt kontrolnych!
Wszystkim niedomagającym życzę dużo zdrowia!

A maluchom, które juz obchodziły albo będą obchodzić w najbliższym czasie życzę wszystkiego co najlepsze!

Wpadam tylko na chwilkę bo znalazłam kilka minutek wolnych:tak: a widzę że temat kolorowych butów ślubnych na tapecie... ja osobiście polecam bo potem te buty możecie nosić jeszcze na różne okazje:tak: ja miałam intensywnie czerwone czółenka na szpilce i do tej pory one mi służą na różne uroczyste wyjście:tak: Kasik do Twojej biżuterii i bukietu proponowałabym buty własnie w kolorze butelkowej zieleni (pełne czółenka) albo ewentualnie srebrne butki :tak: i będą buty nie tylko na ten jeden raz ale na wiele innych okazji:-)

buziaki dla Was wszystkich :*

Kłaczek nie ma żadnej grupy na fb ;) (przynajmniej ja o żadnej nie wiem) po prostu pozapraszałyśmy się z dziewczynami do znajomych na fb ;-) zaraz ci wyślę zaproszenie
co do propozycji "butowej" Karoli to ostatnio często widzę u panien młodych buty w innym kolorze niż biały/ecru. dość fajnie to wygląda :)

reklama
Do góry