reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

My mamy czopki paracetamolu ale chyba właśnie za słabe bo ostatnio nie pomogły i wykończony płaczem zasnął. Pomaga suszarka. Muszę się zaopatrzyć w ibuprom w syropie bo ciekawa jestem czy lepiej pomoże. No i mocniejszą dawkę paracetamolu. Nie lubię czopków, zawsze boję się że mu coś tam uszkodzę ale syrop może mi wypluć i wydaje mi się że czopek jest pewniejszy.
Mamy 6 zębów.
No i już po imprezie roczkowej. Był tort, trzy rodzaje ciasta, trzy sałatki, tymbaliki. Taki deser plus kolacja.

reklama
Misza to życzę byś wypompowała z siebie te 7 kg :)

ja jeszcze mam 15 kg do zzucenia do 14 lutego mam czas :) chciała bym żeby się udało nie lubie o swojej wadze mówic ale chciała bym wazyć najwięcej 80 kg przy wzroście 176 jest to już dośc fajna waga najmniej 75 kg ale to póki co dla mnie nie osiagalne :( 80 jak będę wazyć będę duzo szczęśliwsza :) .

Zdróweczka dla dzieciaczków

U nas ibum forte w syropie idzie czasem w ruch, kiedyś camilia ale też dawno nie stosowaliśmy. O dziwo mały jest bardziej marudny z powodu zębów w dzień niż w nocy...
Ulala ja bym Ci w tym momencie nie dała więcej niż 75kg! Mam podobnie, ja przy 167cm chciałabym ważyć 65-67 ale to też na razie nierealne.
Mam ostatnio same złe dni albo zbliża się okres i po prostu wszystko mnie drażni...także lepiej jak nie będę pisać a tylko waś czytać, pozdrawiam ;-)

Ulala widze ze masz takie same cele , znaczy ja mialam takie same - teraz to ne bedzie diety,heh

Ja musze wgkebuc sie w diete cukrzycowa i wziSc sie za sid ie - ogolnie bardzo polecana w rzypadku jak moj - ciaza z nadwaga /a nawet otyloscia:-\ /

emotion to ile przytyłas w ciąży?? ja 33 kg cięzko taka wage przebić jak moja :) ja jak na porodówkę szłam to wszystkie myślały że bliżniaki będa się rodziły :)

Hej dziewczyny,dawno nie pisałam ale staram sie czytac co u Was. Czasu brak na wszystko bo wiadomo mały mój absorbujący jak nie wiem co,do tego praca i czasu dla siebie brak:-(gratuluje odwaznym drugiej ciąży,podziwiam Was i trzymam kciuki:-)
Chciałam zapytać o coś mamy które już przestały karmic jakiś czas temu,czy macie też takie jakby guzki w piersiach czy wszystko jak przed ciążą i nic nie wyczuwacie? Bo wybieram sie do lekarza ale troche sie zestresowałam bo nie karmie już od kilku miesiecy a mam takie jakby grudki i guzki i sie zastanawiam czy to normalne.

reklama
Do góry