reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

My mamy czopki paracetamolu ale chyba właśnie za słabe bo ostatnio nie pomogły i wykończony płaczem zasnął. Pomaga suszarka. Muszę się zaopatrzyć w ibuprom w syropie bo ciekawa jestem czy lepiej pomoże. No i mocniejszą dawkę paracetamolu. Nie lubię czopków, zawsze boję się że mu coś tam uszkodzę ale syrop może mi wypluć i wydaje mi się że czopek jest pewniejszy.
Mamy 6 zębów.
No i już po imprezie roczkowej. Był tort, trzy rodzaje ciasta, trzy sałatki, tymbaliki. Taki deser plus kolacja.

reklama
Misza to życzę byś wypompowała z siebie te 7 kg :)

ja jeszcze mam 15 kg do zzucenia do 14 lutego mam czas :) chciała bym żeby się udało nie lubie o swojej wadze mówic ale chciała bym wazyć najwięcej 80 kg przy wzroście 176 jest to już dośc fajna waga najmniej 75 kg ale to póki co dla mnie nie osiagalne :( 80 jak będę wazyć będę duzo szczęśliwsza :) .

Zdróweczka dla dzieciaczków

U nas ibum forte w syropie idzie czasem w ruch, kiedyś camilia ale też dawno nie stosowaliśmy. O dziwo mały jest bardziej marudny z powodu zębów w dzień niż w nocy...
Ulala ja bym Ci w tym momencie nie dała więcej niż 75kg! Mam podobnie, ja przy 167cm chciałabym ważyć 65-67 ale to też na razie nierealne.
Mam ostatnio same złe dni albo zbliża się okres i po prostu wszystko mnie drażni...także lepiej jak nie będę pisać a tylko waś czytać, pozdrawiam ;-)

Ulala widze ze masz takie same cele , znaczy ja mialam takie same - teraz to ne bedzie diety,heh

Ja musze wgkebuc sie w diete cukrzycowa i wziSc sie za sid ie - ogolnie bardzo polecana w rzypadku jak moj - ciaza z nadwaga /a nawet otyloscia:-\ /

emotion to ile przytyłas w ciąży?? ja 33 kg cięzko taka wage przebić jak moja :) ja jak na porodówkę szłam to wszystkie myślały że bliżniaki będa się rodziły :)

Hej dziewczyny,dawno nie pisałam ale staram sie czytac co u Was. Czasu brak na wszystko bo wiadomo mały mój absorbujący jak nie wiem co,do tego praca i czasu dla siebie brak:-(gratuluje odwaznym drugiej ciąży,podziwiam Was i trzymam kciuki:-)
Chciałam zapytać o coś mamy które już przestały karmic jakiś czas temu,czy macie też takie jakby guzki w piersiach czy wszystko jak przed ciążą i nic nie wyczuwacie? Bo wybieram sie do lekarza ale troche sie zestresowałam bo nie karmie już od kilku miesiecy a mam takie jakby grudki i guzki i sie zastanawiam czy to normalne.

reklama
Do góry