reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

emotion my też nie obcinamy jeszcze włosów bo nie ma co. Zostaw swojej małej kucyki na razie, dodają jej dużo uroku :tak:
ulala widać że igor będzie miał gęste włosy po was bo skoro grzywę już tyle razy ścinaliście. A Ty chyba laska schudłaś sporo z tego co widziałam na fb ;-) dawaj receptę na dietę cud :-)
kasikd nie pomogę bo nie wiem ile wstecz może lekarz wystawić zwolnienie, wiem że jest chyba tydzień na dostarczenie do pracy takiego zwolnienia. Może jakbyś poszła prywatnie do lekarza to wystawi ci bez problemu co będziesz chciała.
Jak tam przygotowania do ślubu???
vinga widzę że wy już po urodzinowej imprezie, fajnie Twój mały wyglądał zwłaszcza w tej koszuli w kratę, taki dorosły już:tak: jak się czujesz z brzuszkiem??

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczynki ja na chwilkę tylko
ja ledwo żyję, więc wybaczcie moją nieobecność... dopadła mnie rwa kulszowa, wyszły mi bokiem przygotowania do roczku... nawet Nataniela nie mogę podnieść. wczoraj nawet moja mama została u mnie bo nie dałabym sobie rady z małym, niesamowity ból. do tego przychorowało mi się, faszeruję się czosnkiem ale średnio pomaga.
mam nadzieję że niedługo wrócę do świata żywych

vinga współczuje! też mam to cholerstwo i czasem niestety daje wyraźnie znać o sobie.
Misza nawet prywatna wizyta chyba nic nie da...jest 3 dni włącznie z tym kiedy się wypisuje i raczej rady na to nie ma.
My też włosków nie ścinamy, bo nie mamy co ...zresztą ja lubie chłopców w dłuższych:)

Paulinko robiłam kilka dań na ciepło: rosół, udka z kurczaka z kluskami śląskimi, piersi z kurczaka w cieście francuskim i na koniec lasagne. dużo się nie narobiłam a goście i tak przejedzeni wyszli. do tego moja mama i teściowa zrobiły ciasta no i tort na zamówienie

Toż to małe wesele u ciebie vinga było! :p
Ja mam w planie torta, dwa ciasta i zimną płyte...ale powiem Ci, że jak przeczytałam co ty tam podałaś to mi poprzeczkę podniosłaś:)i chyba coś zrobię na gorąco...

Misza masz oko schudłam jakieś 7-8 kg nie duzo ale zawsze do przodu ze starszym synem załozyłam się że do 14 lutego schudne 20 kg więc dążę uparcie do celu :) żadna dieta cud poprostu MŻ .

nam urodzinki wypadają 17 a 19 w sobote mamy wesele więc przełozyliśmy urodziny na 27 bo jednak robimy w lokalu myślałam robić w domu ale mamy miec 25 osób więc jak przyjdzie mi gotować sprzatac to ja dziekuje , a jak wyjdzie czas pokaże , młody mój wcale do chodzenia się nie garnie przy meblach jak sobie cos upatrzy to idzie tylko u mnie mało mebli takich żeby mógł tak koło nich chodzic jakaś szafka rtv i tyle ewentualnie ława jak biorę za ręce to odrazu klęka więc na roczek niespodzianki nie bedzie za to kumaty bardzo sie zrobił pokazuje gdzie sroczka kaszkę wazyła , kwa głowa nie nie , pokazuje wszystko palcem co chce , wskazuje oczy nos, kota , psa , jak robi piesek i takie tam ,pewnie z chodzeniem będzie jak z raczkowaniem na szarym końcu :)
nadal am 2 zęby tylko Misza ile Ignas ma zębów ??

reklama
dziewczyny ja miałam zrobić tylko lasagne no i ciasta i tort. tylko gdy mąż to usłyszał to stwierdził, że chyba zgłupiałam... że za mało, że nie wypada itp... no tak, tylko nie on teraz chodzi jak stara baba po tych urodzinach, tylko ja... no bo niby kto robił te żarcie .. dobiły mnie te urodziny, bo przez nie tej rwy dostałam, małego nawet podsadzić do łóżeczka nie mogę :no:

Do góry