reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
kkarolcia oby to nic poważnego nie było! Pewnie przez te upały tak jak tu dziewczyny już pisały i może też zmiana ciśnienia. Ciężko jest zachować zimną krew w takich sytuacjach...mój mały dzisiaj zaliczył mały poślizg i poleciała mu krew z naczyniaka, też się mocno wystradzyłam a niby nic strasznego.
kasikd GRATULUJĘ!tym razem będzie wiosenna dzidzia:)

Kasik - gratuluję!!! Wspaniała wiadomość! :)

Ja nadal szukam fotelika i już sama nie wiem co wybrać. Byliśmy oglądać w sklepie i wydawało mi się, że Paweł do niektórych ledwo się mieścił a gdzie tam zima i gruba kurtka czy choćby sweter. Koleżanka ma do sprzedania chicco. Znacie jakieś stronki z opiniami o fotelikach?

Karolcia - dużo zdrówka! Oby wieści były dobre.

pesca wszystko zależy od funduszy szczerze mówiąc, my kupiliśmy w końcu Maxi Cosi Tobi po rozbiciu świnki skarbonki. Wiem, że z tańszych dobrą opinią cieszy się któryś Chicco 9-18, ale nie pamiętam jaki dokładnie model. Mierzyliśmy go do naszego auta, ale się nie nadawał-mimo mocno naciągniętych pasów "latał" po siedzeniu.

reklama
cos cisza tutaj na forum, ale w sumie co sie dziwić jak za oknem taka pogoda:no: szczerze, to ja umieram przez te upały, siedzę całymi dniami w domu, bo masakra jakaś...
ostatnio miałam przyjemność załatwiać ostatnie formalności związane z chrztem i spotkałam się z księdzem proboszczem w naszej parafii. W skrócie sprawa wygląda tak, że był bardzo zaskoczony jak nas potraktował wikary, powiedział, że on ochrzciłby małego normalnie w niedzielę, ale nie będzie już tego zmieniał(my tez nie chcieliśmy, bo juz mammy wszystko załatwione na sobotę 17)..można? można, tylko wystarczy chcieć, a nie traktować kogoś z góry...

Do góry